İnşallah canım inan çok korkuyorum inşallah hepimizin bebekleri tutunmuştur sıkı sıkı.Canım ben düşük yaptım düşük öyle lekelenmeyle olmuyor merak etme bel agrısıyla da olmuyor şiddetli bir kasık agrısı ve sadece kan değil parca şeklinde kan oluyor endişelenme rahat ol biraz. Benım kahve akıntım oluyor crınıno jeldendır dıe soylemıyorum bıle doktora yogun parçalı kanama olmadıgı sürece endişelenme ☺
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz bende şişli memorial hastasıyım26 eylülde gıdıcem kalp ve kese görmeye bende . Yücel bey benım doktorum sizin kimdi? Benım henüz mide bulantım yok arada içim kalkıyo sadece kokulara cok duyarlı oldum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de 25inde transfer oldum 24ünde çağırdı memorialdan doktorum. Bir şey soracaktım bu hafta hesaplamasını son adet tarihine göre mi emriyo transfer tarihine göre mi blastosist transfer tarihine göre mi yapıyorsunuz benim aralarında 3-4gün oynuyorSizinle aynı gün transfer olmuşuz bende şişli memorial hastasıyım ☺ 26 eylülde gıdıcem kalp ve kese görmeye bende . Yücel bey benım doktorum sizin kimdi? Benım henüz mide bulantım yok arada içim kalkıyo sadece kokulara cok duyarlı oldumAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim Rabbim size de tattirsin bu mutluluğu insllhSizin için çok sevindim, hele 3 kez tedavi görüp de bu sonucu almak, ne kadar sevindirici❤Benim de ilk transferim negatif oldu. Yeniden 2. Kez yumurta toplanacak. Bana umut oldunuz
Valla ben o tarıhe cok takılmıyorum doktorlar genelde son adet tarıhını soruyor heralde kese gormeye gıttıgımde doktor ne kadarlık oldugunu soyler o zaman hesaplamaya baslarım cunku dedıgınız gıbı hangısıne gore hesaplayacağımızı bılmıyorum hepsı farklı cıkıyorBen de 25inde transfer oldum 24ünde çağırdı memorialdan doktorum. Bir şey soracaktım bu hafta hesaplamasını son adet tarihine göre mi emriyo transfer tarihine göre mi blastosist transfer tarihine göre mi yapıyorsunuz benim aralarında 3-4gün oynuyor
Ben bir internet sitesi yardımıyla hesapladım Due date calculator for IVF and fertility patients — Princeton IVFBen de 25inde transfer oldum 24ünde çağırdı memorialdan doktorum. Bir şey soracaktım bu hafta hesaplamasını son adet tarihine göre mi emriyo transfer tarihine göre mi blastosist transfer tarihine göre mi yapıyorsunuz benim aralarında 3-4gün oynuyor
Evet canm gidiyorum7+2 oldum ben. Ama kalp atışını duyamadik dün doktorda. Pazartesi gel tekrar dedi. Bukadar geç olması normal mi bilmiyorum. Beklicez sanırım. Dün de kan verdim 20150 çıktı. Kan iyi ama bebek görünmedi henüz kesede iyi dedi. Sende durumlar nasılnaptın canım doktora gittin mi inallah güzel heberler vardır
Karından mı muayene oldunuz vajınal mı acaba. Karından görünmeyebiliyomus 8 haftaya kadar.Evet canm gidiyorum7+2 oldum ben. Ama kalp atışını duyamadik dün doktorda. Pazartesi gel tekrar dedi. Bukadar geç olması normal mi bilmiyorum. Beklicez sanırım. Dün de kan verdim 20150 çıktı. Kan iyi ama bebek görünmedi henüz kesede iyi dedi. Sende durumlar nasıl
hayırlı olsun canım aynen değerlerin güzel bi sorun olmayacak Allahın izniyle bende 26 ağustosta transfer olmuştum çarşamba gittiğimde kese küçük dedi inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum bendeEvet canm gidiyorum7+2 oldum ben. Ama kalp atışını duyamadik dün doktorda. Pazartesi gel tekrar dedi. Bukadar geç olması normal mi bilmiyorum. Beklicez sanırım. Dün de kan verdim 20150 çıktı. Kan iyi ama bebek görünmedi henüz kesede iyi dedi. Sende durumlar nasıl
Kızlar yolk kesesini gördünüz mü peki. O olmazsa boş gebelik oluyormuş.hayırlı olsun canım aynen değerlerin güzel bi sorun olmayacak Allahın izniyle bende 26 ağustosta transfer olmuştum çarşamba gittiğimde kese küçük dedi inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum bende
Ben 6+1 de kalp atışıni duydumKızlar yolk kesesi göründü fetüs belli belirsiz dendi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. 6+3 üm bu arada. Sizler bu sürede kalp atışı duymuş muydunuz. Yada fetüs görünmüş müydü
Herkeste bir olmuyor bence tedirginlik yaşamayınBen 6+1 de kalp atışıni duydum
Bir doktoru takip ediyorum Semra özer adı. İstanbulda acıbademde olabilir tam emib değilim. Normal doğum ve ssvd destekleyen bir doktor. Tesadüfen bugün bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmuş. 7 ve 8. Haftada kalp atışı duyulur. Boş gebelik olmadığını görüp sevineceğine kalp atışını duymadım diye niye kendini üzüyordun yazmış. Dedim bunu bana söylüyor.Herkeste bir olmuyor bence tedirginlik yaşamayın
Aynen öyle canım sakin kalarak bekleyeceğiz bu süreci Allah yardımcımız olsun inşallahBir doktoru takip ediyorum Semra özer adı. İstanbulda acıbademde olabilir tam emib değilim. Normal doğum ve ssvd destekleyen bir doktor. Tesadüfen bugün bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmuş. 7 ve 8. Haftada kalp atışı duyulur. Boş gebelik olmadığını görüp sevineceğine kalp atışını duymadım diye niye kendini üzüyordun yazmış. Dedim bunu bana söylüyor.
Evet herkeste aynı olmuyor bünyede bunyeye değişiyorHerkeste bir olmuyor bence tedirginlik yaşamayın
Yeniden merhaba...tavmergene dondurma icin hic ucret idemismiydiniz...benim 2 tane embriyim icin aradigimda yil icinde tranafer olacaksa odeme yapmayacaksinjz dediler bana cok sasirdim..forymda herkes dondurma parasi odemisSuanda kac tane embriyo olusmus peki bilgi verdiler mi? Benim 7ydi basta 3. gun doktorum 6 tane donduruldu diye haber verdi. Bir de ben mesela kacar kacar dondurduklarini falan sormadim mesela 2 serli mi 3erli mi senin bilgin var mi?ikimizin de tavmergen diye sana sorayim dedimmesela benim onceki tedavimde 3erli dondurma yapilmisti 2si transfer 1i cop olmuştu.
Merhaba hayir şuan icin bir ucret odemedim ama soyle olacagini dusunuyorum. Mesela benim 6 tane var ya bunlardan 2 sini transfer ettiler diyelim hâla embriyom varsa onlarin dondurma ucretini alacaklar . Yani ilk transfere kadar olan dondurma ucretsiz bir transfer sonrasi bekleyen embriyo varsa ucret onlar icin aliniyor gibi.Yeniden merhaba...tavmergene dondurma icin hic ucret idemismiydiniz...benim 2 tane embriyim icin aradigimda yil icinde tranafer olacaksa odeme yapmayacaksinjz dediler bana cok sasirdim..forymda herkes dondurma parasi odemis
Neden 10 saat sürülüyor. Bir de bu serumun özelliği ne. Dusuk önlemek için mi kullaniliyor yoksa embriyo tutunsun diye en basta mi kullaniliyor.Merhaba bahsettiginiz intralipid serum degil mi?hastanede mi kaldiniz 10-12 saat...yani gozem zorunlu mu yoksa takip eve mi gonderiyorlar bir de hareket ediliyormu lavaboya felan gidebildiniz mi yani?bir arkadas elimi saatlerce kipirdatmadim dedi de oyle mi olmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?