2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İnşallah canım inan çok korkuyorum inşallah hepimizin bebekleri tutunmuştur sıkı sıkı.

Benim doktorum Beril Hanımdı güzel bir süreç geçirdik ilk deneme pozitif aldık şimdilik her şey güzel olur inşallah sizin içinde

Ben de 25inde transfer oldum 24ünde çağırdı memorialdan doktorum. Bir şey soracaktım bu hafta hesaplamasını son adet tarihine göre mi emriyo transfer tarihine göre mi blastosist transfer tarihine göre mi yapıyorsunuz benim aralarında 3-4gün oynuyor

Valla ben o tarıhe cok takılmıyorum doktorlar genelde son adet tarıhını soruyor heralde kese gormeye gıttıgımde doktor ne kadarlık oldugunu soyler o zaman hesaplamaya baslarım cunku dedıgınız gıbı hangısıne gore hesaplayacağımızı bılmıyorum hepsı farklı cıkıyor

Ya kızlar tuvalette afedersiniz ama silinirken peçeteye kanlı akıntı geldı devamı gelmedı ama yani sadece sümüksü kanlı akıntı. Sizce doktora gıtmelımıyım gerci düsük yaptım düşük böyle olmuyo bılıyorum ama napıyım bılemedım. Kahverengı akıntım hep oluyodu kanlı ılk defa oldu basına boyle bısey gelen var mı?

Ben bir internet sitesi yardımıyla hesapladım Due date calculator for IVF and fertility patients — Princeton IVF
Day 3 mi day 5 embriyomu onu seçip transfer tarihini yazıyorsun o hesaplıyor. Benim 27sinde 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün tam 6 haftalık.

naptın canım doktora gittin mi inallah güzel heberler vardır
Evet canm gidiyorum7+2 oldum ben. Ama kalp atışını duyamadik dün doktorda. Pazartesi gel tekrar dedi. Bukadar geç olması normal mi bilmiyorum. Beklicez sanırım. Dün de kan verdim 20150 çıktı. Kan iyi ama bebek görünmedi henüz kesede iyi dedi. Sende durumlar nasıl

Karından mı muayene oldunuz vajınal mı acaba. Karından görünmeyebiliyomus 8 haftaya kadar.

hayırlı olsun canım aynen değerlerin güzel bi sorun olmayacak Allahın izniyle bende 26 ağustosta transfer olmuştum çarşamba gittiğimde kese küçük dedi inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum bende

hayırlı olsun canım aynen değerlerin güzel bi sorun olmayacak Allahın izniyle bende 26 ağustosta transfer olmuştum çarşamba gittiğimde kese küçük dedi inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum bende
Kızlar yolk kesesini gördünüz mü peki. O olmazsa boş gebelik oluyormuş.

bana onunla igili bilgi vermediler sadece kese daha küçük sonra gel dediler eğer sorun olsa dersi herhalde

Herkeste bir olmuyor bence tedirginlik yaşamayın
Bir doktoru takip ediyorum Semra özer adı. İstanbulda acıbademde olabilir tam emib değilim. Normal doğum ve ssvd destekleyen bir doktor. Tesadüfen bugün bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmuş. 7 ve 8. Haftada kalp atışı duyulur. Boş gebelik olmadığını görüp sevineceğine kalp atışını duymadım diye niye kendini üzüyordun yazmış. Dedim bunu bana söylüyor.

Aynen öyle canım sakin kalarak bekleyeceğiz bu süreci Allah yardımcımız olsun inşallah

Yeniden merhaba...tavmergene dondurma icin hic ucret idemismiydiniz...benim 2 tane embriyim icin aradigimda yil icinde tranafer olacaksa odeme yapmayacaksinjz dediler bana cok sasirdim..forymda herkes dondurma parasi odemis

Yeniden merhaba...tavmergene dondurma icin hic ucret idemismiydiniz...benim 2 tane embriyim icin aradigimda yil icinde tranafer olacaksa odeme yapmayacaksinjz dediler bana cok sasirdim..forymda herkes dondurma parasi odemis
Merhaba hayir şuan icin bir ucret odemedim ama soyle olacagini dusunuyorum. Mesela benim 6 tane var ya bunlardan 2 sini transfer ettiler diyelim hâla embriyom varsa onlarin dondurma ucretini alacaklar . Yani ilk transfere kadar olan dondurma ucretsiz bir transfer sonrasi bekleyen embriyo varsa ucret onlar icin aliniyor gibi.

Neden 10 saat sürülüyor. Bir de bu serumun özelliği ne. Dusuk önlemek için mi kullaniliyor yoksa embriyo tutunsun diye en basta mi kullaniliyor.
Dusuk olmasin diye kullanılıyorsa ne sıklıkla gidip serum aliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…