- 3 Mayıs 2020
- 417
- 2.927
- 113
İşte bu üzdü. Çünkü biz de eşimle aylardir kavuşma hayali kuruyoruz. Bize Allah sabır versin o zaman. valla nasıl tutucaz kendimizi biz ya.Açıkçası bunu sormadım bile çünkü bunu hayalimde bile canlandıramıyorum şu anİkiz gebelik zaten riskli gebelik grubuna giriyor, 12 hafta öncesi tüp bebek tedavilerinde pek önerilmiyor diye okudum ama yine doktorunuza danışın mutlaka.
Gideyim de 2021 de ikiz annesi olacaklar nasıl bir yol izlemiş sorayım :)İşte bu üzdü. Çünkü biz de eşimle aylardir kavuşma hayali kuruyoruz. Bize Allah sabır versin o zaman. valla nasıl tutucaz kendimizi biz ya.Ben hiç hamile gibi de değilim sadece mide bulantım var. Ne bileyim kimisi kalp atışını duyduk sonra serbest diyordu bı umut size sordum içim rahatlasın diye ama ah ah.
Teşekkür ederim
Pozitif çıkması iyi bişey merak etme. Bende çıkınca bir telaşla mesaj attım doltora. Panik yapmayın pozitif olması sizin toksoplazmaya karşı bağışık olduğunuzu gösterir iyi bişey demiştiKızlar toksoplazma ıgg ve ıgm her ikisi de pozitif çıkan varmı aranızda?
Benımde var tam agrı gıbıde degıl ama rahatta değil ozellıkle ayaktayken daha cok rahatsız oluyorumKızlar sizin de karnınızın alt bölgesinde hassasiyet var mı? Benim ağrı gibi değil ama böyle bi hassasiyet oluyor gün içerisinde zaman zaman normal bi durum mu bu?
Yok igg bağışıklığı gösteriyo igm şuan geçirdiğini gösteriyo benim ikisi de pozitif çıktı.igg 12 igm 2,66Pozitif çıkması iyi bişey merak etme. Bende çıkınca bir telaşla mesaj attım doltora. Panik yapmayın pozitif olması sizin toksoplazmaya karşı bağışık olduğunuzu gösterir iyi bişey demişti
Evinizde evcil hayvan var mı?Yok igg bağışıklığı gösteriyo igm şuan geçirdiğini gösteriyo benim ikisi de pozitif çıktı.igg 12 igm 2,66
Evet ayaktayken daha fazla hissediyorum söylediğiniz gibi, ben de crinone kullanıyorum bir de sat 28 temmuz belki o yüzden bu ara daha çok hissediyorumdur 28 i yaklaştığı içinBenımde var tam agrı gıbıde degıl ama rahatta değil ozellıkle ayaktayken daha cok rahatsız oluyorumcrınıno jeldendir die düşündüm ama yarın tekrar doktoruma sorucam
Yok işyerimde kedi vardı ama onunla da 4-5 aydır temas etmiyorumEvinizde evcil hayvan var mı?
Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inş.Kızlar bugün doktora gittim sonunda yolk&sac gördük. 6+3 um normalde ama kese 6 haftalık gözüküyor dedi doktor ama geliştiği sürece bu çok problem değil dedi. Corpus luteum'u da gördü ve bu iyi bi belirti dedi progesteron salgılıyormuş çünkü o yapı. Haftaya 7+2 (veya keseye göre 6+9) da kalp atışı için çağırdı inşallah görebiliriz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ❤
Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inş.Vajınal mı karından mı baktırdınız acaba. Bende yarın kese ve kalp ıcın gıdıcem tedırgın oluyorum vajınal baktırmaya o yuzden soruyorum
Vaginal bakıldı karından bakmak için erken dedi doktorum sanırım 7-8. haftalardan sonra karına bakıyorlar.Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inş.Vajınal mı karından mı baktırdınız acaba. Bende yarın kese ve kalp ıcın gıdıcem tedırgın oluyorum vajınal baktırmaya o yuzden soruyorum
Tesekkur ederımBana kalp atışını duyana kadar vajinal bakmıştı hiç korkma bebeğe zarar gelse bakmazlar zaten. Bugün kontrolüm vardı ilk defa karnımdan baktı bende bugün tedirgin oldum bastırdı baya karnıma keşke vajinal baksaydı diye düşündüm. Ama allaha emanet hiç bişey olmaz inşallah
Tesekkur ederımher doktorda farklı gecen hafta normal kadın dogum karından baktı kese gordu bebek goremedı vajınal bakmıyım rısklısın zaten dedı yarın tup bebek merkezi vajınal bakıcak doktorlar kafamızı karıstırıyor bence
Merhaba,benim de suan oyle okdu regliden sonra histereskopi yapacagim sonra da 2-3aylik ilac tedavisi...adetimin 12. Gunu ve kalinlik 5 mmmerhabalar benim transferim iptal oldu rahim inceliğinden. inşallah hepiniz pozitifi görürsünüz.
Benim de 4.5 tü hoca iptal etti. Ofis histereskopiye bisiy çıkmadı ama hazırlık aşamasında yine kalınlaşma olmazsa yapmam dedi transferiMerhaba,benim de suan oyle okdu regliden sonra histereskopi yapacagim sonra da 2-3aylik ilac tedavisi...adetimin 12. Gunu ve kalinlik 5 mm
Naptın canım gittin mi ultrasona? Kaçıncı haftadaydın?Kızlar ben yarın kalp atışı için gitcem ama geçen hafta görünmeyen bebeğin kalp atışı olur mu ki. İnşallah bu sefer duyarım ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?