- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Ben 6.gün kan verdim o kadar. BekleyemedimDoktorlar 12. Gun kan testi yap diyerek 12 gun bizi kudurtacaklar galiba
Canım kana karışmadı ki idrara karışsın daha bismillah kaçıncı gün embiryosu seninBenim transfer gunu dahil 3. Gun ovulasyon testi yaptım simdi tek çizgi cikti. Tutmadı herhalde.
4. Gun canim.Canım kana karışmadı ki idrara karışsın daha bismillah kaçıncı gün embiryosu senin
Canım bazen gözümden kaçabiliyor hemen ekliyorum 5. Güne tabikiii gidecekbeni unutmussunuz galibatarih belli degil 5.gun olcak gibi eger 5.gune giderse
Transferden sonra ilk 3 gunde tutarsa tutuyormus tutmazsa tutmuyormus. O nedenle ilk 3 gun onemli diyorlar. Bende cuma transfer oldum. 2 gunde cikar az da olsa diye düşündüm.Canım kana karışmadı ki idrara karışsın daha bismillah kaçıncı gün embiryosu senin
6. Gun cikiyor mu canim kanda. Kacinci gun embriyosuydu?Ben 6.gün kan verdim o kadar. Bekleyemedim
Cumadan once yapma..4. Gunmus bide..aslinda hic yapmasan daha iyide ..iste..ben cok sukur canim..cogu gitti azi kaldi..senle beraber baslamstik..biliyosun mayis sonunda..2 aylik ilac tedavim bitti kaldi 1 ay..cogu gitti azi kaldi bende..kuzusum sunu anladim..bende senin gibi cok paniktimm..transfer surecinde..is olacagina variyor..nasipte varsa..olcak zaten..suaralar bol bol su ic lutfen..2.3 lt ben buna cok dikkat etmemeistim..ve yuruyusler yap..disari cikmak istemiyosan bile evde..kan akisi olmalii..Aynen canim transferden 2 gun gecti henüz. Biraz zaman geçsin. Haftaya çarşamba perşembe falan yaparım. Zaten 4. Gun embriyosu benim ki 5. Gun de degil 3. Gun donduruldu. Çözülür bir bekletilip konuldu. Bu arada sen nasılsın canım.
Canim birlikte baslamistik insallah beraber güzel haberler alırız. Aynen olursq oluyor olmqzsa olmuyor canim. Dikkqt ediyorum ben de. Allah hayirli evlatlar nasip eder ins.Cumadan once yapma..4. Gunmus bide..aslinda hic yapmasan daha iyide ..iste..ben cok sukur canim..cogu gitti azi kaldi..senle beraber baslamstik..biliyosun mayis sonunda..2 aylik ilac tedavim bitti kaldi 1 ay..cogu gitti azi kaldi bende..kuzusum sunu anladim..bende senin gibi cok paniktimm..transfer surecinde..is olacagina variyor..nasipte varsa..olcak zaten..suaralar bol bol su ic lutfen..2.3 lt ben buna cok dikkat etmemeistim..ve yuruyusler yap..disari cikmak istemiyosan bile evde..kan akisi olmalii..
Tutma olasılığı düşükmü diyorsun bugun aradılar 3 yumurtam vardı bir tanesini dondurmuslar sadece diğerlerinde gelişme olursa donduracaklarmıs o sürecede gelemedim ki galiba bu aya gene yumurta toplama işlemi olacakBilgim yok canım geçmiş olsun ama yapışıklık açılmadan gebelik nasıl oluşacak ki boşuna transfer edilmiş olur boşa masraf boşa ilaç kullanımı önce operasyonu geçir sonra transfer yaptırman daha mantıklı bence
Canlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
Hayırlısı olsun kuzum yapışıklık rahimde mi?Tutma olasılığı düşükmü diyorsun bugun aradılar 3 yumurtam vardı bir tanesini dondurmuslar sadece diğerlerinde gelişme olursa donduracaklarmıs o sürecede gelemedim ki galiba bu aya gene yumurta toplama işlemi olacak
Kızlar bir sorum olacak: Ben tüp bebek tedavisine acıbadem de başladım. İlaç ve tedavi 15bin dediler, tamam dedik ve ne isterlerse verdik. Diğer embriyolarımı başka bir merkeze taşıdık. Burada ilaçları alırken, bir eczacı bu ilaçları kadın doğuma yazdırırsanız öder dedi. Şok oldum, kaç senedir çalışıyorum hem SGK hem özel sağlığım var ama hiç kullanmadım.Kimsenin haberi olmadığı için kimseye de sOramadım. Şimdi transferdeki şu pahalı iğneleri kadın doğuma yazdırıcam. Siz de böyle birşey yapan var mı?
5.gün embiryosu benim çıkmıştı canım 36 çıkmıştı6. Gun cikiyor mu canim kanda. Kacinci gun embriyosuydu?
Yok canım tutsa bile kana geçmesi 5.gün embiryosu da 5. Gün başlıyorTransferden sonra ilk 3 gunde tutarsa tutuyormus tutmazsa tutmuyormus. O nedenle ilk 3 gun onemli diyorlar. Bende cuma transfer oldum. 2 gunde cikar az da olsa diye düşündüm.
Daha çok çok erken sen en erken 7.gün yap4. Gun canim.
4. Gun embriyosu cuma transfer oldu. Transferin 2. Guu bugun. Cuma günü mu en erken yapabilirim testi? Kan testinde mi cikar 7. Gun yapsam?Daha çok çok erken sen en erken 7.gün yap
Hic denemedim bile. Doktora ne teşhisiyle yazdırdım ilaclari sen? Bende ayni tesisleri yazdirayim o halde canim.Slm cnm bnm özel sigortam var. Bir çogunu karşılıyor. Gonal f, fostimon, vajinal jel, yani Bi çok ilaca cüzi bir rakam ödedim. Sen özel sağlık sigortanın telefonunu bul ilaç yazdırın a ara sor. Provizyon bölümüne aktar oradan yardımcı olurlar. Birde o sağlık sigortanla anlaşmalı eczaneden al. Yoksa başta paradını verirsin, sonra reçete fatura sigorta şirketine gönderirsin, onlar senin ibana ödeme yapar. Anlaşmalı ecz. Muhakkak öğren. Bilmeyen bir ecz. Ye sorduğunda yada Dr. A bunları ödemez özel sağlık derler. Her sigorta farklıdır. İyice araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?