2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Cumadan once yapma..4. Gunmus bide..aslinda hic yapmasan daha iyide ..iste..ben cok sukur canim..cogu gitti azi kaldi..senle beraber baslamstik..biliyosun mayis sonunda..2 aylik ilac tedavim bitti kaldi 1 ay..cogu gitti azi kaldi bende..kuzusum sunu anladim..bende senin gibi cok paniktimm..transfer surecinde..is olacagina variyor..nasipte varsa..olcak zaten..suaralar bol bol su ic lutfen..2.3 lt ben buna cok dikkat etmemeistim..ve yuruyusler yap..disari cikmak istemiyosan bile evde..kan akisi olmalii..

Canim birlikte baslamistik insallah beraber güzel haberler alırız. Aynen olursq oluyor olmqzsa olmuyor canim. Dikkqt ediyorum ben de. Allah hayirli evlatlar nasip eder ins.

Tutma olasılığı düşükmü diyorsun bugun aradılar 3 yumurtam vardı bir tanesini dondurmuslar sadece diğerlerinde gelişme olursa donduracaklarmıs o sürecede gelemedim ki galiba bu aya gene yumurta toplama işlemi olacak

Hayırlısı olsun kuzum yapışıklık rahimde mi?

Sanmiyorum canim. Benim de özel sağlığım var geçmiyor ilaclar. Ozel saglik sigortam tam kapsamlı dogumu bile kapsaması rağmen karşılamıyor. Belki transfer surecindeki igneleri vs kapsar bilemedim

Slm cnm bnm özel sigortam var. Bir çogunu karşılıyor. Gonal f, fostimon, vajinal jel, yani Bi çok ilaca cüzi bir rakam ödedim. Sen özel sağlık sigortanın telefonunu bul ilaç yazdırın a ara sor. Provizyon bölümüne aktar oradan yardımcı olurlar. Birde o sağlık sigortanla anlaşmalı eczaneden al. Yoksa başta paradını verirsin, sonra reçete fatura sigorta şirketine gönderirsin, onlar senin ibana ödeme yapar. Anlaşmalı ecz. Muhakkak öğren. Bilmeyen bir ecz. Ye sorduğunda yada Dr. A bunları ödemez özel sağlık derler. Her sigorta farklıdır. İyice araştır.

Hic denemedim bile. Doktora ne teşhisiyle yazdırdım ilaclari sen? Bende ayni tesisleri yazdirayim o halde canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…