Evet canım ilk gün sayılmıyor arkadaş ilk gün dahil kaçıncı günü diye sorunca ben öyle yazdımBenimde 4 ünde oldu canım transfer günü sayılmıyor diye ben 5. Gün diyorum
Canim yapma suandaa..cikmazzz...bosu bosuna moral bozma..kafani dagitcak seyler yap lutfen..en az 5 gun bi gecsin..oda 5. Gun embriyoauysa belki cikar. Kafani dagit lutfen..Canim o kadar net ki hic eser yok 2. Çizgiden. sıvıya valla ilgisi olacagibi sanmiyorum. Aksam yine yaparım testi.
Kuzum yok transfer gününü sayarsak 6.gün oluyortransfer günü dahil mi
Aynen canim transferden 2 gun gecti henüz. Biraz zaman geçsin. Haftaya çarşamba perşembe falan yaparım. Zaten 4. Gun embriyosu benim ki 5. Gun de degil 3. Gun donduruldu. Çözülür bir bekletilip konuldu. Bu arada sen nasılsın canım.Canim yapma suandaa..cikmazzz...bosu bosuna moral bozma..kafani dagitcak seyler yap lutfen..en az 5 gun bi gecsin..oda 5. Gun embriyoauysa belki cikar. Kafani dagit lutfen..
Bak ya boşu boşuna ne strese giriyorsun kuzum benim daha vakit var benimkine bak silik cıkmış o da çatlatma iğnesinden mi acaba diye de düşünüyorum daha zamanımız var bekleyeceğiz mecbur moral bozmak asla yokAynen canim transferden 2 gun gecti henüz. Biraz zaman geçsin. Haftaya çarşamba perşembe falan yaparım. Zaten 4. Gun embriyosu benim ki 5. Gun de degil 3. Gun donduruldu. Çözülür bir bekletilip konuldu. Bu arada sen nasılsın canım.
cok guzel darisi bize olsun insallah. lh testi gebelik olmadan da pozitif cikabiliyor ama zaten gebelik testinuz pozitifBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi
İnşAllah hamilesin dir yarın kan testi yap sabah erkenden gidipYa kızlar inanın hamile olmasam bile bu verdiğiniz motivasyon bile beni o kadar mutlu ediyor ki aşırı duygulandımiyi ki varsınız Allah o güzel kaplerinize göre versin ♥♥♥
Kuzucuk tebrik ederim seni. Bizler için dua et. Hamile duası kabul olur derlerBak ya boşu boşuna ne strese giriyorsun kuzum benim daha vakit var benimkine bak silik cıkmış o da çatlatma iğnesinden mi acaba diye de düşünüyorum daha zamanımız var bekleyeceğiz mecbur moral bozmak asla yok
Şu yazdığına bile mutlu oluyorum canım benim inşallah hepimiz şurdan toplanıp doğruca anne grubuna geçerizBence kesin hamilesin şimdiden tebrik ediyorum kuzuuu yarın tekrar yap
İçten söylüyorum ki her namazdan sonra ettiğim tek şey Allahım bizlere tüm Ağustos grubu arkadaşlarıma ve Bizim gibi uğraş verip evin bir köşesinde ellerini açıp sana dua edip evlat isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı evlatlar ver bizlerden gelecek çocukları doğru düzgün hayrlı ahlaklı yetiştirmeyi nasip eyle ettiğim tek dua bu etmez miyim kuzum benim Elbet bir gün dualarımız kabul olacak ben inanıyorum kucağımızda bebeklerle burda muhabbet yaparken uykusuzluk postu açıp devam edeceğizKuzucuk tebrik ederim seni. Bizler için dua et. Hamile duası kabul olur derler
ovulasyon testi gebelik gosteren bir test degil. bazen vucutta ostrojenin etkisiyle lh artısı oluyor ve o kana yansıyor. o yuzden gebelik 3. gun cok erken bence gebelik testi yapmadan olumsuz dusunmeyinBenim transfer gunu dahil 3. Gun ovulasyon testi yaptım simdi tek çizgi cikti. Tutmadı herhalde.
Bu sefer diyorum testi gününde yaptırayım doktorum çok sıkı söz aldı benden canım ama bana kalsa gider veririmİnşAllah hamilesin dir yarın kan testi yap sabah erkenden gidip
ne güzel bir dua Allah razi olsunİçten söylüyorum ki her namazdan sonra ettiğim tek şey Allahım bizlere tüm Ağustos grubu arkadaşlarıma ve Bizim gibi uğraş verip evin bir köşesinde ellerini açıp sana dua edip evlat isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı evlatlar ver bizlerden gelecek çocukları doğru düzgün hayrlı ahlaklı yetiştirmeyi nasip eyle ettiğim tek dua bu etmez miyim kuzum benim Elbet bir gün dualarımız kabul olacak ben inanıyorum kucağımızda bebeklerle burda muhabbet yaparken uykusuzluk postu açıp devam edeceğiz
Sana birşey diyeyim mi kuzum inanmazsın sadece dün aşırı kasık ve bel ağrım oldu hatta içimden dedim galiba adet olacağım olsun yine de günüme kadar ilaca devam etmem lazım dedim o derece sürekli ayıptır söylemesi lavaboya gittim birşey geldi mi diyebacim anlat biraz ben unutmusum neler hissettin falan azcik bize anlat bakayım
benim transfer dahil 3. gün sanki ötekilerde kasıkta ağrı oluyordu bunda yok gi sadece aşırı basım agriyor
ay bende ilkleri ahatirlayamiyorum sanki 2. gün hafif ağrım oluyodu gibi hatırlıyorum hafif bi baskı var gibi bende de bakalim hayirlisiSana birşey diyeyim mi kuzum inanmazsın sadece dün aşırı kasık ve bel ağrım oldu hatta içimden dedim galiba adet olacağım olsun yine de günüme kadar ilaca devam etmem lazım dedim o derece sürekli ayıptır söylemesi lavaboya gittim birşey geldi mi diyeTam transfer sonrası 4.gün bel ve kasık ağrım oldu sadece
ayyy hafi insallah ya bir an evvel insallah hadi sen hemen pozitifi gör de bizlere de yoldaş olİçten söylüyorum ki her namazdan sonra ettiğim tek şey Allahım bizlere tüm Ağustos grubu arkadaşlarıma ve Bizim gibi uğraş verip evin bir köşesinde ellerini açıp sana dua edip evlat isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı evlatlar ver bizlerden gelecek çocukları doğru düzgün hayrlı ahlaklı yetiştirmeyi nasip eyle ettiğim tek dua bu etmez miyim kuzum benim Elbet bir gün dualarımız kabul olacak ben inanıyorum kucağımızda bebeklerle burda muhabbet yaparken uykusuzluk postu açıp devam edeceğiz♥
bende 6. gün yapicam sen gibi hafi hayırlısı dua et banadaKuzum yok transfer gününü sayarsak 6.gün oluyor
beni unutmussunuz galibaCanlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?