2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim o kadar net ki hic eser yok 2. Çizgiden. sıvıya valla ilgisi olacagibi sanmiyorum. Aksam yine yaparım testi.
Canim yapma suandaa..cikmazzz...bosu bosuna moral bozma..kafani dagitcak seyler yap lutfen..en az 5 gun bi gecsin..oda 5. Gun embriyoauysa belki cikar. Kafani dagit lutfen..

Canim yapma suandaa..cikmazzz...bosu bosuna moral bozma..kafani dagitcak seyler yap lutfen..en az 5 gun bi gecsin..oda 5. Gun embriyoauysa belki cikar. Kafani dagit lutfen..
Aynen canim transferden 2 gun gecti henüz. Biraz zaman geçsin. Haftaya çarşamba perşembe falan yaparım. Zaten 4. Gun embriyosu benim ki 5. Gun de degil 3. Gun donduruldu. Çözülür bir bekletilip konuldu. Bu arada sen nasılsın canım.

Bak ya boşu boşuna ne strese giriyorsun kuzum benim daha vakit var benimkine bak silik cıkmış o da çatlatma iğnesinden mi acaba diye de düşünüyorum daha zamanımız var bekleyeceğiz mecbur moral bozmak asla yok

Kuzucuk tebrik ederim seni. Bizler için dua et. Hamile duası kabul olur derler

Kuzucuk tebrik ederim seni. Bizler için dua et. Hamile duası kabul olur derler
İçten söylüyorum ki her namazdan sonra ettiğim tek şey Allahım bizlere tüm Ağustos grubu arkadaşlarıma ve Bizim gibi uğraş verip evin bir köşesinde ellerini açıp sana dua edip evlat isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı evlatlar ver bizlerden gelecek çocukları doğru düzgün hayrlı ahlaklı yetiştirmeyi nasip eyle ettiğim tek dua bu etmez miyim kuzum benim Elbet bir gün dualarımız kabul olacak ben inanıyorum kucağımızda bebeklerle burda muhabbet yaparken uykusuzluk postu açıp devam edeceğiz

Benim transfer gunu dahil 3. Gun ovulasyon testi yaptım simdi tek çizgi cikti. Tutmadı herhalde.
ovulasyon testi gebelik gosteren bir test degil. bazen vucutta ostrojenin etkisiyle lh artısı oluyor ve o kana yansıyor. o yuzden gebelik 3. gun cok erken bence gebelik testi yapmadan olumsuz dusunmeyin

ne güzel bir dua Allah razi olsun

bacim anlat biraz ben unutmusum neler hissettin falan azcik bize anlat bakayım
benim transfer dahil 3. gün sanki ötekilerde kasıkta ağrı oluyordu bunda yok gi sadece aşırı basım agriyor
Sana birşey diyeyim mi kuzum inanmazsın sadece dün aşırı kasık ve bel ağrım oldu hatta içimden dedim galiba adet olacağım olsun yine de günüme kadar ilaca devam etmem lazım dedim o derece sürekli ayıptır söylemesi lavaboya gittim birşey geldi mi diye Tam transfer sonrası 4.gün bel ve kasık ağrım oldu sadece

ay bende ilkleri ahatirlayamiyorum sanki 2. gün hafif ağrım oluyodu gibi hatırlıyorum hafif bi baskı var gibi bende de bakalim hayirlisi

ayyy hafi insallah ya bir an evvel insallah hadi sen hemen pozitifi gör de bizlere de yoldaş ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…