• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

n arkadaşlar baş ağrısı yaptı mi sizde? Ben akşam kullanmaya başladım. günde 2 tane icicem ama basim çok ağrıyor.ağrı kesici içmek zorunda kal
Canım benim hemşire 20 dakika yat sonra 20 dakika yürü demişti
anladım canım ilacın kitapçığında da direk kalkın yazıyor vajinada dağılımı için. yarın başlıycam inşallah

Seninki dondurulmus mu transferdi. Ben hatta 2. Konulmayacak mi dedim. O ikisi tek sıvı içinde dedi bana anlamadim. Embriyilar icin iyi kalite denildi. Sonrqsinda transferin fotoğrafını verdi bana.
Dondurulmuş tu evet. Yok yaa öyle bişey yapamaz. Orda okadar biyolog var, teyit eden var. Banada iyi kalite dedi bugün istediğim mailde AB ve bb yazıyor. Anlamadım artık çokda araştırıcam artık bitti transfer. İnşallah güzel olur hepimiz için herşey❤️

Dondurulmuş tu evet. Yok yaa öyle bişey yapamaz. Orda okadar biyolog var, teyit eden var. Banada iyi kalite dedi bugün istediğim mailde AB ve bb yazıyor. Anlamadım artık çokda araştırıcam artık bitti transfer. İnşallah güzel olur hepimiz için herşey❤
Gayet iyi kalitesi canım

Yok benim tek ışık yandı. Tek transfer yapıp iki yaptim demez herhalde.
Işık olayı ne yaa ben önceki transferimde hiçbir şey görmedim ekrandan da bir şey anlamadım embriyolog bir şey getirdi koydular mı anlamadım benim 6 embriyom var içerde kaliteleri hakkında da hiç bilgim yok mayısta yerleştirilen de 4ba idi onu da kağıtta gördüm

Işık olayı ne yaa ben önceki transferimde hiçbir şey görmedim ekrandan da bir şey anlamadım embriyolog bir şey getirdi koydular mı anlamadım benim 6 embriyom var içerde kaliteleri hakkında da hiç bilgim yok mayısta yerleştirilen de 4ba idi onu da kağıtta gördüm
Canım doktor ekranı gösterdi bana şuraya bak dedi. Embiryoları gönderiyorum dedi dediği yere iki ışık gitti onlar embiryoymuş muazzam bir andı

Canım doktor ekranı gösterdi bana şuraya bak dedi. Embiryoları gönderiyorum dedi dediği yere iki ışık gitti onlar embiryoymuş muazzam bir andı
Seninkilerin kalitesini hatırlıyor musun canım

Ya güzel kızlar ben size birşey soracağım ben tedaviye başladığım gün yani 28 temmuzda ovitrelle iğnesi olmuştum İlk defa yaptırdım onu sanırım çatlatma iğnesi denen şey duydum ki bu çatlatma iğneleri idrar testinde yanıltabiliyormuş ama sorum şu kaç gün geçerse üstünden yanıltmaz beni 😅 mesela 9-10 gün geçince de etkisi sürüyor mudur ? Evde fazla test vardı eğlencesine bi yapayım dedim yüzüme aptal bi gülümseme yerleşti şuan 🤣🤣🤣

Ya güzel kızlar ben size birşey soracağım ben tedaviye başladığım gün yani 28 temmuzda ovitrelle iğnesi olmuştum İlk defa yaptırdım onu sanırım çatlatma iğnesi denen şey duydum ki bu çatlatma iğneleri idrar testinde yanıltabiliyormuş ama sorum şu kaç gün geçerse üstünden yanıltmaz beni 😅 mesela 9-10 gün geçince de etkisi sürüyor mudur ? Evde fazla test vardı eğlencesine bi yapayım dedim yüzüme aptal bi gülümseme yerleşti şuan 🤣🤣🤣
kacinci gün bugün canim o test 7 gün falan etkisi sürüyor diyenler vardi

Back
X