Öyleymiş cnm benim 2 senin 1.günün değişik duyguTransferden sonraki gün mu 1. Gun oluyor? Transfer gunu sayılmıyor mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş cnm benim 2 senin 1.günün değişik duyguTransferden sonraki gün mu 1. Gun oluyor? Transfer gunu sayılmıyor mu
Geçmiş olsun canım inşallahhh düzelir düzelmese de sıkma canını bir dahaki ay olur hem dondurulmuş embriyonun şansı daha yüksekmiş böyle düşünMerhaba herkese Allah'ım bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin insaallah tez zamanda
20 ağustos transfer günü belirledik lakin opu esnasında dezenfektan sıkılıyormuş yumurta daha iyi toplamak için bende ters tepti hassas tene sahip olduğum için mantar üredi yeni ılaclar verdi salı gününe kadar düzelmezse transferi erteleyeceğiz dedi bu duruma çok üzüldüm benim gibi bir durumla karşılaşan oldu mu?
Ayy inşallah canım yaHadi bakalım hayırlı olsun inşallah hamilesiniz artık bugün itibariyle. Hep pozitif düşünelim zaten teknik olarak da hamilesiniz yani. İnşallah sımsıkı tutunur bebişler ve sağlıklı hayırlı bi şekilde gelişir, dünyaya gelir. Burdan böyle komple hepimiz 2021 yaz anneleri topiğine göç ederiz inşallah![]()
Ilk 3 gun önemliymiş. Tutunma ilk 3 gunde oluyormus. Ben ilaclardan mi bilmiyorum gerginimÖyleymiş cnm benim 2 senin 1.günün değişik duygu![]()
Bende gerginim baya. Yapacak hiç bişey bulamıyorum. İşe gitmiyorum 1 hafta evdeyim. Yattık a sıkıntı basıyor. Bu topiğide whatsup kullanır gibi kullanıyorum, birisi değişik, önemli bişey yazar mı diyeIlk 3 gun önemliymiş. Tutunma ilk 3 gunde oluyormus. Ben ilaclardan mi bilmiyorum gerginim
Hareketsiz kalmak iyi değil canım bana hemşire bilgi verirken 2 gün dinlen daha sonra normal yaşantına dön fakat ağır kaldırma ve uzanma dedi yemek konusunda ben hiç avokado ve ananas yemedim sadece transfer öncesi kabak çekirdeği yemiştim hergün bir avuç bide hemşire sakatat ve gazlı içeceklerden uzak dur demişti sadece bunlara dikkat ediyorumKızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
Yok canim avakodanin vs transfer sonrasinda bir faydası yok. Onlar yumurta için faydalı. Saglikli beslenmeye çalış sadece. Sabahları yumurta ye. Domates peynir salatalık ye. Bir öğün sebze bir öğün et yiyebilirsin. Kabuklu deniz ürünleri yeme, sucuk sosis salam asla yeme. Paketli hazir gıdalardan uzak dur.Kızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
Doktor bana ozellikle yatma dedi. Yatinca kan akisi da olmuyormuş. Hatta bugun için kalk dışarıda dolaş biraz biraz demisti. Kendini zorlama sadece dedi. Banyoyu da 3. Gun ilik suyla yap dedi.Bende gerginim baya. Yapacak hiç bişey bulamıyorum. İşe gitmiyorum 1 hafta evdeyim. Yattık a sıkıntı basıyor. Bu topiğide whatsup kullanır gibi kullanıyorum, birisi değişik, önemli bişey yazar mı diye
Ama hep yatamıyorum, Dr. Normal davran dedi aslında.
Bir sey daha var. Cok sicak odada kalma dedi.Doktor bana ozellikle yatma dedi. Yatinca kan akisi da olmuyormuş. Hatta bugun için kalk dışarıda dolaş biraz biraz demisti. Kendini zorlama sadece dedi. Banyoyu da 3. Gun ilik suyla yap dedi.
Sağol canım bugün yürüyüş yapayım. Ben yatıcaz en az 3 gün sandımHareketsiz kalmak iyi değil canım bana hemşire bilgi verirken 2 gün dinlen daha sonra normal yaşantına dön fakat ağır kaldırma ve uzanma dedi yemek konusunda ben hiç avokado ve ananas yemedim sadece transfer öncesi kabak çekirdeği yemiştim hergün bir avuç bide hemşire sakatat ve gazlı içeceklerden uzak dur demişti sadece bunlara dikkat ediyorum
Yürüyüş yapıcam bugün ozaman. Antalya dayım burda oda değil dışarısı felaket. Artık gece yürüyeyim bol bol.Bir sey daha var. Cok sicak odada kalma dedi.
Canım senin tranferin daha yeniymiş bugündür evde geçir bence evin içinde dolaş yarından sonra kısa yürüyüşler yapsan daha iyi olur benceSağol canım bugün yürüyüş yapayım. Ben yatıcaz en az 3 gün sandım
Canim bol bol da degil de yarim saat falan cok kendini yormadan. Ben de bugun yarim saat falan kendimi hic yormadan ufak ufak yuruyxem .Yürüyüş yapıcam bugün ozaman. Antalya dayım burda oda değil dışarısı felaket. Artık gece yürüyeyim bol bol. ❤
ay bende gerginim valla canim stresiyim gece kaç kez uyandimIlk 3 gun önemliymiş. Tutunma ilk 3 gunde oluyormus. Ben ilaclardan mi bilmiyorum gerginim
Teşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah@Peanuttt arkadaşımızın bugün transferi gerçekleşecek dualarımızı esirgemeyelim.Sağlıkla bebişlerini al ve gel canım Rabbim on gün sonra yüzünü güldürsün bol şans![]()
Sayılmıyor canım transfer günüTransferden sonraki gün mu 1. Gun oluyor? Transfer gunu sayılmıyor mu
Üzülme canım inşaallah üçü de kaliteli olsun yeterli, bı tane yeter bize rabbim nasip ettikten sonra tek yum toplanana bile veriyor, yeterki vakti zamanı gelmiş olsunKizlar opuda kac yumurtanz toplandi benim 3 yumurtam buyumus![]()