• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun Hamileliğin canım rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet bende bir kaç şey demedim bu şekilde Nisan yağmurları, bel çektirme kürler vs ama maalesef nasip olmadı, daha sonra 6 ay kadar sırf doğal beslendik kendiliğinden hamile kaldım ama sağlıklı ilerlemedi.
Hamilelik sonrası denedim aslında koca karı yöntemlerini ama nasip bu işler,
şuan tranferim oldu sonucunu bekliyorum inşaallah tutar.
Rabbim daha fazla uğraştırmaz ama olmazsa aklımda söylediğiniz şeyler çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🤲🙏🤗😍
Ben teşekkür ederim canım 🥰inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım sizlerle 🙏

Olmazmış doktor dedi. Ilaclarin etkisiyle kasik agrisi göğüs şişliği vs olur ama bunlar kullanılan ilaçların etkisi nedeniyle olur dedi bana.
Yaa öylemiymis benim yine adet ağrısı geldi😣 çok korkuykorm bu agrıdan cık iyi biliyorum bu agrıYı sanki oldum olcam hissi var 😭

Ilaclar igneker yapıyormuş onu. Bende sanki adet olmama 1 2 gub kalmis gibiyim.
Heh aynen benimde öyle ayy rahatladım ozaman brnde sey diye düşünüp avunmak istedim sonucta bu transfer olmasaydi bu ginler benim normalde adetim günimdü zaten belki onun agrisi olur

Kızlar bir sorum olacak: Ben tüp bebek tedavisine acıbadem de başladım. İlaç ve tedavi 15bin dediler, tamam dedik ve ne isterlerse verdik. Diğer embriyolarımı başka bir merkeze taşıdık. Burada ilaçları alırken, bir eczacı bu ilaçları kadın doğuma yazdırırsanız öder dedi. Şok oldum, kaç senedir çalışıyorum hem SGK hem özel sağlığım var ama hiç kullanmadım.Kimsenin haberi olmadığı için kimseye de sOramadım. Şimdi transferdeki şu pahalı iğneleri kadın doğuma yazdırıcam. Siz de böyle birşey yapan var mı?

Artık insan ister istemez üzülüylr.. kıskanmak degil ama böyle gerçekten üzülüyorum 4 senedir uğraştık olmadi.. cevremde herkesin cocugu oldu benden kücüklerin bile oldu.. millet 3. Doğuruyo bende bisi yok. Bide soruyolar ya sen ne zsman düşünüyorsun diye.. eltimde her denk geldigimizde ohh iyiki doğurmusum ben ya bunlari diyor.. bikezde sey dedi benim bi arkdasim var tüp bebek tedabisi görüyor üziliyorum onada zor diyor..bilmiyorum yani benim mesela karşımda cocugu olmamis biri olsa o sekilde konusmam belki olmuyodur onun diye bi düşüniürüm

Kızlar bir sorum olacak: Ben tüp bebek tedavisine acıbadem de başladım. İlaç ve tedavi 15bin dediler, tamam dedik ve ne isterlerse verdik. Diğer embriyolarımı başka bir merkeze taşıdık. Burada ilaçları alırken, bir eczacı bu ilaçları kadın doğuma yazdırırsanız öder dedi. Şok oldum, kaç senedir çalışıyorum hem SGK hem özel sağlığım var ama hiç kullanmadım.Kimsenin haberi olmadığı için kimseye de sOramadım. Şimdi transferdeki şu pahalı iğneleri kadın doğuma yazdırıcam. Siz de böyle birşey yapan var mı?
Benim progestan fitil, progestan iğne, kan sulandırıcı hibor, estrofem bunları reçeteye yazdı ve birde lucrin depot kullanmıştım transfer hazırlığından önce onu da reçeteye yazdı bunların hepsini devlet karşılıyor.Fakat birde leucostim kullanıyorum ben o ve diğer yumurta büyütme ve çatlatma iğnelerini karşılamıyor onlar için rapor gerekli

Back
X