• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Artık insan ister istemez üzülüylr.. kıskanmak degil ama böyle gerçekten üzülüyorum 4 senedir uğraştık olmadi.. cevremde herkesin cocugu oldu benden kücüklerin bile oldu.. millet 3. Doğuruyo bende bisi yok. Bide soruyolar ya sen ne zsman düşünüyorsun diye.. eltimde her denk geldigimizde ohh iyiki doğurmusum ben ya bunlari diyor.. bikezde sey dedi benim bi arkdasim var tüp bebek tedabisi görüyor üziliyorum onada zor diyor..bilmiyorum yani benim mesela karşımda cocugu olmamis biri olsa o sekilde konusmam belki olmuyodur onun diye bi düşüniürüm
Başına gelmeyen bilmiyor , anlatsan bile anlayamıyorlar maalesef.Allah bizim de maruz kaldığımız piskolojik şiddeti , maddi manevi emeklerimizi görür de meyvelerini verir inşallah🙏🏻

Başına gelmeyen bilmiyor , anlatsan bile anlayamıyorlar maalesef.Allah bizim de maruz kaldığımız piskolojik şiddeti , maddi manevi emeklerimizi görür de meyvelerini verir inşallah🙏🏻
İnsallaah cünki cidden zor böyle mesela bi kalabalık ortam oluyo herkes cocuguyla ilglenip köşeye cekiliyor mevlüttğr misafir oturmasidir kabak gibi ortada kalıyorum😁simdi corona var da bu muahbbetler kesildi

Kızlar selam,
Yalnız değiliz,değilsiniz, beklemek zor gerçekten ama bu süreçte olan nice aileler var. Pozitif olalım,birbirimize güç verelim. İlaçlar psikolojiyi zaten alt üst ediyor, canınız sıkıldı yazın buraya gitsin :) Benim de transferim Çarşamba günü olacak, sabah gideceğim kontrol edildikten sonra öğleden sonra inşAllah transfer yapılacak..Şunu düşündüm de transfer olduktan sonra birkaç saat bile olsa (en kötüsü) bebişlerimiz bizimle olacak. Keyfini çıkaralım inşAllah. Herkese çooook güzel enerjiler ve dualar yolluyorum, herşey çok güzel olacak 😘
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecek listemize ekleyeyim 😘

Artık insan ister istemez üzülüylr.. kıskanmak degil ama böyle gerçekten üzülüyorum 4 senedir uğraştık olmadi.. cevremde herkesin cocugu oldu benden kücüklerin bile oldu.. millet 3. Doğuruyo bende bisi yok. Bide soruyolar ya sen ne zsman düşünüyorsun diye.. eltimde her denk geldigimizde ohh iyiki doğurmusum ben ya bunlari diyor.. bikezde sey dedi benim bi arkdasim var tüp bebek tedabisi görüyor üziliyorum onada zor diyor..bilmiyorum yani benim mesela karşımda cocugu olmamis biri olsa o sekilde konusmam belki olmuyodur onun diye bi düşüniürüm
Selam,
Bu yazdığın durumu hepimiz yaşıyoruz sanırım. Ben 4 yıldır evliyim ama çocuk hiç düşünmedik. Son 1 yıldır bu sürece girdik; son 1 yılda anladım ki çocuğu olmayana çocuk düşünmüyor musunuz diye sormak, bekarlara neden evlenmedin diye sormak gerçekten iğrenç bişey. Ben öncesinde de bu muhabbetleri yapmazdım; ama bu süreçte gerçekten empati yapma şansım oldu ve karşımdakinin canını nasıl yakabileceğimi anladım. Sizin canınızı acıtan kişilere de zamanı geldiğinde gerekli tavrı koyun derim. Boşver gitsin o eltiyi, sen önüne bak güzel günlerini hayal et 😊

Selam,
Bu yazdığın durumu hepimiz yaşıyoruz sanırım. Ben 4 yıldır evliyim ama çocuk hiç düşünmedik. Son 1 yıldır bu sürece girdik; son 1 yılda anladım ki çocuğu olmayana çocuk düşünmüyor musunuz diye sormak, bekarlara neden evlenmedin diye sormak gerçekten iğrenç bişey. Ben öncesinde de bu muhabbetleri yapmazdım; ama bu süreçte gerçekten empati yapma şansım oldu ve karşımdakinin canını nasıl yakabileceğimi anladım. Sizin canınızı acıtan kişilere de zamanı geldiğinde gerekli tavrı koyun derim. Boşver gitsin o eltiyi, sen önüne bak güzel günlerini hayal et 😊
Evet bende hic yapmazdm o muhabbeti beni ilgilendirmez diye düşünürim insan napmak istwrse onu yapar. Gelir anlatırsa karşjmdaki o ayrı dinlerim.. eltiyi bosverdim zaten bazen bilerke yaptigini bile düşnüyoruö herseferinde aymi seyleri söyledigi icin... benim bazen icimi korku kaplıyor ya hic olmazsa diye 😐

Günaydın günaydın herkese bu çocuk düşünmüyor musunuz muhabbeti ikinci çocuk için de oluyor inanın benim bir kürtajım var bunu bilen kayınvalidem bayramda ne oldu bir şey yok mu kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır muhabbeti yaptı ben de kısmet dedim geçiştirdim sonra eee doktor ne diyor dedi😡😡her şey yolunda sorun yok dedi dedim.en son tek çocuk olmaz en azından bir tane de daha yapın bu çocuğa yazık yalnız mi büyüsün kardeş sevgisi bilmesin mi olmuyorsa tedavi olun demeye başladı odayı terke ettim dayanamadım😔

Günaydın günaydın herkese bu çocuk düşünmüyor musunuz muhabbeti ikinci çocuk için de oluyor inanın benim bir kürtajım var bunu bilen kayınvalidem bayramda ne oldu bir şey yok mu kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır muhabbeti yaptı ben de kısmet dedim geçiştirdim sonra eee doktor ne diyor dedi😡😡her şey yolunda sorun yok dedi dedim.en son tek çocuk olmaz en azından bir tane de daha yapın bu çocuğa yazık yalnız mi büyüsün kardeş sevgisi bilmesin mi olmuyorsa tedavi olun demeye başladı odayı terke ettim dayanamadım😔
İnsanlar nekadar densiz saygısız inceliksiz.Cevap versen sen saygısız olursun ama.Allaha havale..

Oda cok zordur eminim bizde de ama direk kısır gözüyle bakılıyo hic dogurmadigmiz icin😑 maddi olarak destekliceksen bakayim de sende 😁

Canım sen tekrar test yaptın mı koyulaşmaya baktın mı
Kuzum testim kalmamış evde bi ovülasyon testim var sadece 🤣🤣 ya çatlatma iğnesi etkisi devam eder mi hala ben bu iğneyi ilk kez bu tedavide oldum o yüzden ne kadar etki verir onu da bilmiyorum en iyisi günümü mü beklemek çok kararsız kaldım canım benim

Oda cok zordur eminim bizde de ama direk kısır gözüyle bakılıyo hic dogurmadigmiz icin😑 maddi olarak destekliceksen bakayim de sende 😁
Oyyyy bu sefer gelin bizden para istedi olur Rabbim bir an önce hiç çocuğu olmayan sizlere sonra da bizim gibi kardeş isteyenlere nasip etsin ben 17 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç normal yolla hamile kalamamıştım geçen seneye kadar ama maalesef 9. Haftada kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum ne kadar zor olduğunu biliyorum Kızım da tedaviyle oldu şükür inanın ben de çok yaşadım hiç çocuk sahibi olamayacak mıyım psikolojisini ama Allah çok büyük ben inanıyorum hepimiz hamile kalacağız hepimizin hamilelik emojisini zevkle işleyeceğim sonra da hep beraber Mayıs 2021 anneleri sayfasını açacağız Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin 🙏

Kuzum testim kalmamış evde bi ovülasyon testim var sadece 🤣🤣 ya çatlatma iğnesi etkisi devam eder mi hala ben bu iğneyi ilk kez bu tedavide oldum o yüzden ne kadar etki verir onu da bilmiyorum en iyisi günümü mü beklemek çok kararsız kaldım canım benim
Onun etkisi geçmiştir canım kalk hadi yap ben çok umutluyum pozitif çakacak inşallahhh

Bende toplama sırasında ağrı olmadı. Zaten anestezi veriyorlar. Ama işlem sonrası birkaç gün hafif ağrılarım oldu.
Tesekkur ederim ilk olunca korku ve heyecan yaşıyorum insallah sağlıkla gelsin bebislerimiz bu ağrılar gecer gider o zaman 🤲🏻🤗

Back
X