• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

VEEE simdide sag boslugum agıryo ne bu böbrekmi anlamadım gitti dün sol cok agrıdı simdii sağ:(

valla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
bugun kacıncı gunundu kı canım bazen kana hemen karıssa da ıdrara beta hcg karısmıyor erken gebelık testı olsa da

valla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
olcaksın Anne ben eminim :anneadayı: :KK200:

Canim transferin kacinfi gunundesin sen gidip kan versene dogrudan neyse çıksın sonuc. Idrar testj yapio durma. Ben biraz sabredip cumartesi direkt gidip kan testk yapicam. 7. Günün mu bugun senin? Idrarda 7. Gunde cok az kişinin cikiyor. Yıpratma kendini.

kizlar bir sey sorcam size. Benim tup bebek tedavisiyle sanki yumurtam azaldi. Birinci ve ikinci tedavide toplanan yumurta sayisinizda farklılıklar oldu mu? Örneğin birinde 8 iken 2. De 4 gibi yari yariya yumurta sayınız düştü mü

Kızlar test yaptım kocaman bir tek çizgi çok üzgünüm 😢cuma kan testi vericem ama hiç ümidim yok

Canim transferin kacinfi gunundesin sen gidip kan versene dogrudan neyse çıksın sonuc. Idrar testj yapio durma. Ben biraz sabredip cumartesi direkt gidip kan testk yapicam. 7. Günün mu bugun senin? Idrarda 7. Gunde cok az kişinin cikiyor. Yıpratma kendini.
6. gün aynı gün transfer olduk seninle

yok canim doktora yazdım günlük 9 ilaç 2 iğne vurguluyorum çift çizgi yok bırakmak istoyorum dedim cuma kan ver dedi ağlamaktan gözlerim şişti biktim artık ya
🥺 kuzum lütfen güzelce dinlen canını bi sıkma belki geç tutunuyor hiç bilemezsin burda çok okuduğumuz şeyler oluyor bi güzelce sakinleş ve daha da test yapmayı bırak ne varsa o testler bizi strese sokuyor zaten

Merhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Transfer oldum direk ayağa kaldırdı hiç yaptırmadı normal mi
Birde duphaston ilaça devam et folic asite devam et birde cumartesi günü bir seferlik ganopeptyl vur dedi 22 ağustosta kan ver dedi
Tutmuş mudur acaba çok ağladım

Back
X