Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun kacıncı gunundu kı canım bazen kana hemen karıssa da ıdrara beta hcg karısmıyor erken gebelık testı olsa davalla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
valla bende smdi patlıcan kebabı yapıorum hahaha nası gaza geldiysem maasterşefde herseyi yapasım varpekı benım normaldede pis boğaz olmam.. kardesımle gecenın bır yarılarında bırbırımıze ıstah acıcı yemek resımlerı yollamamız![]()
ayy dun benımde oyleydı ısten cıkıp eve gıttıgımde meger gaz sıkıştırmıs anlamam cok uzun surmedıVEEE simdide sag boslugum agıryo ne bu böbrekmi anlamadım gitti dün sol cok agrıdı simdii sağ![]()
olcaksın Anne ben eminimvalla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
Canim transferin kacinfi gunundesin sen gidip kan versene dogrudan neyse çıksın sonuc. Idrar testj yapio durma. Ben biraz sabredip cumartesi direkt gidip kan testk yapicam. 7. Günün mu bugun senin? Idrarda 7. Gunde cok az kişinin cikiyor. Yıpratma kendini.valla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
Ya da ikiz miVEEE simdide sag boslugum agıryo ne bu böbrekmi anlamadım gitti dün sol cok agrıdı simdii sağ![]()
haha biri sağdan biri soldan mi yokluyor diyorsunYa da ikiz mi
bende oda yok suan bilemedimayy dun benımde oyleydı ısten cıkıp eve gıttıgımde meger gaz sıkıştırmıs anlamam cok uzun surmedı![]()
Kacinci gun canim?Kızlar test yaptım kocaman bir tek çizgi çok üzgünümcuma kan testi vericem ama hiç ümidim yok
yok canim doktora yazdım günlük 9 ilaç 2 iğne vurguluyorum çift çizgi yok bırakmak istoyorum dedim cuma kan ver dedi ağlamaktan gözlerim şişti biktim artık yaolcaksın Anne ben eminim![]()
![]()
6. gün aynı gün transfer olduk seninleCanim transferin kacinfi gunundesin sen gidip kan versene dogrudan neyse çıksın sonuc. Idrar testj yapio durma. Ben biraz sabredip cumartesi direkt gidip kan testk yapicam. 7. Günün mu bugun senin? Idrarda 7. Gunde cok az kişinin cikiyor. Yıpratma kendini.
valla canim bu benim 3. transferim diğer 2 sinde çıkmıştı yani bunda çıkmama şansı yok negatif yanibugun kacıncı gunundu kı canım bazen kana hemen karıssa da ıdrara beta hcg karısmıyor erken gebelık testı olsa da
5. gün embriyosu 6. gunumbugun kacıncı gunundu kı canım bazen kana hemen karıssa da ıdrara beta hcg karısmıyor erken gebelık testı olsa da
Canım 2-3 gün daha bekle ilaçlarını bırakma sakın. Sakin ol lütfen..5. gün embriyosu 6. gunum
canım ıyı dusun ıyı olsun yınede erken belkı gec tutunmustur. benım erken cıktı ama sımdı dusunuyorum acaba sorun mu var hemen bellı oldu dıye.. ıcını ferah tut5. gün embriyosu 6. gunum
yok canim doktora yazdım günlük 9 ilaç 2 iğne vurguluyorum çift çizgi yok bırakmak istoyorum dedim cuma kan ver dedi ağlamaktan gözlerim şişti biktim artık ya