- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldüm ya kendim gibiKızlar e nabızdan baktım 0.4yazıyor malesef benım hayaller pert
yaaaaaa ben bhnu yeni gördüüüm ama belliydi zaten sende hayırlısı olsun canimmm yarn birliktw kanı veriyoeuz dimi yinedeAllah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
![]()
Evet zaman geçmek bilmiyor tedavinin en sabır isteyen kısmı evde test yapmışmıydın ben bu defa düşünmüyorum evde test yapmayı boşuna hayal kırıklığıbirebir bende de ayni sorun var yarın sonucu ögrenicem duramiyorum suan yerimde
O bende de oluyor bazen kasık ağrısı bacağa vurup geçiyor kistten olduğunu düşünüyorumsol bacagim ve sol kasigim ağiryor![]()
Canim evde test falan yapma ben yaptim hep negatifti dwpresyona girdim. Bugun gidip kan verdim pozitifmis meğerse bosuna mafettim kendimiEvet zaman geçmek bilmiyor tedavinin en sabır isteyen kısmı evde test yapmışmıydın ben bu defa düşünmüyorum evde test yapmayı boşuna hayal kırıklığı
Bana transfer öncesi estrofem folik asit progestan iğne progestan fitil başlamıştı rahime leucostim iğnesi yapmıştı.Transferden sonra bunlara ek hibor başladım birde leucostimi hergün 1/5ini karından yapmaya başladımKızlar sorum hepinize;
Transferle birlikte sizede ilaç verildimi
Bana transferden önce şu ilaçlar başlandı ve kalp atımına kadar devam denildi.
Estrofem
Coraspin
Progestan kapsül
Progestan iğne
Folic asit
B12
Hala devam ediyomusun canım.Bana transfer öncesi estrofem folik asit progestan iğne progestan fitil başlamıştı rahime leucostim iğnesi yapmıştı.Transferden sonra bunlara ek hibor başladım birde leucostimi hergün 1/5ini karından yapmaya başladım
Yok kullandıkların o tarz ilaçlar değil.Progestan zaten hamilelikte 3 ay da kullanılabiliyo sadece biz değil normal yolla hamile kalanlara veya düşük tehlikesi olanlara da veriliyo.coraspirin kan sulandırıcı folikle b12 zaten vitamin estrofem de rahimin kalınlaşması için östrojen hormonu yani bunların çoğu zaten hormon ve vitamin vücutta da üretilen şeyler ilaç sayılmaz.Daha erken zaten bir süre daha kullanırsınHala devam ediyomusun canım.
Açıkçası kafamı çok kurcalıyo bu ilaçlar
Hani gebelikte ilaç kullanılmaz anomaliye sebep olur deniyoya bunların zararı olurmu acaba çok korkuyorum ben yaa
Okadar tedirginimki. Eşimede demişler tüp bebek yapınca kullanılan iğnelerden çocul engelli oluyo allah korusun. Çok üzüldüm allah hiçkimseye yaşatmasın oyüzden tedirgin oldumYok kullandıkların o tarz ilaçlar değil.Progestan zaten hamilelikte 3 ay da kullanılabiliyo sadece biz değil normal yolla hamile kalanlara veya düşük tehlikesi olanlara da veriliyo.coraspirin kan sulandırıcı folikle b12 zaten vitamin estrofem de rahimin kalınlaşması için östrojen hormonu yani bunların çoğu zaten hormon ve vitamin vücutta da üretilen şeyler ilaç sayılmaz.Daha erken zaten bir süre daha kullanırsın
Canim sana listemi atayımHala devam ediyomusun canım.
Açıkçası kafamı çok kurcalıyo bu ilaçlar
Hani gebelikte ilaç kullanılmaz anomaliye sebep olur deniyoya bunların zararı olurmu acaba çok korkuyorum ben yaa
Senin kan testini cok merak ediyorum. Ikiz oldugunu dusunuyorum.Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
![]()
Senin listen daha kabarık.Canim sana listemi atayım
Töbee ne alakası var.Eşin onlara desinki Bizim embriyo en düzgün ve kaliteli olanı seçildi sizin engelli olma şansı daha yüksek siz dikkat edin desin.Ne garip insanlar var..Sen boşver onlarıOkadar tedirginimki. Eşimede demişler tüp bebek yapınca kullanılan iğnelerden çocul engelli oluyo allah korusun. Çok üzüldüm allah hiçkimseye yaşatmasın oyüzden tedirgin oldum
Töbe yarebbim kim demiş ki onu. Banada daha akıllı gelir hep seçilmiş Yumurta sperm.Okadar tedirginimki. Eşimede demişler tüp bebek yapınca kullanılan iğnelerden çocul engelli oluyo allah korusun. Çok üzüldüm allah hiçkimseye yaşatmasın oyüzden tedirgin oldum
Millet olarak herşeyi çok biliyoruz ilkaki birinin işine çomak sokcaz. Nasıl söyleyebiliyolar bilmiyorumTöbee ne alakası var.Eşin onlara desinki Bizim embriyo en düzgün ve kaliteli olanı seçildi sizin engelli olma şansı daha yüksek siz dikkat edin desin.Ne garip insanlar var..Sen boşver onları
Gerçi benimkinin kalitesi çok düşüktü allahım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin.Töbe yarebbim kim demiş ki onu. Banada daha akıllı gelir hep seçilmiş Yumurta sperm.Kendimi mi avutuyorum
![]()
hayir hiç yapmadim oyuzswn cok zor sabrediyorum hic bi fikrim yokEvet zaman geçmek bilmiyor tedavinin en sabır isteyen kısmı evde test yapmışmıydın ben bu defa düşünmüyorum evde test yapmayı boşuna hayal kırıklığı
bu bende normal zamanda olmuyodu benim kistler adetin ilk ginü dışında ağrı yapmiyor banaO bende de oluyor bazen kasık ağrısı bacağa vurup geçiyor kistten olduğunu düşünüyorum