• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Senede 1 kez falan grip olan biriyim ve bu sene tam da bu zamanı buldu çok ağır grip oldum hatta korona sandık test yaptırdık negatif çıktı çok şükür. Doktoruma mesaj attım grip oldum antibiyotik ilaç falan kullansam sıkıntı olur mu diye direk bi dahaki aya erteleyelim acele etmeyelim dedi. Ben kaç yıldır bekliyorum iki aylık rahim dinlendirmede saatleri saydım resmen. Bekle demesi kolay bide bekleyene sor. Şu an hem hastayım hem psikolojim alt üst oldu hayatımda hiç hamile kalmadım, her gün hamile haberi, doğum haberi duyuyorum çevremde artık kafayı yemek üzereyim ben bittim siz devam edin
hayır şöyle düşün önce sen iyileşki sağlıklı gebelik olaabilsin bak kendin diyorsun okadar beklemşsin 1 ay daha bekle ..
hasta hasta transfer daha kötü.. Saglam adımlarla ilerle kavus insallah bebegiine ... ben hep transferde sey dedim hayırlısı olacaksa olsun.. herkes saglıklı olacaksa olsun deidm hep böle dua ettim sende öyle dua et.. Bide sana önerim ben transfer de öyle yaptım fatma ana eli var gecen gördüm trendyoldada satılıyor ... bana arkadasım hacdan getirmişti cok degerli birsey cocugu olmayanlar iicin.. ve sonra dogumdada kullanılıyormus kolay dogum olsun diye.
bana arkdasım icinde cicekleri var onlardan koparp daima üstünde taşı dedi. Transfer günü de elime sıkıştırdım ufacık birsey zaten sonra yatak değiştiriken ameliyat masasında kaldı dedim insallah baskalarınada faydası olur orda :) ondan al ve kullan faydasnı gören cokmuş

Canım bence konuş doktorla korona değilsin madem iyileşirsin mevsimsel grip en fazla 10 güne geçer yani ısrar et
Zaten bugün 3. Günü gribin ağır kısmı atlattım Kendimi iyi hissediyorum 3 güne Bişeyim kalmaz ki zaten 3 güne adet bile olmamış olurum belki. Ama benim doktorum çok dediğim dedik. Onun azından bişey çıkınca karşıdakini asla dinlemez çok profesyonel yaklaşıyor bu konuda

toz aldım ve banyoyu sildim eşim ev süpürüp silmeme asla izin vermiyor kendisi yapıyor
ama bu bile belimi ağrıttı ya simdiden böyleyse sonra napcaz
birsey olur diyede korkuoyrum daha diger degeride görmedik henüz

Zaten bugün 3. Günü gribin ağır kısmı atlattım Kendimi iyi hissediyorum 3 güne Bişeyim kalmaz ki zaten 3 güne adet bile olmamış olurum belki. Ama benim doktorum çok dediğim dedik. Onun azından bişey çıkınca karşıdakini asla dinlemez çok profesyonel yaklaşıyor bu konuda
bence doktorun kesinlikle dogruyu yapıyor hani normal zamanda olsak belki derdim ama zaten bide corona var vucut daha yatkın mikrop almaya bide gripsin allah korusun transfer öncesi bana corona testi yaptılar hemde 3gün kalami ne sonra tekrar sordular varmı bsi diye. sekiz kez sordu herkes belki ama öylesi daha iyi işlerinde ne kadar iyi olduklarının göstergesi

Normal adet olarak . İkinci adette gel demişti bi kaç gün içinde ikinci adetimi olacaktım transfer için hazırlıklara başlayacaktık. Bi de ben pcoyum yani öyle 28 günde bi adet olmuyorum geç oluyor zaten
Evet pkoların iki üç ayda oluyor bazen ama adet söktürücü verir belki doktorun benim bikaç arkadaşıma başlamak için adet söktürücü vermişti

Eeee tamam birkaç gün sonra ara ben iyileştim daha regl bile olmadım de özel sebeplerden beklemek istemiyorum size de uygunsa bu ay olabilir mi de

Zaten tatile gitmiştik orda üşüttüm. Şimdi herkes tepemde gittin oralara hasta oldun ne tatili bilmem ne bisürü laf sokacaklar. Ben belki hamileyimdir diye üç senedir tedbirli yaşıyorum gerçekten yoruldum yok xrayden geçme yok ilaç içme yok üşütme. :(

Eeee tamam birkaç gün sonra ara ben iyileştim daha regl bile olmadım de özel sebeplerden beklemek istemiyorum size de uygunsa bu ay olabilir mi de
Öyle yapıcam Evet mantıklı. beni Dinleyeceğini hiç sanmıyorum ama. Satırlarca mesaj yazdım kaç yıldır bekliyorum bekledikçe stres oluyor daha fazla bekleyemem gerçekten psikolojim kaldırmaz falan diye bana attığı iki kelime mesaj : bir ay daha bekleyelm

Bi dahaki ay bişey çakmayacağı ne malum yani her küçük şeyde erteliyor bu kadın beni deli edecek

bence doktorun kesinlikle dogruyu yapıyor hani normal zamanda olsak belki derdim ama zaten bide corona var vucut daha yatkın mikrop almaya bide gripsin allah korusun transfer öncesi bana corona testi yaptılar hemde 3gün kalami ne sonra tekrar sordular varmı bsi diye. sekiz kez sordu herkes belki ama öylesi daha iyi işlerinde ne kadar iyi olduklarının göstergesi
Ben transferden 1 ay önce sistit oldum transfer hazırlığında söylemiştim doktoruma onu bile sıkıntı yaptı tekrar idrar tahlili kültürü fln istedi geçip gitmişti halbuki.Burada kritik olan antibiyotik veya ilaç kullanmış olmak değil transfer sürecinde vücutta herhangi bir enfeksiyon bakteri vs istenmiyor kesinlikle

Zaten tatile gitmiştik orda üşüttüm. Şimdi herkes tepemde gittin oralara hasta oldun ne tatili bilmem ne bisürü laf sokacaklar. Ben belki hamileyimdir diye üç senedir tedbirli yaşıyorum gerçekten yoruldum yok xrayden geçme yok ilaç içme yok üşütme. :KK43:
Canım yaaa İnan hepimiz yaşadık bunları çok yıprarıcı ben bugün bile acaba mi diyorum düşün 16 sene hamile kalamadım doğal yolla transfer için adet olmayı bekliyorum gecikti yaa hemen bir umut zaten umut olmazsa yaşayamayız değil mi canım dediğimi yap sen kabul etmezse yapacak bir şey yok kısmet deyip bir ay daha bekleyeceksin belki zamanı gelecek aydır kim bilir?

Canim 21 yumurta toplandi bugun embriyolog aradi 14 tanesi döllenmiş sizce nasil sizin döllenen yumurtalarinizin sayisi neydi Alahim insallah hepsini 5.güne kadar yaşatır🧿🙏
Maşallah canım süper benim de öyle olmuştu 14 tanesi 3. Güne geldi ama 5. Güne bekletilince yarı yarıya azalma oldu zaten söylemişlerdi olacağını seninki hepsi gider inşallahhh beşinci güne

Maşallah canım süper benim de öyle olmuştu 14 tanesi 3. Güne geldi ama 5. Güne bekletilince yarı yarıya azalma oldu zaten söylemişlerdi olacağını seninki hepsi gider inşallahhh beşinci güne
Hayirlisi insallah canim cok sagol, hayirlisyla bir hamile kalayim kalp atisini duydugumda Allah izin verirse kurban kesip cocuk esirgeme kurumuna bagislamak istiyorum. Bana bebek gelsin baskalarinin bebekleri doysun insallah🙏🙏🙏

Hayirlisi insallah canim cok sagol, hayirlisyla bir hamile kalayim kalp atisini duydugumda Allah izin verirse kurban kesip cocuk esirgeme kurumuna bagislamak istiyorum. Bana bebek gelsin baskalarinin bebekleri doysun insallah🙏🙏🙏
Yaaaa❤️ Benim de adağım var tutarsa benim gibi bebek isteyen ama olmayan ve tüp için imkanları da olmayan bi kızkardeşimin ilaç masraflarını karşılıcam

Back
X