hayır şöyle düşün önce sen iyileşki sağlıklı gebelik olaabilsin bak kendin diyorsun okadar beklemşsin 1 ay daha bekle ..Senede 1 kez falan grip olan biriyim ve bu sene tam da bu zamanı buldu çok ağır grip oldum hatta korona sandık test yaptırdık negatif çıktı çok şükür. Doktoruma mesaj attım grip oldum antibiyotik ilaç falan kullansam sıkıntı olur mu diye direk bi dahaki aya erteleyelim acele etmeyelim dedi. Ben kaç yıldır bekliyorum iki aylık rahim dinlendirmede saatleri saydım resmen. Bekle demesi kolay bide bekleyene sor. Şu an hem hastayım hem psikolojim alt üst oldu hayatımda hiç hamile kalmadım, her gün hamile haberi, doğum haberi duyuyorum çevremde artık kafayı yemek üzereyim ben bittim siz devam edin
hasta hasta transfer daha kötü.. Saglam adımlarla ilerle kavus insallah bebegiine ... ben hep transferde sey dedim hayırlısı olacaksa olsun.. herkes saglıklı olacaksa olsun deidm hep böle dua ettim sende öyle dua et.. Bide sana önerim ben transfer de öyle yaptım fatma ana eli var gecen gördüm trendyoldada satılıyor ... bana arkadasım hacdan getirmişti cok degerli birsey cocugu olmayanlar iicin.. ve sonra dogumdada kullanılıyormus kolay dogum olsun diye.
bana arkdasım icinde cicekleri var onlardan koparp daima üstünde taşı dedi. Transfer günü de elime sıkıştırdım ufacık birsey zaten sonra yatak değiştiriken ameliyat masasında kaldı dedim insallah baskalarınada faydası olur orda :) ondan al ve kullan faydasnı gören cokmuş