2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ay kızlar uyku kuşu oldum ben resmen 😅😅 sabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor 🥰🥰 Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı 🥰🥰
Kızı olacak olan çok uyur derler 😂

@Elen123 C canskus @maviejderha @nitro
Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..
Canım ben esasında bir gerilmeye üzülmeye kötü düşünmeye ağlamalara başladım ama sağolsun annem ve eşim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar bana kalsa ben 6. Gün yaparım ama eşim cumartesi dedikleri tarihe kadar. Bekleyelim dio siz nasılsıniz

Canım ben esasında bir gerilmeye üzülmeye kötü düşünmeye ağlamalara başladım ama sağolsun annem ve eşim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar bana kalsa ben 6. Gün yaparım ama eşim cumartesi dedikleri tarihe kadar. Bekleyelim dio siz nasılsıniz
3.gün embiryosu 6.gün mümkün değil çıkmaz en erken 8.gün çıkar canım

Valla ben de çok bilmiyorum ama 18 e kadar normal diye duymuştum en düşük de 8 olması gerekiyo sanırım
12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.

Benim transferim 21 inde.estrofem ve vitaminlere ilave olarak bugün progestan iğne coraspin ve oksapar iğneye başladım.heyecanla transfer gününü bekliyorum.transfer günü gelince de heyecanla test gününü beklerim artık😁
Merhaba aksilik olmazsa ben de bu ay transfer olacağım. Oksapari hangi genlerinizdeki pıhtılaşma icin kullanıyorsunuz. Bende de pıhtılaşma cıktı şimdilik corasprin kullanıyorum salı günü kontrol var iğne verecek mi acaba

Kızlar ben 8. Günü test yaptım 1.01 çıkmıştı negatif sonra doktor aradı ilaçları bırak dedi aradan 3 gün geçti doktor msj attı tekrar test yaptırdınız mı diye artık negatif diye yaptırmamıştım. Dün akşam tekrar kan testi yaptırdım bu sefer değer 10 yarın tekrar kan vereceğim niye böyle oldu bilmiyorum

Merhaba aksilik olmazsa ben de bu ay transfer olacağım. Oksapari hangi genlerinizdeki pıhtılaşma icin kullanıyorsunuz. Bende de pıhtılaşma cıktı şimdilik corasprin kullanıyorum salı günü kontrol var iğne verecek mi acaba
Valla bilmiyorum dr um 6 sene önce 2 negatif sonuçtan sonra üçüncü öncesi istemişti pıhtılaşma testini pıhtılaşma yatkınlığın var demişti kızıma hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım.tekrar test istemedi direk coraspin ve oksapar verdi nasip olur tutarsa bebeğim yada bebeklerin kalp atışını duyunca coraspini bırakıp sadece oksapara devam ederim sanırım.kızımda öyle olmuştu🤗

Ben değiltirmeyi düşünüyorum onların yoğunluğundan dolayı. Açıkçası bukadar çabadan sonra biraz ilgi alaka zaman ayırılmasını istiyorum hakettiğimizi düşünüyorum. Ben zaten medical parktan hiç memnun değilim.
Yarın nasip olursa kalp atışı randevumuz var allah hayırlısını nasip etsin
Hangi medical park’a gidiyorsun cnm? Ben istanbul goztepedekine gidiyorum simdilik cok memnunum

12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.
Nar suyu ne ise yariyormus

Back
X