- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Belki hamilesin ya öyle çok tedavi öncesi kalan test yap yarın bakalımYok kuzum ya yarın test yapmayı düşünüyorum sonra da maydanoz suyu falan içerim sanırım erken olsun istiyorum yaa gelmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki hamilesin ya öyle çok tedavi öncesi kalan test yap yarın bakalımYok kuzum ya yarın test yapmayı düşünüyorum sonra da maydanoz suyu falan içerim sanırım erken olsun istiyorum yaa gelmiyor![]()
Hiç korkma 19mm Di benimAaa görmemişim canım benim kusura bakma . İnşallah olumludur çünkü benim doktorum estrofemi ayarlayamadı rahim fazla kalınlaştı 16 mm oldu tek korkum o ama nasipte varsa olur
Kızı olacak olan çok uyur derlerAy kızlar uyku kuşu oldum ben resmensabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor
Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı
![]()
Canım ben esasında bir gerilmeye üzülmeye kötü düşünmeye ağlamalara başladım ama sağolsun annem ve eşim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar bana kalsa ben 6. Gün yaparım ama eşim cumartesi dedikleri tarihe kadar. Bekleyelim dio siz nasılsıniz@Elen123 C canskus @maviejderha @nitro
Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..
Peki bişey sorucam. Mesela bana 5. Gün embriyosunu bugün koydular 10 gün sonra öğrendiğimde bebek kaç haftalık olmuş oluyorValla ben de çok bilmiyorum ama 18 e kadar normal diye duymuştum en düşük de 8 olması gerekiyo sanırım
3.gün embiryosu 6.gün mümkün değil çıkmaz en erken 8.gün çıkar canımCanım ben esasında bir gerilmeye üzülmeye kötü düşünmeye ağlamalara başladım ama sağolsun annem ve eşim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar bana kalsa ben 6. Gün yaparım ama eşim cumartesi dedikleri tarihe kadar. Bekleyelim dio siz nasılsıniz
Son adet tarihine göre hesapla canım öyle hesaplanıyorPeki bişey sorucam. Mesela bana 5. Gün embriyosunu bugün koydular 10 gün sonra öğrendiğimde bebek kaç haftalık olmuş oluyor
12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.Valla ben de çok bilmiyorum ama 18 e kadar normal diye duymuştum en düşük de 8 olması gerekiyo sanırım
ben dayanamadım ve 3.gun.emvriyosunu dün 9.gun de kanda test verdim malesef sıfır.sali gunu tekrar yaptircagim ama umut kalmadi.9.kesin belli oolurdu.3.gün embiryosu 6.gün mümkün değil çıkmaz en erken 8.gün çıkar canım
Merhaba aksilik olmazsa ben de bu ay transfer olacağım. Oksapari hangi genlerinizdeki pıhtılaşma icin kullanıyorsunuz. Bende de pıhtılaşma cıktı şimdilik corasprin kullanıyorum salı günü kontrol var iğne verecek mi acabaBenim transferim 21 inde.estrofem ve vitaminlere ilave olarak bugün progestan iğne coraspin ve oksapar iğneye başladım.heyecanla transfer gününü bekliyorum.transfer günü gelince de heyecanla test gününü beklerim artık![]()
Benim 5.gün embriyosu canım 7.gün olacak transfer harici çıkmaz mı yinede3.gün embiryosu 6.gün mümkün değil çıkmaz en erken 8.gün çıkar canım
Bende mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor. Kasik ve bel ağrısı olmadıŞuan sadece estrofem kullanıyorum ve akıntı ve kaşık bel ağrısı oluyor sizde se oluyor mu
Valla bilmiyorum dr um 6 sene önce 2 negatif sonuçtan sonra üçüncü öncesi istemişti pıhtılaşma testini pıhtılaşma yatkınlığın var demişti kızıma hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım.tekrar test istemedi direk coraspin ve oksapar verdi nasip olur tutarsa bebeğim yada bebeklerin kalp atışını duyunca coraspini bırakıp sadece oksapara devam ederim sanırım.kızımda öyle olmuştuMerhaba aksilik olmazsa ben de bu ay transfer olacağım. Oksapari hangi genlerinizdeki pıhtılaşma icin kullanıyorsunuz. Bende de pıhtılaşma cıktı şimdilik corasprin kullanıyorum salı günü kontrol var iğne verecek mi acaba
Yaaaa ciddimisin bunu duymak çok iyi geldiHiç korkma 19mm Di benim
Çıkar CanımBenim 5.gün embriyosu canım 7.gün olacak transfer harici çıkmaz mı yinede![]()
Ayyy nasip inşallah ikizlerim bi kız bi erkek olur diye dua ediyorum ama rabbim nasıl uygun görürse inşallah sağsalim gelsinler kucaklarıma en büyük dileğim artıkKızı olacak olan çok uyur derler![]()
Hangi medical park’a gidiyorsun cnm? Ben istanbul goztepedekine gidiyorum simdilik cok memnunumBen değiltirmeyi düşünüyorum onların yoğunluğundan dolayı. Açıkçası bukadar çabadan sonra biraz ilgi alaka zaman ayırılmasını istiyorum hakettiğimizi düşünüyorum. Ben zaten medical parktan hiç memnun değilim.
Yarın nasip olursa kalp atışı randevumuz var allah hayırlısını nasip etsin
Nar suyu ne ise yariyormus12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.
Hatırlı olsun sizi de ekliyorum listemize bol şansMerhaba herkese umarım herkesin pozitif olur ve sağlıkla doğar.benim de 13 ünde transfer oldu 5.gun çift