- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
Amin insallah cnm.. cok tsk lerNe güzel haberler gelmeye devam ediyorAllah tamamına erdirsin cnm benim
darısı bütün isteyenlerle benim başıma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah cnm.. cok tsk lerNe güzel haberler gelmeye devam ediyorAllah tamamına erdirsin cnm benim
darısı bütün isteyenlerle benim başıma
![]()
Amin cok tsk ler cnm darisi isteyen herkesin basina olsunCanım hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin![]()
acıkıyor olablirsin artık bende mesela saatde bir acıkıyorum yemiyorsanda tanssyonun düşüyor olablir az ama sık aralıklarla yemek gerekiyormus bu dönemKizlar sanki benjm hep tansiyonum düşüyor. Bir sikinti mi var acaba? Gece uykum gelmiyor ama gun icerisinde inanilmaz halsiz ve yorgunum bugun mesela.
yaaaaaaaaaaa hayırlı olsunnn bir hamiş dahaaa hepimz Allah kısmet ederse aynı dönemlerde de dogurcaz cok heycanlı :)))Kizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
5. Gün embriyosu 1 tane transfer edilecek.Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?
Benim 19. Güne denk geliyor.adetin kacinci gunlerine denk geldi transferleriniz.
Canım ben de 3 günü oldum transferimiz aynı gün seninle ben gonapeptyl teste etkisinin olmadığını biliyorum o bebek tutunsun Diye vuruluyormuşuzKızlar ben transferin 1.günü gonapeptyl yaptım göbekten bunun etkisi nezaman geçer acaba?Yada teste bir etkisi varmı?
Ya ben onu çatlatma iğnesi diye biliyorum benim yumurta çatlatma zamanı ovitrelle birlikte verilmişti.Canım ben de 3 günü oldum transferimiz aynı gün seninle ben gonapeptyl teste etkisinin olmadığını biliyorum o bebek tutunsun Diye vuruluyormuşuz
Aynen canım bende ovitrelle beraber 2 tane gonapeptyl vuruldum. Ama hemşire transferin 3.günü vuruş diyince o çatlatma için değilmi dediğimde hayır dedi. Ovitrelle çatlatmaymış. Transferden sonra da vurulduğunda tutunmaya faydası var dediYa ben onu çatlatma iğnesi diye biliyorum benim yumurta çatlatma zamanı ovitrelle birlikte verilmişti.
10 gün önce yani transferden 5 gün önce de ovitrelle'in 1/3 ini vurdurdu bana.Aynen canım bende ovitrelle beraber 2 tane gonapeptyl vuruldum. Ama hemşire transferin 3.günü vuruş diyince o çatlatma için değilmi dediğimde hayır dedi. Ovitrelle çatlatmaymış. Transferden sonra da vurulduğunda tutunmaya faydası var dedi
alırsın canım belki daha erkendir.. daha gec duyanlarda oluyormuş hep.. sıkma sakın canınıMalesef çokk uğraştı ama kalp atışı duyamadık.
Sevincim yarım kalır diye korkuyorum allah hayırlısını versin bugün mutlu haber alamadım
hcgmı içeriyor ki o dedigin gonapeptylKızlar ben bişey itiraf etcem dayanamadım normal gebelik testi yaptım çıktı ama sevinemedim gonapeptyl in etkisi olduğunu düşündüm.Biraz durdukca daha da koyulaştı.
Cok sagol cnm ... rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallahyaaaaaaaaaaa hayırlı olsunnn bir hamiş dahaaa hepimz Allah kısmet ederse aynı dönemlerde de dogurcaz cok heycanlı :)))
Canim vucut bebisleri korumaya geciyomus..o yuzden korumaya almak icin uyku halin oluyomus..hamilelikte ondandir..ee birde gece az uyuyo olabilirmisin acaba...ondandir canim..Kizlar sanki benjm hep tansiyonum düşüyor. Bir sikinti mi var acaba? Gece uykum gelmiyor ama gun icerisinde inanilmaz halsiz ve yorgunum bugun mesela.
Canim bende 3. Ya da 4. Gunu yaomistimm..testlerim hep negatifti..idrarda..sanirim bende bi etkisi olmadi hcg yi yukseltmedi yani..cunki hep tek cizgi gordum..ve kandada negatifti zaten..Kızlar ben transferin 1.günü gonapeptyl yaptım göbekten bunun etkisi nezaman geçer acaba?Yada teste bir etkisi varmı?