2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ben transferin 1.günü gonapeptyl yaptım göbekten bunun etkisi nezaman geçer acaba?Yada teste bir etkisi varmı?

Kizlar sanki benjm hep tansiyonum düşüyor. Bir sikinti mi var acaba? Gece uykum gelmiyor ama gun icerisinde inanilmaz halsiz ve yorgunum bugun mesela.
acıkıyor olablirsin artık bende mesela saatde bir acıkıyorum yemiyorsanda tanssyonun düşüyor olablir az ama sık aralıklarla yemek gerekiyormus bu dönem

Bugun burda bir hastanenin kadin dogum bölümünden randevu aldım. 3 buçuğa. Doktora ilaclari yazdırmayı dusunuyorum. Ayni zamanda kan testlerini de yazdircam. Sonrasind ayaptircam.

Kızlar ben transferin 1.günü gonapeptyl yaptım göbekten bunun etkisi nezaman geçer acaba?Yada teste bir etkisi varmı?
Canım ben de 3 günü oldum transferimiz aynı gün seninle ben gonapeptyl teste etkisinin olmadığını biliyorum o bebek tutunsun Diye vuruluyormuşuz

Canım ben de 3 günü oldum transferimiz aynı gün seninle ben gonapeptyl teste etkisinin olmadığını biliyorum o bebek tutunsun Diye vuruluyormuşuz
Ya ben onu çatlatma iğnesi diye biliyorum benim yumurta çatlatma zamanı ovitrelle birlikte verilmişti.

Ya ben onu çatlatma iğnesi diye biliyorum benim yumurta çatlatma zamanı ovitrelle birlikte verilmişti.
Aynen canım bende ovitrelle beraber 2 tane gonapeptyl vuruldum. Ama hemşire transferin 3.günü vuruş diyince o çatlatma için değilmi dediğimde hayır dedi. Ovitrelle çatlatmaymış. Transferden sonra da vurulduğunda tutunmaya faydası var dedi

Aynen canım bende ovitrelle beraber 2 tane gonapeptyl vuruldum. Ama hemşire transferin 3.günü vuruş diyince o çatlatma için değilmi dediğimde hayır dedi. Ovitrelle çatlatmaymış. Transferden sonra da vurulduğunda tutunmaya faydası var dedi
10 gün önce yani transferden 5 gün önce de ovitrelle'in 1/3 ini vurdurdu bana.

Kızlar ben bişey itiraf etcem dayanamadım normal gebelik testi yaptım çıktı ama sevinemedim gonapeptyl in etkisi olduğunu düşündüm.Biraz durdukca daha da koyulaştı.

Eklentiler

• F1727F76-88E6-4C4B-9916-02FCF6B9CFD1.webp
    F1727F76-88E6-4C4B-9916-02FCF6B9CFD1.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 102
Kizlar sanki benjm hep tansiyonum düşüyor. Bir sikinti mi var acaba? Gece uykum gelmiyor ama gun icerisinde inanilmaz halsiz ve yorgunum bugun mesela.
Canim vucut bebisleri korumaya geciyomus..o yuzden korumaya almak icin uyku halin oluyomus..hamilelikte ondandir..ee birde gece az uyuyo olabilirmisin acaba...ondandir canim..

Canim bende 3. Ya da 4. Gunu yaomistimm..testlerim hep negatifti..idrarda..sanirim bende bi etkisi olmadi hcg yi yukseltmedi yani..cunki hep tek cizgi gordum..ve kandada negatifti zaten..

Back
X