• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım benim mthfr677t genim homozigot yazıyor ama diğer genlerim yani trombofili panelim de ki diğer genler normal yazıyor hematoloğa bile gittim kan pıhtısı yok diyor geçen doğal yolla olan gebeligim de bile kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine çocuğumun kalbi durdu şimdi sen homozigot tehlikeli yazmışsın acaba yine mi gitsem şuan tüp bebek doktorum mthfr677t geni için iğnenin ağır olduğunu bu genin sadece folikasit ve b12 yle ilgili bir gen olduğunu belirtti ekstra vitamin desteği alıyorum ama iğne de mi kullanmalıyım kafam aşırı karışık 🥺🥺
Öncelikle üzülmenizi ve stres olmanızı kesinlikle istemem sakin kalıp uygun bir çözüm düşünelim çünkü bebişlerinizin sağlıklı doğması önceliğimiz Allahın izni ile de öyle olacak🤲🏻 Ben doktorundan duyduklarımı ve araştırdıklarımı yazdım belki de sizin durumunuz için geçerli değildir. Doktorunuz tüm sonuçlarınızı görmüştür ve en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum. İçinize sinmezse bir daha görüşün ve kafanızdakileri sorun ama sakın doktorla konuşmadan iğne ya da ilaç almayın kan sulandırıcı olarak. K vitamini içeren yeşil yapraklı sebzelerden biraz uzak durun ve mümkünse bol bol vişne suyu kaynatıp için çünkü vişne suyunun kan cıvıtıcı özelliği var.

Ben sadece 1 transfer yaşadım. 3 embriyom vardı. İkisini koydular 1 i donduruldu. Transferle birlikte hemen ipne ve coraspirin başladılar. İster pıhtılaşma olsun olmasın risk almak istemiyorlar. Ama malesef ikisi de tutmadı. Tek dondurulmuşu transfer etmek yerine daha çok embriyo olsun diye 2. Tedaviye başlamayı uygun buldu doktorum. Şimdi vitamin desteği alıyorum. Bir de 11 mm çikolata kistim varmış, çok minicik ama sanırım iğneyle onu baskılayıp transferi öyle yapacak.
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🤲🏻 Benim toplamam ctesi olacak ama transfer için 1 ay bekleyeceğim embriyolar analize gidecek. İnşallah hayırlısı olur

Öncelikle üzülmenizi ve stres olmanızı kesinlikle istemem sakin kalıp uygun bir çözüm düşünelim çünkü bebişlerinizin sağlıklı doğması önceliğimiz Allahın izni ile de öyle olacak🤲🏻 Ben doktorundan duyduklarımı ve araştırdıklarımı yazdım belki de sizin durumunuz için geçerli değildir. Doktorunuz tüm sonuçlarınızı görmüştür ve en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum. İçinize sinmezse bir daha görüşün ve kafanızdakileri sorun ama sakın doktorla konuşmadan iğne ya da ilaç almayın kan sulandırıcı olarak. K vitamini içeren yeşil yapraklı sebzelerden biraz uzak durun ve mümkünse bol bol vişne suyu kaynatıp için çünkü vişne suyunun kan cıvıtıcı özelliği var.
Allah razı olsun Coraspin içiyorum her gece onu aksatmıyoruz doktorum bu sefer sadece coraspin kullanacağız diyor ama inanın ben de o kadar tedirginim ki şansa ne çıkarsa kafasına girdim kafamızı karıştırıyorlar doktorlar da 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi
Bunlara baktırmak icin ekstra bir işlem mi yaptiriyorsunuz yoksa zaten her tüp bebekte bakılıyor mu bunlara

ben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
Benim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmı

Aşılamayla zaman kaybettim sanırım. Manevi olarak da çok yoruldum. Siz hangi şehirdesiniz? Hastane seçerken neye dikkat etmem gerekiyor?
ben aslında özel olarak birşeye dikkat etmedim sadece adı bile olsa hastanenin yeni açılmış olmaması benim için önemliydi. cünkü yeni acılan hastanelerde embrilog tam oturmamıs olabilir doktoru iyi bile olsa. cünkü doktor kadar onlarda önemli. oyuzden ben ona dikkat ettm ve doktorun tamamen iicime sinmesine dikkat ettm ki ben cok yerle görüştüm tüp için hepsi doktoru beğenmedigimden vazgeçtim..istanbul yeşilköy acıbademde yaptırıdm ben.siz nrdensiniz? ilk denememde tuttu benim ama bende cok zaman kaybettm aşılama yaptırmadım ama yinede cok zaman kaybettim

Back
X