Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bahçeci fulya hastasıyım canımKızlar merhaba bahçeci fulya ya giden varmı aranızda yada duydunuz mu daha önce...
Ne guzel yaAmin canım insaallah müjdeli haberi alırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yıllarca testlerde negatif görünce bu sefer yapmayacağım dedim dayanamadım yaptım negatif cıktı nasıl üzüldüm ertesi günde kan günüydü umutsuz şekilde gittim sonucu görünce havalara uçtum. Benim yaptığım hatayı yapıp üzme kendini Insaallah güzel sonuç alacaksın
Mehmet reşit asoglunun hastasıyım canım :) 4. Gün embriyosu yaptı pozitifim cok şükürBende canm hangi doktor ?
Çok güzel sağlıcakla devam eder inşallah ben Güvenç beydeyim inşallah bende pozitifimi alırım pazartesi günüMehmet reşit asoglunun hastasıyım canım :) 4. Gün embriyosu yaptı pozitifim cok şükür![]()
Alırsın canım benm hiç umudum yoktu Rabbim büyk. Sende alcaksın bence güzel haberler hepbirlkte sevineceğizÇok güzel sağlıcakla devam eder inşallah ben Güvenç beydeyim inşallah bende pozitifimi alırım pazartesi günü![]()
Çok sağolun inşallahAlırsın canım benm hiç umudum yoktu Rabbim büyk. Sende alcaksın bence güzel haberler hepbirlkte sevineceğiz ❤![]()
Aaa kendin de mi alamıyorsun idrar testiBen yurtdisindayim ve burda kan testi yapamıyoruz istediğimizde. Doktorlarda 12. Gun idrar testiyle sonuc istiyorlar. Muhtemelen pozitifse kanda bakacaklar. O yuzden tutuyorum kendimi ve saatleri sayıyorum. Zaman gecmek bilmiyor![]()
Hayırlı olsunnBenim sonucum çıktı 216![]()
.
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.
Aynısını hala yaşıyorum bak gör inşallah gebesinRabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahben de güvenç beydeyim canm ve transferimin 9 günü deyim benim ateş basması oluyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor resmen ve hafif Sarı yapışkan bı akıntım var acaba bu kötü biseymi biliyo rum bu soruyu çok sordum ama ilk transferim ve endişeleniyorum...
Kuzum hamdolsun duyduk ikisini de teyzesiKalp atislarini duydunuz mu canim? Cok sevindim ikiz olmasina. Zaten kan değerinden tahmin etmiştim. Masallah tekrardan
Belki kanda çıkar canım üzme kendini belli olmaz ki .Keşke yapmasaydım![]()
AyyyyyyyAynısını hala yaşıyorum bak gör inşallah gebesin![]()
Bazı idrar testleri bozuk oluyor veya regl gecikmesinden öncesini göstermiyor. Böyle düşünerek kendini üzme. Kan tahliline güven o günü bekle.Kızlar az önce dayanamadım idrar testi yaptım buğün
8. Günüm hiç silik bile Çıkmadı ne dersiniz olmadımı acaba![]()
Merhaba...siz de tavemergen de tedavi olmustunuz...sizin kacunci gun embriyosu transfer edildi size ve kac hucreliydiamın.. sız ozelden mı gıtmıstınız ona nasıl oldu
Idrar testini alabiliyosun tabiki ve evde kendin yapiyosun. Kan tahlili yapamiyosun idrarda pozitifi görmeden önce demek istemistim.Aaa kendin de mi alamıyorsun idrar testi