• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin canım insaallah müjdeli haberi alırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yıllarca testlerde negatif görünce bu sefer yapmayacağım dedim dayanamadım yaptım negatif cıktı nasıl üzüldüm ertesi günde kan günüydü umutsuz şekilde gittim sonucu görünce havalara uçtum. Benim yaptığım hatayı yapıp üzme kendini Insaallah güzel sonuç alacaksın
Ne guzel ya😍 Allah sağlıkla kucagina almayi sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. İnşallah bizde burda guzel haberler paylasiriz. 🙏

Benim sonucum çıktı 216 :anneadayı: :nazar: .
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.
Hayırlı olsunn 👏👏👏

Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben de güvenç beydeyim canm ve transferimin 9 günü deyim benim ateş basması oluyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor resmen ve hafif Sarı yapışkan bı akıntım var acaba bu kötü biseymi biliyo rum bu soruyu çok sordum ama ilk transferim ve endişeleniyorum...
Aynısını hala yaşıyorum bak gör inşallah gebesin 🥰😍😍🤲🏼🧿

Merhaba 4 gundur idrarda pozitif kan verdigimde 2,12 cıkmıştı bugun tekrar pozıtıf idrarda ama 1 2 damla kan geldi normal dedı doktor ama korktum acıkcası bugun 9. Gunum

Kızlar az önce dayanamadım idrar testi yaptım buğün
8. Günüm hiç silik bile Çıkmadı ne dersiniz olmadımı acaba 😞

Kalp atislarini duydunuz mu canim? Cok sevindim ikiz olmasina. Zaten kan değerinden tahmin etmiştim. Masallah tekrardan
Kuzum hamdolsun duyduk ikisini de teyzesi 🤲🏼🥰🥰 biri birazcık diğerine göre küçük ama doktorumuz zamanla düzelmesi mümkün dedi 21 eylüle gün verdi inşallah herşey çok güzel ilerler hepimiz evlatlarımızı kucağımıza aldığımızı görürüz 🤲🏼♥️♥️♥️

Kızlar az önce dayanamadım idrar testi yaptım buğün
8. Günüm hiç silik bile Çıkmadı ne dersiniz olmadımı acaba 😞
Bazı idrar testleri bozuk oluyor veya regl gecikmesinden öncesini göstermiyor. Böyle düşünerek kendini üzme. Kan tahliline güven o günü bekle.

Back
X