Çok sağolun yarın öyle yaparım 2 parmak yana vurmuştum bugünCanım mümkün olduğunca yağlı olan bölgeye vur tam göbek yanına vurmaya kalkarsan kasa denk geliyor 4 parmak olarak yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun yarın öyle yaparım 2 parmak yana vurmuştum bugünCanım mümkün olduğunca yağlı olan bölgeye vur tam göbek yanına vurmaya kalkarsan kasa denk geliyor 4 parmak olarak yap
Merhaba kizlar,
Bugun baska bir doktora gidip fikir aldik. Yuzde yuz bebeklerin cansiz oldugunu hic bir şekilde kalp atisi olmadığını ve sonlandırılması gerektiğini söyledi. Gelisimleri 6hafta 3 gun ve 6 hafta 1 gun olarak gözüküyor. Sanirim o an durmus gelisimleri.
Haftaya sali da kendi doktorum baska bir uzman ile değerlendirecek. Ama aslinda cok da değerlendirilecek bir durum yok. Kürtajı da bir ilac verip kendi kendine 3 gun icerisinde dusuk seklinde yaşatmak istiyor cogu uzman. Bu yöntemin daha sağlıklı olduğu söyleniyor.
Tüh yaaaa niye böyle oldu bu foruma nazar mi değdi çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı Rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim açıklaman için canımCanım öncelikle çok geçmiş olsun eminim çok üzücü bir durumdur senin için ama şöyle düşün İlk denemende pozitifi gördün Ve bu ay bi hamilelik yaşadın Yani önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin yüksek bi bakarsın önümüzdeki ay tedavisiz kendiliğinden pozitifi görürsün canım benim. Daha yaşın da genç hiç sıkıntı yapma. Düşük olduğuna göre bi problem vardı çünkü vücut sağlıklı olmayan embriyoyu atar. Böyle düşün. Normalde düşüklere test yapıyolar ama İlk düşüğün olduğu için genetik test yapmayabilirler. Bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
Ozaman sert yere denk geliyor bende ilk 2 gün öle yapmıştım mosmor olmuştu hayatımda iğne vurunmaktan korkan ben kendim yapmaya basladim sırf bu pandemi nedeni ile hastaneye gitmemek için zaten asistanımda önermedi dozunu ayarlaamıyorlarmış sıkıntı oluyormusÇok sağolun yarın öyle yaparım 2 parmak yana vurmuştum bugün![]()
Bende de bebeklerde kalp atisi olmadi. Kurtajla alacaklar. Bu da sikintili bir surec. Asil korkum. Neden saglikla ilerlemedigi...Arkadaşlar, düşüğün sebebi ne olabilir? Çok takıldı aklıma çünkü her şey çok güzel ilerliyordu. Bir anda olan oldu. 28 yaşındayım, ilk denemem
Allah yardımcımız olsunbende aynı durumdayım şuan. Bugün iyi kötü yaptım yarın nasıl olacak diye düşünüyorum. Kalkmadım da hiç uzanıyorum. Son bir şey sorucam youtubede ayakta yaptı kadın kendine. Ben oturarak yaptım. Siz nasıl yaptınız. Yatarak mı daha kolay olur acaba
İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorumBende de bebeklerde kalp atisi olmadi. Kurtajla alacaklar. Bu da sikintili bir surec. Asil korkum. Neden saglikla ilerlemedigi...
Acaba esimde ya da bende genetik bir problem olabilir mi diye dusunuyorum. Eger oyleyse zaten yaşımdan dolayi az yumurta var. Üzerine de 9 yumurtadan sadece 2 u embriyo olabilmesti. Genetik bir problem olmasından çok korkuyorum. Bir daha denesem de basarisiz olma durumu cok yuksej oluyor cunku.
Merhabaa size mesaj atacaktım birşeyler sormak için fakat mesaj kısmı kapaşı sizde atamadım malesefMerhaba bende senin gibi muayenede konduramadı emar istedi ve damarda tahmin ettiği adenomyozis teşhisi konuldu. 2 ay geçici menopoza geçtim ve 2 ay çabucak geçiyor haftaya tedavimiz başlayacak sizde durum nasil
Herşeyin yolunda olmasıcok iyi hayrlısı olsun. Bende 5+6 yım bugün. Bendede 4 gündür akşamları bulantı kusma oldu ama bugün iyiyim hiç kusmadım bulantmda cok az oldu. Ama belim cok agrıyo be kasıklarımda agrı olup olmadıgını bilmedigim benmde cok değişk bi his var. Umarm bişey olmaz herşey yokundadır. Kalp atışlarını duydunuzmu bende 6+3 yada 4 de gidicem doktoraMerhaba kızlar nasılsınız, herşey yolunda mı? Benim 6+4 te ikiz gebeliğim devam ediyor çok şükür, özellikle bugün sabahtan beri kusuyorum sürekli bulantıyım, benim gibi olanlar var mı? Bir de bugün hep rahim bölgem hassas, ağrı değil, ama bi hassasiyet hissediyorum sizlerde de öyle mi?
Canım tüp bebek tedavisine başlamadn önce doktorum bizden genetik test istemişti. Aslında kolay yapılan birsey. Üniversite hastaneleri genetik bölünümde yapıyolar. Düşük yaptıgını tüp bebekle oldugunu ve tekrar deniceigini söylersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Bize eşimle kromozom analiz testi ve bana ayrıca pıhtılaşma testi yapmışlardı. Kan alıyosun 1.5 aya kadr cıkıyo sonuçİnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum
Bu testleri hiç yapmadik işte canım. Bu sefer soyleyecem doktoruma. Çok sağ olCanım tüp bebek tedavisine başlamadn önce doktorum bizden genetik test istemişti. Aslında kolay yapılan birsey. Üniversite hastaneleri genetik bölünümde yapıyolar. Düşük yaptıgını tüp bebekle oldugunu ve tekrar deniceigini söylersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Bize eşimle kromozom analiz testi ve bana ayrıca pıhtılaşma testi yapmışlardı. Kan alıyosun 1.5 aya kadr cıkıyo sonuç
İnşallah bundan sonra herşey cok daha gğzel hayırlı ve yolunda gider canım. Rabbim tez zamanda sanada hepimizede sağlıkla evlatlar nasip etsin. Hepimizin sınavı... hepimiz bişeyler yaşıyoruz. Bu sınavları başarıyla geçip mükafatına ulaşıcaz bigün inşallah Rabbim büykBu testleri hiç yapmadik işte canım. Bu sefer soyleyecem doktoruma. Çok sağ ol
Biz kurtaj sonrasi esimle bana karyotip analizi yaptircaz. Sonrasinda sperm dna hasar fish testi falan yaptircaz.İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum
Acemiyiz biraz peki ne durumdasınız şuanMerhabaa size mesaj atacaktım birşeyler sormak için fakat mesaj kısmı kapaşı sizde atamadım malesef![]()
Allah yardımcımız olsunbende aynı durumdayım şuan. Bugün iyi kötü yaptım yarın nasıl olacak diye düşünüyorum. Kalkmadım da hiç uzanıyorum. Son bir şey sorucam youtubede ayakta yaptı kadın kendine. Ben oturarak yaptım. Siz nasıl yaptınız. Yatarak mı daha kolay olur acaba
Tatlım endişelerini anlıyorum ama ishal olduğunu yazdığın bu kaçıncı post? Biraz kendini dinleme odaklanmamaya çalış bu kadar endişe etmek iyi değil ayrıca herkesin zaten belirtisi çok çok farklı tevekkül et duanı et. 4. Haftadan sonra mide bulantısı en normal belirti zaten hormonların değiştiği için vücut adapte olmaya çalışıyor bu da mideye vuruyor. İshal için de bol su iç istirahat et baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak dur.Arkadaşlar benim transferimin 16 günü çok şükür pozitif aldım bugün ishal oldum ve midem çok fena ishalden dolayı mı yoksa transfer den dolayı mı hiç anlamadim tek bildiğim şey midem sabahtan beri hiç durmadan bulanıyor çok fenayım ne yapicam![]()
Ohh çok şükür size deHerşeyin yolunda olmasıcok iyi hayrlısı olsun. Bende 5+6 yım bugün. Bendede 4 gündür akşamları bulantı kusma oldu ama bugün iyiyim hiç kusmadım bulantmda cok az oldu. Ama belim cok agrıyo be kasıklarımda agrı olup olmadıgını bilmedigim benmde cok değişk bi his var. Umarm bişey olmaz herşey yokundadır. Kalp atışlarını duydunuzmu bende 6+3 yada 4 de gidicem doktora![]()