• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ohh çok şükür size de 🙏🏻 3 gün önce vajinal ultrasonda kalp atışlarını gördüm, çarşamba tekrar gidicem o zaman dinleyebiliriz dedi doktorum. Gerçekten stresli süreçler, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 Kendimi sürekli dinler oldum istemesem de bu şekilde ... Bende sabah bulantıları başladı hatta bugün tüm gün o şekildeydi hep yattım, kalkınca midem bulanıyor ...
Kacıncı gunde kese we kalp atısı duydunuz

Çok sağolun yarın öyle yaparım 2 parmak yana vurmuştum bugün 🙄
Bu iğne intramuscular bi iğne zaten kasa denk gelmesi gerekiyor ve 2 parmak sonrası doğru ölçü morarma hem ten hassasiyeti hem de iğneyi tam dik açıyla bir defa da yapmadığınız için olmuş olmalı. İğneyi yavaş yavaş değil uygun açıyla hızlıca içeri sokup 5 e kadar içinizden sayarak iğneyi yapmanız lazım.

Tatlım endişelerini anlıyorum ama ishal olduğunu yazdığın bu kaçıncı post? Biraz kendini dinleme odaklanmamaya çalış bu kadar endişe etmek iyi değil ayrıca herkesin zaten belirtisi çok çok farklı tevekkül et duanı et. 4. Haftadan sonra mide bulantısı en normal belirti zaten hormonların değiştiği için vücut adapte olmaya çalışıyor bu da mideye vuruyor. İshal için de bol su iç istirahat et baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak dur.
Haklısınız ama inanin çok kötüyüm birden ateş basıyor birden bire ter içinde kalıyor um üşüyorum karnım ağrıyor ve midem bulanıyor gözüme uyku girmiyor endişe içeri sindeyim hep elimde değil ama dinlicem doğru söylüyor sunuz çünkü kendimi çok yıpratıyor um ...

İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum
Bizim genetık testlerımız yapılmıstı. Embrıyomda 5aa kalıte pgtlı embrıyoydu canım bizdede sorun eşımde ama normal bıle olur dıyen oldu o kadar az sorunluydu yasım 33 ılk transferım 5. Haftada dusmustu. Yani nasip vaktı gelmeden olmuyo. Bu transferde genetıge yollamadım bile inş. Vaktı gelmıstırde devam eder 🙏 soyleyecek dusunecek bısey kalmıyo bi yerden sonra 😔

Bu iğne intramuscular bi iğne zaten kasa denk gelmesi gerekiyor ve 2 parmak sonrası doğru ölçü morarma hem ten hassasiyeti hem de iğneyi tam dik açıyla bir defa da yapmadığınız için olmuş olmalı. İğneyi yavaş yavaş değil uygun açıyla hızlıca içeri sokup 5 e kadar içinizden sayarak iğneyi yapmanız lazım.
Bende morarma olmadı. Doktorum da 2 3 parmak yanına yapin dedi öyle yaptım. Ama ilk başta bastırmama rağmen iğne girmedi zorlandım. Yavaş yavaş yaptığım için belki de yarın bir anda yapicam. Tasvsiyeleriniz için coook teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Haklısınız ama inanin çok kötüyüm birden ateş basıyor birden bire ter içinde kalıyor um üşüyorum karnım ağrıyor ve midem bulanıyor gözüme uyku girmiyor endişe içeri sindeyim hep elimde değil ama dinlicem doğru söylüyor sunuz çünkü kendimi çok yıpratıyor um ...
Siz bilirsiniz ama sizi çok endişelendiriyorsa bu foruma da girmeyebilirsiniz sonuçta herşey de en önemli şey moral ve sıkıntıdan uzak durmak. Bünyen zayıf düşmüş olabilir bol inşirah suresi oku, multivitamin iç bol meyve ye su iç. Allahın izniyle hayırlıysa olucak zaten 💐 Elinden geleni yapıyorsun zaten gerisi tevekkül ❤️

Ben sanırım 5. Haftanın başında keseleri görmüştük, 6. Haftanın balında da kalp atışını gözlemledik🧿🧿 ama henüz küçük oldukları için dinleyemedik, Allah'ın izniyle çarşamba kontrolüm var inşallah o zaman dinlerim, birbirimize dua edelim 🙏🏻❤️
İnşallah herşey hayal ettiğin gibi olur 🤲 Rabb'im hepimizin yüzünü güldür sun İnşallah 🤲🤲

Siz bilirsiniz ama sizi çok endişelendiriyorsa bu foruma da girmeyebilirsiniz sonuçta herşey de en önemli şey moral ve sıkıntıdan uzak durmak. Bünyen zayıf düşmüş olabilir bol inşirah suresi oku, multivitamin iç bol meyve ye su iç. Allahın izniyle hayırlıysa olucak zaten 💐 Elinden geleni yapıyorsun zaten gerisi tevekkül ❤️
Sağolun 🙏 sizinki nasıl oldu siz kaçıncı haftada siniz

İnşallah herşey hayal ettiğin gibi olur 🤲 Rabb'im hepimizin yüzünü güldür sun İnşallah 🤲🤲
Amin canım aynı şekilde inşallah senin de herşey güzel gider, evham yapmamaya çalış biliyorum zor ama endişe vücuda aslında verilen en kötü enerji ... Biraz teslimiyet gerektiriyor bu süreç, aynı şeyleri kendime de söyleyip duruyorum 🙏🏻

İnan bn de artık başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Acaba ne yapılabilir? Embriyoyu genetige mi yollamak lazım? Ya da biz genetik test yapmadik hiç yapmamiz mi gerekir.. hiç bilmiyorum
Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin ben de bir kürtaj bir doğal düşük yaşadım hislerini anlayabiliyorum. Acaba Tüp bebek miydi sizinki? Tüp bebek ise merkezinin tedaviye başlamadan önce genetik testleri yaptırmamış olması ilginç. Kromozomal testler pıhtılaşma panelleri hepsini önceden görüp ona göre tedaviye başlamak bu soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Hatta gerekiyorsa oluşan embriyolara da pgt yapılmadı

Bu kadar kötüyseniz doktora gidin bi acil servise başvurun veya kendi doktorunuzla iletişime geçin. Burda herkesin size söyleyecegi şeyler hemen hemen aynı şeyler. O yzdn aynı sorunu sürekli dile getirmek yerine bence bian önce acile başvurmanızda fayda var. Bu kadr titreme üşüme terleme ve ishal belkide enfeksiyon kaynaklıdır gebelikle bi alakası yoktur. En azndn kan alıp bakarlar veya gaita testi yaparlar vs vs altta yatan sorun araştırılır.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin ben de bir kürtaj bir doğal düşük yaşadım hislerini anlayabiliyorum. Acaba Tüp bebek miydi sizinki? Tüp bebek ise merkezinin tedaviye başlamadan önce genetik testleri yaptırmamış olması ilginç. Kromozomal testler pıhtılaşma panelleri hepsini önceden görüp ona göre tedaviye başlamak bu soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Hatta gerekiyorsa oluşan embriyolara da pgt yapılmadı
Sanıyorum çoğu testimiz normal çıkınca bir de yaşım da 30 in altında olunca gerek duymadı doktorum

Ben 4+4 deyim. Kese için 25 Eylüle ultrason randevum var o zamana kadar beklemedeyim. Özellikle sabahları mide bulantım var bir de ara ara rahimde bir baskı hissediyorum onun dışında akıntı, lekelenme falan ben yaşamadım hala.
Aynen bende sabahları mide bulantısı oluyor ve aynı şekilde rahimde çok değişik bi his var.

Bu kadar kötüyseniz doktora gidin bi acil servise başvurun veya kendi doktorunuzla iletişime geçin. Burda herkesin size söyleyecegi şeyler hemen hemen aynı şeyler. O yzdn aynı sorunu sürekli dile getirmek yerine bence bian önce acile başvurmanızda fayda var. Bu kadr titreme üşüme terleme ve ishal belkide enfeksiyon kaynaklıdır gebelikle bi alakası yoktur. En azndn kan alıp bakarlar veya gaita testi yaparlar vs vs altta yatan sorun araştırılır.
Kendi doktorumla görüştüm oda bugün beklememi katı yiyecekler yiyip dinlenme mi söyledi yarın aynı şikayetler devam ederse bı dahiliye ye gitmemi söyledi

Amin canım aynı şekilde inşallah senin de herşey güzel gider, evham yapmamaya çalış biliyorum zor ama endişe vücuda aslında verilen en kötü enerji ... Biraz teslimiyet gerektiriyor bu süreç, aynı şeyleri kendime de söyleyip duruyorum 🙏🏻
İnşallah herşey iyiye gider sağlıcakla alırız kucağımiza Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🤲

Kızlar transferin 19günde kanaması olup gebeliği devam eden oldumu az önce kanamam başladı bugün keseyide gördük neden böyle oldu anlamadım lüften yardım edin bilgisi olan yazabilirmi
Korkma bazen alttan muayenelerde olabiliyor kanamanın rengi önemli eğer kahverengi tarzındaysa doktorlar olabilir diyorlar ama vakit kaybetmeden de doktoruna hemen git inşallah yavrun seninledir sağlıkla kucağına alırsın duam seninle. 🤲🙏

Canm cok paniksin bu bebegine zarar verir. Akintin en basindan beri var ve hamile oldugun icin var. Vucudunda degisimler olacak her birinde panik olman cok yanlis. Hamilesin ve sukur ki ondan oluyor bunlar. Doktoruna akintini da sor ve bu konuda da endiselenmeyi birak. Adet olma gibi siddetli bir kanama yasamadigin agri duymadigin surece bu hissettiklerine gulumse hamile oldugun icin. Mide bulantisi hamilesin diye oluyor mutlu ol. Ayak sogumasi ve geri isinmasi bende de var doktora sormadim bile. Sendeki siddetliyse usutmussundur bol su ic sakin ol. Ishal de olabilirsin bunun hamilelikle ilgisi yok. Hamileler de usutebilir grip olabilir. Kotuye yoracagin sey siddetli kanama ve sanci. Her sey iyi gidiyor lutfen tadini cikar artik.

Korkma bazen alttan muayenelerde olabiliyor kanamanın rengi önemli eğer kahverengi tarzındaysa doktorlar olabilir diyorlar ama vakit kaybetmeden de doktoruna hemen git inşallah yavrun seninledir sağlıkla kucağına alırsın duam seninle. 🤲🙏
Allah razı olsun ama anlık bişeydi geçti doktorum korkulucak bişey yok dedi iğneler ilaçlar yapabilirmiş haftaya Cumartesi kalp atışını duyucaz inşallah

Back
X