Seni hep forumda gördüğüm için yazmak istedim, erbil beydi doktorun sanırım, benımde aklimda bu doktor ama su an sartlardsn dolayı gidemedim bende devlette denedim ama pihtilasma ve koromozom testlerını kendim buralarda okuyarak yaptrdm doktor asla istemedi hatta hematoloji ye bile gttm orda da temiz cıktı, benımde ilk denememdi, kalp atısı duyduk 6+1de vajinal muayenede. Fakat ıkıncı kontrolde haftasına 7+ haftada ıse kalp yok dediler uc farklı doktora gttm malesef. Ve ılac sız kurtaj yapıldı neden ılac vermedıler su an onu dusunuyorum 1ay oldu ve regl olmadım. 1hafta rapor aldım evde yattım o olay sonrası. İlk denememdi benımde kan pihtilasma ve koromozom testi temız olmasına ragmen bazen döllenme esnasında sıkıntı Olabılrmıs doktorum ıse yasa bagladı kromozom anomalisi olabılır dedı, benım donmusum var yıne burda bır ark okudum 7donmusun 3tanesıni farklı zamanlarda transfer olmus hep kalp atisi alınamamıs ama 4.transferınde sıkıntısız gecırmıs. Doktorumda bazen saglıksız embrıyo denk gelmıs olabılır dedı donmusu dene dedı bende dusunuyorum ne yapacağım.
Tahliye olursan evde ol rapor al mutlaka bende daha yeni yenı kendime geliyorum