- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
Birde son aylarda bebegını kaybedenleri okudukca yınede bır hayır vardır deyip toparladım ileride buyuk yıkım olurdu böyle birşey olsaydı herseyin bası saglık kızlar. Bize düşen sabretmek Allah büyüktür tedavı ayrı zor a
Sperm dna fısh yontemı ne kadar ucretı. Ankarada ki düzen labaratuar ımıydı, doktorunuz kım pekı Solermısıniz.. Bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına al arkadasım.Canım bilgin olsun Sperm FİSH test içeriğinde hem DNA hasarına da bakılıyor ayriyetten yaptırmanıza gerek kalmıyor Düzen Labaratuarında yaptırmıştık biz ordan detaylıca öğrenebilirsin sonuç olur da sıkıntılı gelirse kesinlikle Bu sefer embriyolarını Ngs yöntemine göndermeni öneririm maalesef bunları doktor seçenek olarak sunmuyor en iyi doktor bile olsa bizler tüp bebek merkezleri için para kaynağıyız çok üzücü ama ne kadar denersek o kadar işlerine geliyor. O sebeple benim naçizane önerim baştan tüm testleri yaptırıp bir de ngs işlemi yaptırıp transfer yaptırırsan ben olumlu sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Acı tecrübeler bizlere maalesef neler öğretiyor örneğin bu benim 4.gebeligim her defasında kaybı yaşadım şuan gebe olmam beni hep tetikte bırakıyor ama bu sefer şurada yazdığım tüm işlemleri yaptırıp transfer oldum bu saatten sonra İşimiz artık Allah’a kalmış diyorum o ol derse olacak
Allah sana hiç ummadığın anda mucizeni inşallah yollar da bu yollara hiç gerek kalmadan sürpriz deyiverirsin dualarım seninle