2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de 4 gün önce yaşadım aynı durumu gece kanamam olmuş hatta çarşafa bile kan geçmişti hastaneye gittim ultrasonda kalp atışlarına bakti hiç bir sorun yok dedi dinleneceksin dedi kullandığım çok fazla ilac var zaten diye ilaç da yazmadı sonrasında kanamam kahverengiye döndü şimdi de kesildi
Nekadar sürdü peki benim hala devam ediyor

Umarım öyledir canım ben de senin gibi düşünüyorum çarşamba kese göreceğiz belli olur o zaman her sey teşekkür ederim 😊
Canım bence beta değerin çok yüksek olduğu için tam sayısal değerini yazmamışlar. Endişelenme. Ben zaten hiç beta değeri on bin olan falan görmedim demekki cihazın ölçümü belli bi değere kadar sonra ultrasondan bakılıyor

Canım bence beta değerin çok yüksek olduğu için tam sayısal değerini yazmamışlar. Endişelenme. Ben zaten hiç beta değeri on bin olan falan görmedim demekki cihazın ölçümü belli bi değere kadar sonra ultrasondan bakılıyor
Evet canım ben de görmedim zaten kendimce kan vereyim bakayım ne kadar artmış diye merak etmiştim bi daha doktorumun sözünden çıkmam artık dersimi aldım teşekkür ederim 😊

kızlar merhaba bende sizle tüp bebek yaptirmistim ama kimyasal olmuştu bazılarınız hatırlar beni ben sabah kan tahlili yaptırdım 6 yıl sonra ilk kez minicik bir kese gördük ve kan 1153 cıktı adetin 1 hafta geçmişti 😭😭😭😭 beni de tekrar araniza alirmisiniz
6 yıl sonra ilk kez kendiliğinden oldu yani

Şimdi hamilesin öyle mi ayy çok sevindim hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
sağol canim benim insallah ama kalp atisi duymadım daha önce tüp bebekle 2 düşük bir kimyasal yasadim ikisinde de kalp atışını duyamadım insallah duyayım öyle inanicam

kızlar merhaba bende sizle tüp bebek yaptirmistim ama kimyasal olmuştu bazılarınız hatırlar beni ben sabah kan tahlili yaptırdım 6 yıl sonra ilk kez minicik bir kese gördük ve kan 1153 cıktı adetin 1 hafta geçmişti 😭😭😭😭 beni de tekrar araniza alirmisiniz
Yaaaaa nasıl gözlerim doldu kuzum benim İnan çok sevindim yer gök dua mucizen seni buldu inşallah içini hep rahat tut hemen güzel bir doktora başla keseyi görmüşsün bu mükemmel bir haber son adet tarihine göre şuan kaç haftalıksın 😍🧿🧿 bebiş vajinal olarak alttan en erken 6+3 gibi görünür ama karından ultrasonu beklersen en az 7.haftayı bekleyeceksin sanırım Nasıl mutlu oldum anlatamam maşallah subhanallah bol bol dua edelim 🥰😍😍🧿🧿🧿

Yaaaaa nasıl gözlerim doldu kuzum benim İnan çok sevindim yer gök dua mucizen seni buldu inşallah içini hep rahat tut hemen güzel bir doktora başla keseyi görmüşsün bu mükemmel bir haber son adet tarihine göre şuan kaç haftalıksın 😍🧿🧿 bebiş vajinal olarak alttan en erken 6+3 gibi görünür ama karından ultrasonu beklersen en az 7.haftayı bekleyeceksin sanırım Nasıl mutlu oldum anlatamam maşallah subhanallah bol bol dua edelim 🥰😍😍🧿🧿🧿
canim benim 2. düşükten sonra âdetlerim 35 günde 33 günde bir oluyordu . şuan 5+2 gibi afetimi 30 günden hesap edersek ama kese çok küçük 1153 cıktı kan değerim ben önce keseye baktirdim . Allahın izniyle insallah bir an evvel kalp atışını duysam

Canım sana okadar sevindim ki anlatamam izmirdeydin değilmi eşin görevdeydi.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın hepimiz alırız inşallah.

Canım sana okadar sevindim ki anlatamam izmirdeydin değilmi eşin görevdeydi.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın hepimiz alırız inşallah.
evet canim insallah bakalim doktor perşembe yine gel kesenin gelişimine bakalim dedi insallah bukez bebegim benimle olur. siz kalp atışını ne zaman duydunuz ya çok korkuyorum ya duyamazsam diye

Back
X