• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ben de doktordan yeni geldim. kan degerim 818 besinci haftaya yeni girmisiz. ancak idrar yaparken yanma oluyo ben de normalde de hissediyorum bunu 5-6 gundur. zaten tahlilde de goruldu enfeksiyon. toz ve fitil verdi. insallah kotu bisey olmaz. aklim hep orda

kizlar ben de doktordan yeni geldim. kan degerim 818 besinci haftaya yeni girmisiz. ancak idrar yaparken yanma oluyo ben de normalde de hissediyorum bunu 5-6 gundur. zaten tahlilde de goruldu enfeksiyon. toz ve fitil verdi. insallah kotu bisey olmaz. aklim hep orda
Bende de enfeksiyon oldu gebelikte. Fitil vermişti. Geçer canım sorun olmaz.

Merhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah canım.. Benim Bat 28 ile 30 mayıs arası. İlk kez bu ay ovü denedim ben.

Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah canım.. Benim Bat 28 ile 30 mayıs arası. İlk kez bu ay ovü denedim ben.
Az kalmıs senın cnm ılk denemede ıns kalmıssındıt ılk bebegıme ovuylq kaldım ben de daha baslamadım teste kacıncı gun yumurtlama yakaladın

Merhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz

Başınız sağolsun cnm Rabbim birdaha yaşatmasın hayırlısı ile sağlıcakla bir bebiş kucağınıza alırsınız inşAllah

Back
X