• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baska hcg testi yok elimde yaaa. Ama sabah adet olmazsam kan vereyim. Lh testi neden böyle çıktı cozemedim ya
Yakin olsak bi koşu getirirdim 15-20 tane sana hahahaahahah. Ben ac gozluyum gittim gecen ay 50 li avantaj paketi aldim. Henuz 3 mu 4 mu ne kullandim. Yarin bat 5 benimde,2 ser 2 ser yapayım sabah aksam. Hayalet cizgi bile olsa varmi diye testi ecir cevir yapa yapa bi hal oluyorum acaba benim gibi var midir 😆

Iste bu sebepten dolayi merak ettim ben de. Yani ya hamilesin ya da yumurtlama dönemindesin baska yolu yok. Yada iki testten biri kesin hatali canim benim.
Yaa demii. Nasil merak oldum şimdi uyku tutmuyor. Sabredeyim yarina kadar yapacak bişey yok. Kan vereyim size insallah yarin hayırlı haberlerle geleyim canim Allah razı olsun

Yakin olsak bi koşu getirirdim 15-20 tane sana hahahaahahah. Ben ac gozluyum gittim gecen ay 50 li avantaj paketi aldim. Henuz 3 mu 4 mu ne kullandim. Yarin bat 5 benimde,2 ser 2 ser yapayım sabah aksam. Hayalet cizgi bile olsa varmi diye testi ecir cevir yapa yapa bi hal oluyorum acaba benim gibi var midir 😆
Yaaa cok tatlısın ,😍 vermis kadar olduun 😀

kizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
Tebrik ediyorum canım benim ne mutlu sana ve eşine, saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah :KK60::anne: inşallah sabah ben de size çift çizgili bir foto atabilirim sonra da hemen hastaneye gitcm oruçluyken kan verilebiliyordu değil mi :olamaz:bak ya çift çizgiyi gördüm de sanki bir de kan vermeye gidiyorum😅

Yaa demii. Nasil merak oldum şimdi uyku tutmuyor. Sabredeyim yarina kadar yapacak bişey yok. Kan vereyim size insallah yarin hayırlı haberlerle geleyim canim Allah razı olsun
Taman canimcim,
Allah im yarabbim inşallah güzel haberle gelirsin, eger negatifse de sakinnnnnnn üzülme gençsin ve daha yolun uzun ok.mcks

Tebrik ediyorum canım benim ne mutlu sana ve eşine, saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah :KK60::anne: inşallah sabah ben de size çift çizgili bir foto atabilirim sonra da hemen hastaneye gitcm oruçluyken kan verilebiliyordu değil mi :olamaz:bak ya çift çizgiyi gördüm de sanki bir de kan vermeye gidiyorum😅
Evet canım verebilirsin kan,orucken.
Ama bence sende de var gibi geliyor,o pembe leke ve batmalar felan ne bilim 🤷‍♀️

İnsallah kızlar benim yas 35. Oğlumda ilk ay nasip etti Rabbim. Bu biraz zaman alıyor nasip. 11haftalikkende kalbi duran bi bebeğim vardi oglumdan sonra. 1yildir istiyoruz bakalım. Allah hepimizin gonlune gore versinn

Benim bat 22 mayis yani bugun canim. Adetim hala yok. Hcg negatif ama ovulasyon attigim resim gibi koyu.
Inşallah sabah da biz müjdeli haberleri veririz ve diğerlerinin de müjdeli haberlerini alırız, hiçbirinizi tanımasam da inanın her daim tanıyormuş gibi seviniyorum güzel haberlerinize :KK68:

arkadaşlar belirtiler bazen yanıltmayabiliyor😍hissediyorsanız vardır yanii💖

Pek bir şey hissetmiyorum açıkçası hiç hamileymişim gibi gelmiyor ama belirtileri de ona yormaktan geri kalamıyorum😅
Benim de öyleydi hatta bir kaç gün önce bura da topik te karabatak iLe konuştuk 😬 belirtilerimden bahsettim ama psikolojik biliyorum yok falan diyordum ama varmış meğer 🙏🏽❣️

Evet ilk ☺ Eylül de 2 yıl olacak evliliğim; 4 aydır da istiyoruz 💖🌸
Ayni evlenmisiz bizimde eylülde iki yil olacak 😊 biraz daha erken istedik biz aralikta ilk denemede hamile kaldim, malesef kaybettik onlari ikizlerdi 😕 simdi tekrar istiyoruz ama bu kez hemen olmadi. İlkte hemen olunca yine olacak zannettim ama seninde 4 ay da olmus. Bu ay insallah bizimde olmustur 🤲

KızlAr takvime beni ds ekler misiniz bat'a son 7 :) geçen kimyasal yaşadım kandada testte de çıktı fakat 2 gün sonra kan vermeye gittim değerlerim düşmüştü.. belirtilerim 7 gün öncesinden başlamıştı bu ayda yine kasık altı ağrılarım ve bel ağrım dünden itibaren başladı bi de beyaz uzayan akıntım var ara ara geçsn ay sarıya çevirmişti bakalım şimdi onun takibindeyim 🙏🏻

Selam aleyküm benide eklermisiniz adete 6gun var 29 mayıs bu ay klomen kullandim bide doktorumun dediği gibi iki günde bir oldu ınşallah hayırlısıyla tutmuştur bugün idrar testi yapmayı düşünüyorum çok erken biliyorum ama merak ediyorum yumurtlamadan 10 gün geçmiş sizde sillik de olsa çıkarmı

Back
X