• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topiniğiniz hayırlı olsun inşallah herkes hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Şubat için son adet ne zaman olmalı ?
Benim bat 30 mayis. Eger olursa 4 subat gorunuyo dogum. Son subatlarda bat haziran 20-25 falan olmasi lazim sanki 🤔 sat mayis sonu, haziranin basi olur. Subat tam ögretmenlerin dogum zamani 🤗

Bu arada canlar kimse birbirini tanımıyor, biraz tanışalım bence ya..
Kübra ben :KK54: 29 yaşındayım, Haziran da nasipse 30 oluyorum:KK9:İstanbul da yaşıyokk biz :confused:
Memnun oldum Kübra hanimcim 😻
Ben de istanbul dan Nur..37 yasinda 1 kiz anasiyim. Calismiyorum😑

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarcim benim pitircikt

Memnun oldum Kübra hanimcim 😻
Ben de istanbul dan Nur..37 yasinda 1 kiz anasiyim. Calismiyorum😑
Bende memnun oldum :) :KK200: İstanbul'un neresi, ben Anadolu yakasındayım. Çalışıyorum bende, özel bir şirkette satın alma dayım keşke bende çalışmasam:bicak::KK70::KK70:

:) :) daha bu ay deneyelim dedik bi de tek iliski oylesine kuzum. nasip gercekten :) yarin da doktora gidicez nasipse insallah bebis iyi tutunmustur. .
İnşallah canımm.. Bende yarın tekrar beta için gideceğim.. ama doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkcası bu ayı çıkaracağım daha sonra başlayacağım kontrollere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah balımm :KK54: :KK200:

İnşallah canımm.. Bende yarın tekrar beta için gideceğim.. ama doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkcası bu ayı çıkaracağım daha sonra başlayacağım kontrollere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah balımm :KK54: :KK200:
kuzum aynen ben de oyle. kesinlestirmek icin gidecegim. insallah cok guzel cikar degerlerimiz. insan simdi bile inanamiyor gercekten hamile olduguna :-)

benim test malesef negatif şubat annesi olamıyacam yani:( 11 mayısta yumurtam çatlamıştı

canim peki sen kandan mi ogrendin
Ben önce test yaptım dün sabah yani bu saattler de, silik çıktı. sonra hemen öğle arasında gidip kan verdim sonucu öğrendim :))) :KK200: Ama hem anlamış, hem anlamamıştım.. yani be gene kuruntu yapıyorum diye cok kaale almamıştım açıkcası 4 ay boyunca kendimi her gün hamile sandığım için :KK70:

Ben önce test yaptım dün sabah yani bu saattler de, silik çıktı. sonra hemen öğle arasında gidip kan verdim sonucu öğrendim :))) :KK200: Ama hem anlamış, hem anlamamıştım.. yani be gene kuruntu yapıyorum diye cok kaale almamıştım açıkcası 4 ay boyunca kendimi her gün hamile sandığım için :KK70:
canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldim

canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldim
Canım senin adet günün geçmiş miydi? Evet senin baya netti kırmızı biliyorum dün gördüm, benim o kadar değildi belki de adet geçmediği için.. benim 2-3 gün vardı işte adetime.. 221 çıktı değerim.
bizim burada devlet hastanesinde hemen sonuç vermiyorlar ama özelde 45 dk maksimum 1 saate alıyorsun sonucunu

Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar :KK15:bende kendimi tanıtayım 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve özel bir şirkette çalışıyorum :KK54:

Canım senin adet günün geçmiş miydi? Evet senin baya netti kırmızı biliyorum dün gördüm, benim o kadar değildi belki de adet geçmediği için.. benim 2-3 gün vardı işte adetime.. 221 çıktı değerim.
bizim burada devlet hastanesinde hemen sonuç vermiyorlar ama özelde 45 dk maksimum 1 saate alıyorsun sonucunu
aa oyle mi canim. ben de ogle arasi gideyim bari o zaman :) ne kadar cahilim.
... canim benim adetim 5 gun gecmisti

Back
X