Merhaba hanımlar hamile olanlar sağlıkla kucapına alsın inşallah

bekleyenlerde müjdeli haberleri alsınlar

benim yaş 33 2 kızım var

3. Bebiş için ilk defa bu ay denedik 19 mayıs yumurtlama günümdü ovulasyon takibi ve sancı ıslaklık akıntıyla yumurtlamamı ben de hissettim sasece tek ilişki oldu 19 u 20 ye bağlayan gece nedense olduğunu hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur takvime göre bat 3 haziran ama bir iki gün oynayabilir 5 gün kaldı yani ama test yapmak istemiyorum erkenden
İlk kızımda denediğimiz ilk ay içimde bir hisle adete 5 gün kala öğlen yaptığım testte çok silik çizgiyle öğrendim kanda değerim kaç gün gecince hatırlamıyorum ama 400 lerde bi rakam çıkmıştı. 2. Kıızmda 5 ay gelmedi sonra o ay adetim geçtiği halde idrarda çıkmadı battan 1 hafta sonra kanda 25 çıktı geç döllenme dediler sonra idrarda da çizgi çıktı yine çok silikti. İlkinde çok uyku hali oluyordu
2. De yoğun beyaz kremsi akıntı çoktu adet oldum diye gidip bakıyordum ama akıntı oluyordu. Bu ay ilk denememiz vücudumu dinleyip belirti bulmak istemesemde insan bekleyince belirtiyle doluyor

yine yoğun kremsi beyaz akıntım var göğüslerde dolgunluk var ama aşırı ağrı yok sadece bi kere gece otururken birden ucuna kısa bi sızlama geldi. Yumurtlamadan sonrada ara rçara batmalar kasıklarda ağrılar oldu bi ara belim çok sızladı ağrıdı ama o şimdi geçti karnım göbeğim ve göğüslerimde ar ara kaşıntı oluyor. Dün bi ara alt baldırımda çekilme oldu. Sabah kalkınca ağzım boğazım kup kuru oluyo inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğim