pko yok, son adetimde tekrar bakildi, kist fln hicbisi de yok, hem turkiyede hem almanyada doktora gttim son 1 ay icinde. Hormonlarim da normal. benim ailem böyle adetlerimiz biraz keyfidir. dogum sonrasi 32 gunde bir adet oluyodum, yani tabii ilk on ay olmadim sonra da emzirme bitene kadar duzensiyzdi ama 20 aylik emzirme bitince gayet 32 de oluyordum. rekorum 73, yani söle bisi oluyo, tam 30-35 arasi bi lekelenme oluyo böyle yerlesme gibi sonra duruyo, sora 1 ay adet gelmiyo, hayatimda 2 kere yasadim, lisede de adet duzenim 40-42 arasiydi zaten. ama son yillar 35 de gidiyordu, yani ovu ile kontrolde de fenalik geliyo iste, yilda bi kere fln da 27 -28 de adet oldugumdan 13. gun basliyorum kontrole, ay ruhum daraliyor sinirlerim bozuluyor ovu gelmiyor da gelmiyor, sonunda diyorum kacirdim heralde birakiyorum fln. daha bi kere yakalayamadim. yumurta takibi bende mucize yani. tükürükle mikroskop aldim , orda gecen iste pik gördum kesindi yani bence, cuma ofiste unutmusum mikroskobu, aksamina yumurtlama akintisi basladi, yine yandi beynim, ama suan yine o yumurtlama akintisindan var ve 32. gunum. ki gecen hafta turkiyede doktor hem alttan hem ustten bakti, yumurtaliklarin tertemiz dedi, yumurta yoktu catlayamaz, hormonlari cildir ama hormon testlerim de normal:::)