yok doktor gecen haftapazartesi telefonda söyledi, 4.3 cikmis degerim, daha önce 25 mg aldim dedim, yoky etmez 50 mg ile baslayalim ama bi hafta bekle dedi, tatil dönüsü görüsürüz acelesi yok dedi, ama ben o kadar cörekotu yapmisim bi ihtimal gebeysem diye basladim ilaca türkiyede annemde varmis, ayrica burda recetesiz de satilmiyor, cok da pahali ilac, yedek olarak türkiyedeki paketi kenarda tutucam. ya ilk ay bitince kan veririm ona göre tekrar ayarlarlar, gecen sefer 4.8 idi ocakta iste, mahalle doktorum 25 lik az gelir demisti cirkeflik yapip 25 lik istemistim , 1 ay sonra da 3,1 e inmisti tamam yeterli bunla devam edelim demisti, ben 50 gun kullanip birakmistim, birakinca 1 ay gectikten sonra yine 4.3 cikmis. bakalim 2.5 civarina indireyim merak ediyorum gercekten etkisi olacak mi. ya bi de tsh yuksekken gebe kaldiysan o bebek tutuyor abi tutacak bebek geliyor , tsh i dusurur de zirt pirt gebe kalirsam da düsük olup durursa diye de korkuyorum bi yandan. cocuk güclüyse zaten tutuyor, dogacaksa doguyor. Oglum cok guclu bir canli, karnimda da öyleydi hala öyle. hic hasta olmaz, herkes ölür hastaliktan bunun burnu dahi akmaz. yoksa gebelikte düserdi zaten ben hergun 10-15 km yürüyordum yüzüyordum falan. 7 aylikken esimle dag tirmanisi yapmistik 18 km yürümüsüm kasilmalar baslamisti anlamamistim iyi bisi rahim hazirlaniypor sanmistim da doktorum kizmisti sonradan erken mi dogurmak istiyosun aklini basina topla diye.