- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Papatya514
-
ama testin silik çıkmış
başka test var mı elinde varsa sabah mutlaka yap.
teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz için en güzeli olsun inşallah.
çok beklendi çok istendi çok korkuyorum bir aksilik çıkacak diye.
aslında gebeliği ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyiymiş ben bunu anladım çünkü pozitifi görmekle bitmiyormuş.
senin de sanırım ilk çocuk olacak
İyi gibi mide bulantılarım oluyo ara sıra onun dışında skntı yok şimdilik ya sizinHayırlı olsun biz de 7 haftaligiznasıl geçiyor gebelik
Sizinde mi son adet 25 mart?Allah izin verirse bende 2020 Aralık ayının son günlerinde anne olacağım
5+4 henüz yeni:)Şu an 7 haftalığız canım ya sen
Sizinde mi son adet 25 mart?
Benim bulantım yok ama yağlı etli şeyler yiyemiyorum yavan tatsız tuzsuz yiyecekler daha çok ilgimi çekiyor iştahım azaldı. Bide göğüslerim çok büyüdü ve sızlıyor zeytin yağı sürdüm bugün iyi gelir inşallahİyi gibi mide bulantılarım oluyo ara sıra onun dışında skntı yok şimdilik ya sizin
Ben duydum çok şükür kalp atışını duyana kadar inanmamıştımAllah herkese hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin inşallah..aranızda en son benim sanırım:).son adet 25 mart. Tahmini 30 aralık gösteriyor..sizler keseyi kalp atışını falan duydunuz mu
Ben de ,29 nisanda öğrendim canım.şu salgından dolayı biraz geç mi gitsem hastaneye dedim ama dayanamıycam bu hafta gidicem ben de:)Evet canım benimde son adetim 25 martbenim henüz çok yeni 27 nisan pazartesi öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip ederse önümüzdeki 3-4 gün içinde doktora gideceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
İBen duydum çok şükür kalp atışını duyana kadar inanmamıştımama devlet hastanesindeki doktor hiç ilgilenmedi bu hafta tekrar doktora gidicem inşallah bu sefer memnun kalırım
Kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?Ben duydum çok şükür kalp atışını duyana kadar inanmamıştımama devlet hastanesindeki doktor hiç ilgilenmedi bu hafta tekrar doktora gidicem inşallah bu sefer memnun kalırım
Merhabalar bende Aralık annesiyim kısmetse 8+2 günlük olduk sizinle yakın günlerimizAyy bende Aralık annesi olucam şuan 8+5 deyiz bizde
Ay evet çok yakın offf ama bu aylar nasıl geçicek yaa bebegimi ne zaman öpüp koklayabilecegim cinsiyeti ne olacak aşırı sabırsızım şuanMerhabalar bende Aralık annesiyim kısmetse 8+2 günlük olduk sizinle yakın günlerimiz
Sizin ilk bebekmi evet zaman geçmiyor sankiAy evet çok yakın offf ama bu aylar nasıl geçicek yaa bebegimi ne zaman öpüp koklayabilecegim cinsiyeti ne olacak aşırı sabırsızım şuan
Benim üçüncü bebek ama en son 9 yıl önce gebelik yaşadım unutmuşum baya benden çok benim 9 yaşındaki kızım çokçok sabırsız hergün gün sayar karnıma bakarSizin ilk bebekmi evet zaman geçmiyor sanki
İlk ama hayatım boyunca bu anı bekledim hep anne olmak istemiştim çocukları çok seviyorum yegenlerimi alıp kalbime sokasım gelirdi zaten bu yüzden çocuk gelişimi okuyorum kısmetse hep çocuklarla beraber geçicek hayatımSizin ilk bebekmi evet zaman geçmiyor sanki
Ne güzel hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah hepimizİlk ama hayatım boyunca bu anı bekledim hep anne olmak istemiştim çocukları çok seviyorum yegenlerimi alıp kalbime sokasım gelirdi zaten bu yüzden çocuk gelişimi okuyorum kısmetse hep çocuklarla beraber geçicek hayatım
İnşallah inşallah saglıkla kavuşsun hamişler bebeklerine olmayana da rabbim en kısa zamanda nasip etsinNe güzel hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah hepimiz
Selamlar ben de aralık annesi olucam ins.Bu konu birbirimize faydalı olmak, dertleşmek, arkadaş olmak için açılmıştır..Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?