2020 Aralık anneleri

Ertesi sabah silik çizgi vardı bıraktım bende .. evet cnm ne kadar gec o kadar iyi aslında çünkü insan aklında binlerce senaryo kuruyor
evet ilk olacak cnm 1 yılı geçti isteyeli geçen sene bir kimyasalım olmustu

içini ferah tut bu arada cnm şükür olmuş eminin güzelde ilerlicek

Allah herkese hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin inşallah..aranızda en son benim sanırım:).son adet 25 mart. Tahmini 30 aralık gösteriyor..sizler keseyi kalp atışını falan duydunuz mu

İyi gibi mide bulantılarım oluyo ara sıra onun dışında skntı yok şimdilik ya sizin
Benim bulantım yok ama yağlı etli şeyler yiyemiyorum yavan tatsız tuzsuz yiyecekler daha çok ilgimi çekiyor iştahım azaldı. Bide göğüslerim çok büyüdü ve sızlıyor zeytin yağı sürdüm bugün iyi gelir inşallah

Ben duydum çok şükür kalp atışını duyana kadar inanmamıştım ama devlet hastanesindeki doktor hiç ilgilenmedi bu hafta tekrar doktora gidicem inşallah bu sefer memnun kalırım

Ben de ,29 nisanda öğrendim canım.şu salgından dolayı biraz geç mi gitsem hastaneye dedim ama dayanamıycam bu hafta gidicem ben de:)

Ben duydum çok şükür kalp atışını duyana kadar inanmamıştım ama devlet hastanesindeki doktor hiç ilgilenmedi bu hafta tekrar doktora gidicem inşallah bu sefer memnun kalırım
İ
Kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?

Merhabalar bende Aralık annesiyim kısmetse 8+2 günlük olduk sizinle yakın günlerimiz
Ay evet çok yakın offf ama bu aylar nasıl geçicek yaa bebegimi ne zaman öpüp koklayabilecegim cinsiyeti ne olacak aşırı sabırsızım şuan

Sizin ilk bebekmi evet zaman geçmiyor sanki
İlk ama hayatım boyunca bu anı bekledim hep anne olmak istemiştim çocukları çok seviyorum yegenlerimi alıp kalbime sokasım gelirdi zaten bu yüzden çocuk gelişimi okuyorum kısmetse hep çocuklarla beraber geçicek hayatım

Ne güzel hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah hepimiz

Selamlar bende Aralık ayının son annesi olacağım Allah nasip ederse son adet tarihim 26 mart
10 gün önce Keseyi gördük ama daha bebeği ve kalp atışını duymadık yarın doktora gideceğim inşallah duyarım bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…