2020 Aralık anneleri

Selam kizlar. Benim dogum tarihi de 10 aralik görünüyor nasipse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim. 11.haftadayım, göğüslerdeki hassasiyet azaldı ama kanama akıntı falan yok, sizce normal midir?
28 mayısta ikili teste gireceğim.

Selamun Aleyküm. Yeni gördüm sayfayı.Cümleten hayırlı sağlıklı gebelik dönemi dilerim.
Allah'ın izniyle aralık annesi olacağım bende.Geçen hafta bebeğimin kalp atışını duyunca derin bi oh çektim şükür dedim.
İlk bebeğim olacak. Anneliği öğretecek bana hatta başladı bile. Rabbim devamını nasip etsin hepimize.

Hayırlı olsun inşallah.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba herkese oncelikle grubu gorunce cok sevindim bende kismetse aralik son gunlerinde bebegimi kucagima alacagim hepimiz saglikla sorunsuz kucagimiza aliriz insallah Benim son regl tarihim 17 mart ancak doktora gore bebegim 9 haftalik sizdede reglle bebek Tarihi uyusmamizlik oldu mu?

Merhaba arkadaslar bende kısmetse Aralık annesi olacağım 2. Gebeliğim bu kızım 7 yaşında umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirşfix6

Canım geç döllenme olabiliyor

Selam kızlar
Hamileliğiniz nasıl gidiyor ben 12+1deyim
Bulantılarım hala devam ediyor iştahım bi tık açıldı
12haftada 1 kilo almışım sizde durumlar nedir inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…