Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiçbir belirtinin olmaması daha güzel olabilir bence, belirtiler adet belirtilerine benziyo şimdi ben acaba adet mi olacam diyorum. Bende akıntı var beyaz ama jeldendir diyorum

Hiçbir belirtinin olmaması daha güzel olabilir bence, belirtiler adet belirtilerine benziyo şimdi ben acaba adet mi olacam diyorum. Bende akıntı var beyaz ama jeldendir diyorum
Ben duphaston kullanıyorum canım sarı yada şeffaf akıntı oluyor bilmiyorum ki neden

Aynen mesela benim bu belirtilerimin hepsi adetim yaklaşıncada oluyo. Umarım hamilelik belirtisidir

Kızlar günaydın.
Aşılama günü dahil bugün 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıkınca bırakıp koymuştum.
bir baktım ikinci çizgi silik sanki görüyor musunuz sizde ben mi görmek istiyorum anlamadım. Kaç dk sonra çıktı bilmiyorum ama testi yaptım 2 dk bekledim çıkmayınca bakmadım bir daha. Daha önce 5 dk sonra bile silik çizgiyi görmedim o yüzden çok umutlandım ama ben ya

Son düzenleme:
Bende sarı akıntıdır epeyde var
Kuzum ilk aşılamam da sarı akıntıyı forumda tuttuğunu belirtisi olarak okumuştum hatta bende de oldu ve tuttu aşılamam. Ama ne kadar doğru bilmiyorum inanki umutlandırmak istemem seni de. Bazıları progestandan olabilir diyorlar. Ben duphaston kullanıyorum benimde ondandır belki. Yada tuttuğundandır yine ki inş hepimizin öyledir

Kızlar topikte gebe kalan var mı hiç bende düşünüyorum bu ay adet olmayı bekliyorm

Bence bebiş geliyoo Ay çok sevindim ama bukadar kafaya takma cnm inşallah hamilesin sen ne zaman kontrole gidiceksin

hayırlısı cnm inşalalh bu arada sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin ?

Bence bebiş geliyoo ☺☺☺ Ay çok sevindim ama bukadar kafaya takma cnm inşallah hamilesin sen ne zaman kontrole gidiceksin
Az önce afedersin peçeteyle silerken bir leke oldu kuzum wc de. Hiç umudum yok bakalım kan testi ne olacak hayırlısı hakkımızda. canım yarın kan testi yaptıracağım duruma göre doktoru ararım konuşurum ona göre hareket ederim. 3 yıllık evliyim evlendiğini den beri de istiyoruz ama nasip olmadı daha. Sen canım ne zamandır bekliyorsun?

Canııım var gibi :) Yarın hemen kan testi yaptır inş sıkıca tutunsun sana

Canııım var gibi :) Yarın hemen kan testi yaptır inş sıkıca tutunsun sana
Ya kuzum öyle duruyor ama ağrım var birde az az peçeteye leke oluyor wc ye gittikçe rengi önce hafif pembe idi sonra süt kahvesi gibi oldu. Yarın direkt kan vereyim diyorum. Ama sağlık ocağında ne zaman çıkıyor ki sonuç biliyor musun?

Burada okuduğum kadarıyla o yerleşme kanması olabilir. Sağlık ocaklarını bilmiyorum hiç kan vermedim orada canım. Sen doğrudan doktoruna gidebilirsin aslında belki ufak tefek kanamaysa onlar ilaç da verir önlemini almış olursun

Umutlanmak istemiyorum ama bende yerleşme diye okudum. Sabah olmadı direkt hastaneye gideceğim galiba sağlık ocağı geç çıkarırsa sonuç iyi değil.

Hayırlısı olsun cnm benide haberdar et bu durum gerçekten deişik beklemek ceza gibi bende 3 yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadık. Kısmet artık inşallah leken yerleşme lekesidir. Yarın test yaparsan banada bilgi versene cnm umarım umut olursun bize

Hayırlısı olsun cnm benide haberdar et bu durum gerçekten deişik beklemek ceza gibi bende 3 yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadık. Kısmet artık inşallah leken yerleşme lekesidir. Yarın test yaparsan banada bilgi versene cnm umarım umut olursun
İnşAllah güzel sonuç alırsınız bekliyoruz güzel haberi
Allah razı olsun Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin sizede bizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…