Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılama dahil 14. Günüm ve idrar testim bu şekilde. çok az hayalet bı çizgi var ama pek belli değil. Doktorum perşembeye bekle demişti ama bekleyemedim. negatif büyük ihtimal ama Persembe adet olmazsam yine yapacağım.

Eklentiler

• IMG_20200331_093246.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20200331_084457.webp
    4 KB · Görüntüleme: 58

Evet canım bende gördüm kan ver istersen daha net belli olur.

Arkadaşlar 25martta aşılama oldum doktor crinone jel verdi ve gün aşırı ilişki dedi.
Şuana kadar hiçbir sorun yoktu ama eşimle ilişkiye girdikten sonra tuvalete birden bilye kadar kahverengi parça indi gibi sanki. Az evvel de hemen jeli uyguladım hafif lekelenme olmuş. Yarın regl günüm baya ümitlenmiştim ama bugün olanlar iyice korkuttu. Buna benzer sorun yaşayan var mı

merhaba canım bende jel kullanıyorum 31 martta aşılamam oldu benimde . Bu jel lekelenme yapabilir demişti hemşire hatta yeşil kahverengi kan şeklinde lekelenme olabilir demişti bende olmadı ama belki jelden kaynaklıdır ümitsizliğe kapılma

Bu sonuç nasıl negatif oldu ya bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah sonradan yükselir değeriniz

Maa
Bu sonuç nasıl negatif oldu ya bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah sonradan yükselir değeriniz
Maalesef negatif oldu. Hastalandım bile. Hayırlısı böyleymiş. Bu mübarek gecelerde inşallah rabbim bütün bebek hasreti ceken arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah. Duayla kalın.

Allah En güzel zamanda en güzel şekilde verecektir inşallah

Bende 25 martta aşılama oldum canım progestan amp ve fitil kullanıyorum amp bitti fitili 2 günlük kaldı bugün adet günüm henüz daha olmadım ama progestan İn gecikme yaptığını okudum o yüzden bir kaç gün beklemeye karar verdim

ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum canım .En iyisi beklemek ama sabrımız yok ben dün test yaptım ama çok erken olduğu için çift çizgi çıktı

ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum canım .En iyisi beklemek ama sabrımız yok ben dün test yaptım ama çok erken olduğu için çift çizgi çıktı

A

Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü desin canım

Merhaba arkadaşlar aşılamaya ne zaman başlanıyor kaç günlük bir süreç yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar aşılamaya ne zaman başlanıyor kaç günlük bir süreç yardımcı olabilirmisiniz
Adetin 2. Günü başlanıyor. Ben 10 gün kadar iğne kullandım.sonra çatlatma iğnesi yapıp 12. Gün aşılamam yapıldı. İgneyi kullanırken de iki kere kontrole gittim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…