Kızlar bugün aşılama dahil 14. Günüm ve idrar testim bu şekilde. çok az hayalet bı çizgi var ama pek belli değil. Doktorum perşembeye bekle demişti ama bekleyemedim. negatif büyük ihtimal ama Persembe adet olmazsam yine yapacağım.
Maalesef benim negatif canım.
İnşallah hepimize en hayırlısını nasip eder.Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim tez vakitte hepimize nasip eder
merhaba canım bende jel kullanıyorum 31 martta aşılamam oldu benimde . Bu jel lekelenme yapabilir demişti hemşire hatta yeşil kahverengi kan şeklinde lekelenme olabilir demişti bende olmadı ama belki jelden kaynaklıdır ümitsizliğe kapılmaArkadaşlar 25martta aşılama oldum doktor crinone jel verdi ve gün aşırı ilişki dedi.
Şuana kadar hiçbir sorun yoktu ama eşimle ilişkiye girdikten sonra tuvalete birden bilye kadar kahverengi parça indi gibi sanki. Az evvel de hemen jeli uyguladım hafif lekelenme olmuş. Yarın regl günüm baya ümitlenmiştim ama bugün olanlar iyice korkuttu. Buna benzer sorun yaşayan var mı
Bu sonuç nasıl negatif oldu ya bende gördüm ikinci çizgiyiKızlar bugün aşılama dahil 14. Günüm ve idrar testim bu şekilde. çok az hayalet bı çizgi var ama pek belli değil. Doktorum perşembeye bekle demişti ama bekleyemedim. negatif büyük ihtimal ama Persembe adet olmazsam yine yapacağım.
Bu sonuç nasıl negatif oldu ya bende gördüm ikinci çizgiyiinşallah sonradan yükselir değeriniz
Maalesef negatif oldu. Hastalandım bile. Hayırlısı böyleymiş. Bu mübarek gecelerde inşallah rabbim bütün bebek hasreti ceken arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah. Duayla kalın.Bu sonuç nasıl negatif oldu ya bende gördüm ikinci çizgiyiinşallah sonradan yükselir değeriniz
Allah En güzel zamanda en güzel şekilde verecektir inşallahMaa
Maalesef negatif oldu. Hastalandım bile. Hayırlısı böyleymiş. Bu mübarek gecelerde inşallah rabbim bütün bebek hasreti ceken arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah. Duayla kalın.
İnşallah kardeşim cümlemize inşallahAllah En güzel zamanda en güzel şekilde verecektir inşallah
Arkadaşlar 25martta aşılama oldum doktor crinone jel verdi ve gün aşırı ilişki dedi.
Şuana kadar hiçbir sorun yoktu ama eşimle ilişkiye girdikten sonra tuvalete birden bilye kadar kahverengi parça indi gibi sanki. Az evvel de hemen jeli uyguladım hafif lekelenme olmuş. Yarın regl günüm baya ümitlenmiştim ama bugün olanlar iyice korkuttu. Buna benzer sorun yaşayan var mı
ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum canım .En iyisi beklemek ama sabrımız yok ben dün test yaptım ama çok erken olduğu için çift çizgi çıktıBende 25 martta aşılama oldum canım progestan amp ve fitil kullanıyorum amp bitti fitili 2 günlük kaldı bugün adet günüm henüz daha olmadım ama progestan İn gecikme yaptığını okudum o yüzden bir kaç gün beklemeye karar verdim
ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum canım .En iyisi beklemek ama sabrımız yok ben dün test yaptım ama çok erken olduğu için çift çizgi çıktı
ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum canım .En iyisi beklemek ama sabrımız yok ben dün test yaptım ama çok erken olduğu için çift çizgi çıktı
Yaptığımda 8.günündeydi canımA
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü desin canım
Ama dün tekrar yaptım ikinci çizgi çıkmadı çok su içmiştim ondan sonra yapmıştım ondan mi kaynaklı bilemedim tabiA
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü desin canım
Adetin 2. Günü başlanıyor. Ben 10 gün kadar iğne kullandım.sonra çatlatma iğnesi yapıp 12. Gün aşılamam yapıldı. İgneyi kullanırken de iki kere kontrole gittim bu kadarMerhaba arkadaşlar aşılamaya ne zaman başlanıyor kaç günlük bir süreç yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?