Hastanelerde tup bebek merkezleri acilmis mi? Nerede yaptirdin? Ben bir kez yaptirmistim bu ay 2.yi yaptirmayi dusunuyorumMeraba kızlar bende 22 mayısta yaptırdım benim gibi bu ay yaptıranlar var mı ?
Canım benimki normal özel hastanenin kadın doğum doktoru yaptı yani harhangi bir tüp bebek merkezinde yapmadım. Zaten yıllardır gittiğim doktor geçen ay gittik yapmadı malum koronadan. Ama bu ay bizimde isteğimizle yaptıHastanelerde tup bebek merkezleri acilmis mi? Nerede yaptirdin? Ben bir kez yaptirmistim bu ay 2.yi yaptirmayi dusunuyorum
Merhaba hayırlı olur inşMeraba kızlar bende 22 mayısta yaptırdım benim gibi bu ay yaptıranlar var mı ?
hiç bir deişiklik yok cnm. Sadece biraz lekelenmem var. Aslında bende normaldede lekelenme olurdu fakat bugünki biraz fazla kahve tonundaydı açıkçası biraz korktum umarım bi sorun olmaz sende varmı cnm bi deişiklik ?Merhaba hayırlı olur inş
benimde 22 mayısta ikinci aşılamam oldu. 12.gün teste çağırdı doktor. Hissettiğiniz değişiklik var mı kendinizde nasılsınız?
Cnm bu arada eğer sonuçlarını öğrenirsen bizimlede paylaş umurumuzu yitirmeyelimMerhaba hayırlı olur inş
benimde 22 mayısta ikinci aşılamam oldu. 12.gün teste çağırdı doktor. Hissettiğiniz değişiklik var mı kendinizde nasılsınız?
Lekelenme olursa doktorunu bilgilendir canım benim doktorum öyle söylemişti. Belki yerleşme lekesidir ama tedbiri elden bırakma sakın. Benim aşılamanın 4 günü bel boşluğum sağlı sollu feci battı sonra hiç olmadı ama kasıklarım alt karın bölgem acıyor arada hissediyorum. Birde gerinince acıyor.Hiç
hiç bir deişiklik yok cnm. Sadece biraz lekelenmem var. Aslında bende normaldede lekelenme olurdu fakat bugünki biraz fazla kahve tonundaydı açıkçası biraz korktum umarım bi sorun olmaz sende varmı cnm bi deişiklik ?
Tabikide paylaşırım Allah umutsuz bırakmasın hiçbirimiziCnm bu arada eğer sonuçlarını öğrenirsen bizimlede paylaş umurumuzu yitirmeyelim
Amin amin inşallah cnm hayırlısıyla Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınTabikide paylaşırım Allah umutsuz bırakmasın hiçbirimizi
Doktoruma söylemedim yarın bi arayıp sorarım. Benimde kasıklar başta ağrıdı şimdi ağrı yok ama senin dediğin gibi ani hareketlerde acıyo bakalım artık az kaldı heyecan artıyoLekelenme olursa doktorunu bilgilendir canım benim doktorum öyle söylemişti. Belki yerleşme lekesidir ama tedbiri elden bırakma sakın. Benim aşılamanın 4 günü bel boşluğum sağlı sollu feci battı sonra hiç olmadı ama kasıklarım alt karın bölgem acıyor arada hissediyorum. Birde gerinince acıyor.
Konuştun mu canım doktorunla ne yaptın?Doktoruma söylemedim yarın bi arayıp sorarım. Benimde kasıklar başta ağrıdı şimdi ağrı yok ama senin dediğin gibi ani hareketlerde acıyo bakalım artık az kaldı heyecan artıyo ☺☺
Yok cnm aramadım zaten bir kaç güne kadar gidecemKonuştun mu canım doktorunla ne yaptın?
meraba kozlar herhengi belirtileriniz varmı acaba ? Benim karnım çok şişmiş sanki 3 aylık gibi nefes alamıyorum bu durumda olan varmı bide yüzümde epey sivilceler çıktıYok cnm aramadım zaten bir kaç güne kadar gidecem
Sivilce bende de var bi de göğüs hassasiyeti, 22 Mayısta oldum aşılamamı çok merak ediyorum sonucumu. Henüz adet belirtilerim yok ama duygusal olarak çöküşteyim nedensemeraba kozlar herhengi belirtileriniz varmı acaba ? Benim karnım çok şişmiş sanki 3 aylık gibi nefes alamıyorum bu durumda olan varmı bide yüzümde epey sivilceler çıktı
Kabızlık yaptıysa ondan olabilir mi şişlik acaba?meraba kozlar herhengi belirtileriniz varmı acaba ? Benim karnım çok şişmiş sanki 3 aylık gibi nefes alamıyorum bu durumda olan varmı bide yüzümde epey sivilceler çıktı
Duygusal hassasiyet bende de var ya iki gündür beş karış suratla geziyorum evde en küçük birşeyden alınıyorum eşim delirecek az kaldıSivilce bende de var bi de göğüs hassasiyeti, 22 Mayısta oldum aşılamamı çok merak ediyorum sonucumu. Henüz adet belirtilerim yok ama duygusal olarak çöküşteyim nedense
Canım sen bide beni gör hem ağlayıp hem gülüyorum ama aşırı sinirliyimSivilce bende de var bi de göğüs hassasiyeti, 22 Mayısta oldum aşılamamı çok merak ediyorum sonucumu. Henüz adet belirtilerim yok ama duygusal olarak çöküşteyim nedense
Kabızlık yaptıysa ondan olabilir mi şişlik acaba?
Benim Hiçbir belirtim yok canım ya iyi mi kötü mü anlamadım. Sadece afedersin akıntım var iç çamaşırı ıslak hissediyorum ara ara.
Duygusal hassasiyet bende de var ya iki gündür beş karış suratla geziyorum evde en küçük birşeyden alınıyorum eşim delirecek az kaldı
[/QUO
Kabızlık yaptıysa ondan olabilir mi şişlik acaba?
Benim Hiçbir belirtim yok canım ya iyi mi kötü mü anlamadım. Sadece afedersin akıntım var iç çamaşırı ıslak hissediyorum ara ara.
Duygusal hassasiyet bende de var ya iki gündür beş karış suratla geziyorum evde en küçük birşeyden alınıyorum eşim delirecek az kaldı
5 Haziran demişti doktorum biraz geç aslında 3'ünde falan da varsa çıkar gibi sen ne zaman gideceksin? 3'ünde evde kendim test yaparım herhalde dayanamam.Canım sen bide beni gör hem ağlayıp hem gülüyorum ama aşırı sinirliyimsen ne zaman hastaneye gidiceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?