- 27 Mayıs 2020
- 77
- 37
- 8
- 28
Bence direk hastaneye git çünkü sağlık ocağı bir gün sonrasında çıkıyo sonuçlarını o daha kötüUmutlanmak istemiyorum ama bende yerleşme diye okudum. Sabah olmadı direkt hastaneye gideceğim galiba sağlık ocağı geç çıkarırsa sonuç iyi değil.
Yok cnm o yanıltır diye cesaretim yok yapmaya cuma günü hastaneye gidip kan vericem bence sizde ewde test yapmayın insanı strese sokuyo sende yarın yada cuma günü hastaneye git bence cnm inşallah bize müjde verirsinP Prenses2112 sen idrar testi yaptın mı canım
Ayy en doğrusunu yapmışsın ben sabredemedim gördüm negatifi. Regl gelene kadar umur devam ediyor. Cuma gidecem ben de canımYok cnm o yanıltır diye cesaretim yok yapmaya cuma günü hastaneye gidip kan vericem bence sizde ewde test yapmayın insanı strese sokuyo sende yarın yada cuma günü hastaneye git bence cnm inşallah bize müjde verirsin
Hayırlısı olsun cnm inşallah ikimizinde bebişleri vardırAyy en doğrusunu yapmışsın ben sabredemedim gördüm negatifi. Regl gelene kadar umur devam ediyor. Cuma gidecem ben de canım
Canım naptın inşallah güzel haberler verirsn ?Umutlanmak istemiyorum ama bende yerleşme diye okudum. Sabah olmadı direkt hastaneye gideceğim galiba sağlık ocağı geç çıkarırsa sonuç iyi değil.
Kuzum zaruri sebeplerden dolayı gidemedim hastaneye dünle bugün ama yarın mutlaka gideceğim inşallah. Buraya da giremedim kusura bakma. Sen ne yaptın baktın mı teste?woswosss noldu canım kan sonucu, hayırlı haber ver ins
Canım yarın gideceğim inş hastaneye. Gidemedim mecburen yarına kaldı. Bakalım hayırlısı olsun artık. Ama lekelenmem vardı o kesildi bakalım ne olacak.Canım naptın inşallah güzel haberler verirsn ?
Ay canım lekelenmem bir gün sürdü dün akşam kesildi iyice umutlandım bende. Yarın doktoruma gideceğim. Sağlık ocağı falan uğraşmak istemedim dediğin gibi bir gün sonra çıkıyor sonuç bekle bekle ölürümHayırlısı olsun cnm benide haberdar et bu durum gerçekten deişik beklemek ceza gibi bende 3 yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadık. Kısmet artık inşallah leken yerleşme lekesidir. Yarın test yaparsan banada bilgi versene cnm umarım umut olursun
Allah razı olsun Rabbim emeklerimizi boşa götürmesinsizede bizede nasip etsin
Yok cnm test yapmadım bende yarın giderim inşallahCanım yarın gideceğim inş hastaneye. Gidemedim mecburen yarına kaldı. Bakalım hayırlısı olsun artık. Ama lekelenmem vardı o kesildi bakalım ne olacak.
Sen ne yaptın test falan yaptın mı hiç?
Amin amin cnm inşallahAy canım lekelenmem bir gün sürdü dün akşam kesildi iyice umutlandım bende. Yarın doktoruma gideceğim. Sağlık ocağı falan uğraşmak istemedim dediğin gibi bir gün sonra çıkıyor sonuç bekle bekle ölürüm
İnş yarın hep birlikte güzel sonuçlarımızı alalım inşallah hepimiz hamileyizdir.
Ağrın sızın var mı canım kendin nasılsın? Benim kasıklarım sızlıyor arada birde bel boşluğum batıyor.Yok cnm test yapmadım bende yarın giderim inşallah
Yarın güzel haberler alırsın ınş. Benim idrarda negatif cıktı ama hala regl olmadım, hatta her ay yaşadığım sanci, göğüs hassasiyeti, sislik birden yok oldu, regl olmuşum da rahatlamışım gibi. Herhalde ben hamile değilimKuzum zaruri sebeplerden dolayı gidemedim hastaneye dünle bugün ama yarın mutlaka gideceğim inşallah. Buraya da giremedim kusura bakma. Sen ne yaptın baktın mı teste?
Hiç belli olmaz canım. Ağrı sancı hamilelik olduğuna işaret değil bence. İlk aşılamam tuttuğunda hiçbir belirtim yoktu inanki.aşılamanın 13.günü yoğun bir şekilde adet oldum mesela. Kişiden kişiye değişir o. moralimizi bozmak yok ama çokta Umutlanmak yok. Olacağı varsa emin ol ki olacaktır, olmayacaksa da ağlasak kendimizi paralasak dahi olmayacaktır.Yarın güzel haberler alırsın ınş. Benim idrarda negatif cıktı ama hala regl olmadım, hatta her ay yaşadığım sanci, göğüs hassasiyeti, sislik birden yok oldu, regl olmuşum da rahatlamışım gibi. Herhalde ben hamile değilimrandevumu da cts gününe aldım regl olursam sonraki tedavileri konuşuruz diye doktorla
Kuzum yaptım bugün de test. Söylediğin gibi daha belirgin çıktı ve dün akşam üzeri lekelenmem kesildi. Ama kan testini görmeden emin olamıyorum dosya ekledim bugünkü testi. Fotodan aşırı belli olmuyor ama önceki testine göre daha belirginKeşke bugün de idrar testi yapsaydınwoswosss 2 gün geçti sen yapalı değerin artmıştır daha belli çizgi çıkardı bence
Yaa ne güzel kesin var seninHiç belli olmaz canım. Ağrı sancı hamilelik olduğuna işaret değil bence. İlk aşılamam tuttuğunda hiçbir belirtim yoktu inanki.aşılamanın 13.günü yoğun bir şekilde adet oldum mesela. Kişiden kişiye değişir o. moralimizi bozmak yok ama çokta Umutlanmak yok. Olacağı varsa emin ol ki olacaktır, olmayacaksa da ağlasak kendimizi paralasak dahi olmayacaktır.
Kuzum yaptım bugün de test. Söylediğin gibi daha belirgin çıktı ve dün akşam üzeri lekelenmem kesildi. Ama kan testini görmeden emin olamıyorum dosya ekledim bugünkü testi. Fotodan aşırı belli olmuyor ama önceki testine göre daha belirginEki Görüntüle 2644303
Bilmiyorum ki canım aşılamaya başlarken çok umutsuzdum hormonlardan kendimden dolayı. Olursa çok büyük bir sürpriz olur.Yaa ne güzel kesin var senininşallah sağlıklı gebelik olsun, sağlıkla kucağına al
Evet canım ilkti. Hala olursa mi diyosun kız olmuş işteBilmiyorum ki canım aşılamaya başlarken çok umutsuzdum hormonlardan kendimden dolayı. Olursa çok büyük bir sürpriz olur.Senin ilk aşılama mıydı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?