Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umutlanmak istemiyorum ama bende yerleşme diye okudum. Sabah olmadı direkt hastaneye gideceğim galiba sağlık ocağı geç çıkarırsa sonuç iyi değil.
Bence direk hastaneye git çünkü sağlık ocağı bir gün sonrasında çıkıyo sonuçlarını o daha kötü

Bugün aşılamanın 13. Günü idrar testim negatif cıktı. Ama dün karnımın ağrıması dışında her zaman olan tüm adet belirtilerim kayboldu. Normalde adetin 2. 3. Gününe kadar devam ederdi. Böyle tüm adet belirtileri kaybolan var mı. Ilaç etkisi mi bu da

Yok cnm o yanıltır diye cesaretim yok yapmaya cuma günü hastaneye gidip kan vericem bence sizde ewde test yapmayın insanı strese sokuyo sende yarın yada cuma günü hastaneye git bence cnm inşallah bize müjde verirsin
Ayy en doğrusunu yapmışsın ben sabredemedim gördüm negatifi. Regl gelene kadar umur devam ediyor. Cuma gidecem ben de canım

Ay canım lekelenmem bir gün sürdü dün akşam kesildi iyice umutlandım bende. Yarın doktoruma gideceğim. Sağlık ocağı falan uğraşmak istemedim dediğin gibi bir gün sonra çıkıyor sonuç bekle bekle ölürüm
İnş yarın hep birlikte güzel sonuçlarımızı alalım inşallah hepimiz hamileyizdir.

Amin amin cnm inşallah

Kuzum zaruri sebeplerden dolayı gidemedim hastaneye dünle bugün ama yarın mutlaka gideceğim inşallah. Buraya da giremedim kusura bakma. Sen ne yaptın baktın mı teste?
Yarın güzel haberler alırsın ınş. Benim idrarda negatif cıktı ama hala regl olmadım, hatta her ay yaşadığım sanci, göğüs hassasiyeti, sislik birden yok oldu, regl olmuşum da rahatlamışım gibi. Herhalde ben hamile değilim randevumu da cts gününe aldım regl olursam sonraki tedavileri konuşuruz diye doktorla

Keşke bugün de idrar testi yapsaydın woswosss 2 gün geçti sen yapalı değerin artmıştır daha belli çizgi çıkardı bence

Hiç belli olmaz canım. Ağrı sancı hamilelik olduğuna işaret değil bence. İlk aşılamam tuttuğunda hiçbir belirtim yoktu inanki.aşılamanın 13.günü yoğun bir şekilde adet oldum mesela. Kişiden kişiye değişir o. moralimizi bozmak yok ama çokta Umutlanmak yok. Olacağı varsa emin ol ki olacaktır, olmayacaksa da ağlasak kendimizi paralasak dahi olmayacaktır.

Keşke bugün de idrar testi yapsaydın woswosss 2 gün geçti sen yapalı değerin artmıştır daha belli çizgi çıkardı bence
Kuzum yaptım bugün de test. Söylediğin gibi daha belirgin çıktı ve dün akşam üzeri lekelenmem kesildi. Ama kan testini görmeden emin olamıyorum dosya ekledim bugünkü testi. Fotodan aşırı belli olmuyor ama önceki testine göre daha belirgin

Yaa ne güzel kesin var senin inşallah sağlıklı gebelik olsun, sağlıkla kucağına al

Yaa ne güzel kesin var senin inşallah sağlıklı gebelik olsun, sağlıkla kucağına al
Bilmiyorum ki canım aşılamaya başlarken çok umutsuzdum hormonlardan kendimden dolayı. Olursa çok büyük bir sürpriz olur. Senin ilk aşılama mıydı kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…