Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay canım hadi inşallah her şey gönlümüzce olsun. Bu ay stres yapmak istemiyorum spora yazılacağım gezip tozacapım yeter artık valla illa olsun diye tutturup hayattan tad alamaz duruma getirdim kendimi nasipse zaten günü geldiğinde olacak ben stres yaptıkça olmuyor işte. Dediğin gibi ilaçlar düzenli olan adeti bile bozdu

Canımm teşekkür ederim seninde aşılaman hayırlı olsun umarım bebişin tutunur da sende burda teyzelerine güzel güzel haberler verirsin yaz sonucunu buraya
Rabbim sesini duyar inş. Dua saatine denk gelir dualarımız Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda bir evlat bağışlasın

Ben burada baya bir aşılama konusunda bütün konuları sabrederek saatlerce okudum. Bir konu gördüm ki ağzım açık kaldı resmen. İnsülin enjektörüyle hamile kalanı o kadar ilginç bir yöntem ki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hatta o şekilde gebe kalanlar var çok şaşırmıştım. Hiç öyle birşey duydunuz mu? Evde kendine aşılama yapıyorlar

Ay hep kendim enjekte etsem diye dalga geçerdim. Gercekten yapanlar varmış demek mikrop kapmaktan korkardım heralde yapamazsın

Ay ben hiç duymadım ama nasıl yapılıyor merak ettim

Nasıl yapılıyor anlatayım uzun uzun bütün cevapları okudum özellikle vajinismus olanlar ve gebe kalmak isteyenler için. Kadın şöyle yazmış eşi bardağa boşalıyormuş insülin enjektörü var ince uzun eşi hemen spermler bozulmasın diye dış ortamda iğneyi çıkarıp ucundan çekiyormuş hepsini kadın direk Rahime kadar ilerletip enjekte ediyor. Sonra bir 15 20 dakika beline yastık koyup ayağını havada tutuyor. Bunu yumurtlamaya yakın ilk günler ve sonrası için ayda 6 7 kez yapıyormuş. Gebe kaldım diyordu. Ama bende hemşireyim düşününce aşılamayla aynı mantık ama ben cesaret edemem

Of of of bizde harbiden çareler tükenmez Bi yan etkisi olmaz mı ya

Google yazdım burdan bir konu baya baya steril şartlarda ve çocukları sapasağlam olmuş denesem mi diye aklımdan geçmedi değil
Ay hep kendim enjekte etsem diye dalga geçerdim. Gercekten yapanlar varmış demek mikrop kapmaktan korkardım heralde yapamazsın
ben baya yazdım buraya uzun
Of of of bizde harbiden çareler tükenmez Bi yan etkisi olmaz mı ya
ilk Defa görüp duydum da ben bir internette araştırma yapayım. Bizim ki sebepsiz infertilite eşimde sıkıntı yok bende de öyle gerçekten olursa demokrasi de çareler tükenmez bilmiyorum denesem mi diye düşünmüyor değilim

Valla bende Bi kararsız kaldım sanırım deneyebilirim ilaç alıp hormon bozmaktan iyidir

Valla bende Bi kararsız kaldım sanırım deneyebilirim ilaç alıp hormon bozmaktan iyidir
Aynen mantıklı ben bakayım tutmazsa benim ki böyle bir çılgınlık deneyebilir miyim düşünüyorum biz kadınlar napar ne eder herşeyin pratik halini buluruz

inşallah hamile kalırsın da hiç gerek duymazsın böyle şeylere canım benim ❣
Amin inş Her derdin bir dermanı vardır inş. Allah senin de benim de senelerdir anne olmayı bekeleyen anne adaylarının da kucağını boş bırakmasın Rabbim çocuk hasretiyle sınamasın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…