- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Şu gecikme olayı en zoru bi kaç gün beklemek cok zor geliyor zaten tedaviye başladıgımdan beri 28 günde olan adetlerim 31-32 güne cıktı. İnsanlar adeti gecince hamile oldugunu öğrenir bide bana baksanki bize yapılan bi oyun gibi sınanıyor muyuz, nedir? neyse isyan etmiyim kısmet diyelim :) Gonal f i vuruncada adetim üçüncü günü kesilmişti ve bunu başka hastalarda da duymuştum.İlaçlar, stres herşeyi etkiliyor.Üzülme sakın Allahtan tıp cok gelişti eskisi gibi değil. İnş en kısa zamanda istediğimiz sonuçlara ulaşıcaz
Ay canım hadi inşallah her şey gönlümüzce olsun. Bu ay stres yapmak istemiyorum spora yazılacağım gezip tozacapım yeter artık valla illa olsun diye tutturup hayattan tad alamaz duruma getirdim kendimi nasipse zaten günü geldiğinde olacak ben stres yaptıkça olmuyor işte. Dediğin gibi ilaçlar düzenli olan adeti bile bozduŞu gecikme olayı en zoru bi kaç gün beklemek cok zor geliyor zaten tedaviye başladıgımdan beri 28 günde olan adetlerim 31-32 güne cıktı. İnsanlar adeti gecince hamile oldugunu öğrenir bide bana baksanki bize yapılan bi oyun gibi sınanıyor muyuz, nedir? neyse isyan etmiyim kısmet diyelim :) Gonal f i vuruncada adetim üçüncü günü kesilmişti ve bunu başka hastalarda da duymuştum.İlaçlar, stres herşeyi etkiliyor.Üzülme sakın Allahtan tıp cok gelişti eskisi gibi değil. İnş en kısa zamanda istediğimiz sonuçlara ulaşıcaz
Eşim siirtli.. siirtte yaşıyoruz canımTabiki önce can sağlığı, tutmuşsa hayırlısını dilerim sadeceNerdesin ki sen
Canımm teşekkür ederimhayırlısı ya sıkma canını inş. Bi daha kine olur sakın ümidini yitirmeRabbim can sağlığı versin.
Hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba bende buay ilkkez aşılama yaptıracagım takipteyim konuyu
Rabbim sesini duyar inş. Dua saatine denk gelir dualarımız Allah razı olsunCanımm teşekkür ederimseninde aşılaman hayırlı olsun umarım bebişin tutunur da sende burda teyzelerine güzel güzel haberler verirsin yaz sonucunu buraya
Ay hep kendim enjekte etsem diye dalga geçerdim. Gercekten yapanlar varmış demek mikrop kapmaktan korkardım heralde yapamazsınBen burada baya bir aşılama konusunda bütün konuları sabrederek saatlerce okudum. Bir konu gördüm ki ağzım açık kaldı resmen. İnsülin enjektörüyle hamile kalanı o kadar ilginç bir yöntem ki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hatta o şekilde gebe kalanlar var çok şaşırmıştım. Hiç öyle birşey duydunuz mu? Evde kendine aşılama yapıyorlar
ay sen ciddi misinilk kez duyuyorum nasıl yapıyorlar acaba
Ben burada baya bir aşılama konusunda bütün konuları sabrederek saatlerce okudum. Bir konu gördüm ki ağzım açık kaldı resmen. İnsülin enjektörüyle hamile kalanı o kadar ilginç bir yöntem ki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hatta o şekilde gebe kalanlar var çok şaşırmıştım. Hiç öyle birşey duydunuz mu? Evde kendine aşılama yapıyorlar
Google yazdım burdan bir konu baya baya steril şartlarda ve çocukları sapasağlam olmuşAy hep kendim enjekte etsem diye dalga geçerdim. Gercekten yapanlar varmış demek mikrop kapmaktan korkardım heralde yapamazsın
Ay ben hiç duymadım ama nasıl yapılıyor merak ettimBen burada baya bir aşılama konusunda bütün konuları sabrederek saatlerce okudum. Bir konu gördüm ki ağzım açık kaldı resmen. İnsülin enjektörüyle hamile kalanı o kadar ilginç bir yöntem ki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hatta o şekilde gebe kalanlar var çok şaşırmıştım. Hiç öyle birşey duydunuz mu? Evde kendine aşılama yapıyorlar
Yapsak mıGoogle yazdım burdan bir konu baya baya steril şartlarda ve çocukları sapasağlam olmuşdenesem mi diye aklımdan geçmedi değil
Of of of bizde harbiden çareler tükenmezNasıl yapılıyor anlatayım uzun uzun bütün cevapları okudumözellikle vajinismus olanlar ve gebe kalmak isteyenler için. Kadın şöyle yazmış eşi bardağa boşalıyormuş insülin enjektörü var ince uzun eşi hemen spermler bozulmasın diye dış ortamda iğneyi çıkarıp ucundan çekiyormuş hepsini kadın direk Rahime kadar ilerletip enjekte ediyor. Sonra bir 15 20 dakika beline yastık koyup ayağını havada tutuyor. Bunu yumurtlamaya yakın ilk günler ve sonrası için ayda 6 7 kez yapıyormuş. Gebe kaldım diyordu. Ama bende hemşireyim düşününce aşılamayla aynı mantık ama ben cesaret edemem
Google yazdım burdan bir konu baya baya steril şartlarda ve çocukları sapasağlam olmuşdenesem mi diye aklımdan geçmedi değil
ben baya yazdım buraya uzunAy hep kendim enjekte etsem diye dalga geçerdim. Gercekten yapanlar varmış demek mikrop kapmaktan korkardım heralde yapamazsın
ilk Defa görüp duydum da ben bir internette araştırma yapayım. Bizim ki sebepsiz infertilite eşimde sıkıntı yok bende de öyle gerçekten olursa demokrasi de çareler tükenmez bilmiyorum denesem mi diye düşünmüyor değilimOf of of bizde harbiden çareler tükenmezBi yan etkisi olmaz mı ya
Valla bende Bi kararsız kaldım sanırım deneyebilirimben baya yazdım buraya uzun
ilk Defa görüp duydum da ben bir internette araştırma yapayım. Bizim ki sebepsiz infertilite eşimde sıkıntı yok bende de öyle gerçekten olursa demokrasi de çareler tükenmez bilmiyorum denesem mi diye düşünmüyor değilim
Aynen mantıklıValla bende Bi kararsız kaldım sanırım deneyebilirimilaç alıp hormon bozmaktan iyidir
inşallah hamile kalırsın da hiç gerek duymazsın böyle şeylere canım benimAynen mantıklıben bakayım tutmazsa benim ki böyle bir çılgınlık deneyebilir miyim düşünüyorum biz kadınlar napar ne eder herşeyin pratik halini buluruz
Amin inşinşallah hamile kalırsın da hiç gerek duymazsın böyle şeylere canım benim ❣
Anladım canım, bundan sonra güzel haberlere diyelim artık.Eşim siirtli.. siirtte yaşıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?