Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba! Ben şubatın 19'unda aşılama yaptırdım. Bu ay ya da önceki ay aşılama yaptıranlar sizde durumlar nedir? Aşılaması tutanlar belirtileriyle yazarsa ne güzel olurrr
Merhabalar içinize biraz su serpmeye geldim:) Şubat 25 te ilk aşılamamı yaptırdım ve beklemeye başladım aşılamamın 8.gününde kan testi sonucum 1.87 çıktığında ağlamaya başladım ve o an sol kasığıma iğne batması gibi bir şey oldu. Ertesi sabah yani aşılamamın 9.günü tekrar test yaptırdım değerim 7 çıktı bir sonraki gün 30 ve bir sonraki gün 60 darısı sizlere olsun umarım.

Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inş.

Hayırlı olsun canım benim. Sağsalim kucağına almak nasip olur inşallah. Ben bu arada bir şey sormak istiyorum doktorum klomen kullandıktan sonra muayene ettiğinde kistin var ama bak yumurtalıkların büyümüş diye geçiştirdi benimde herhalde aşırı istemem ve tecrübesizliğimden üstünde durmadım. Zaten sonra çatlatma iğnesi ve aşılama yapıldı tutmadı. Tutmamasının sebebi kist olabilir değil mi sonuçta onu tedavi etmesi gerekmez miydi

Sağol canım darısı sizlere olsun . Kistin yeri ve türü önemli oluyor eğer döllenmeyi etkilemeyecek bir yerdeyse önemsemiyorlar bazen. Yine de aklına takılan bir şey olduğunda doktora mutlaka sor eğer yine için rahat etmediyse başka doktorlara git çünkü ben Mersin’de Kadın doğumcu bırakmadım hepsine gittim nerdeyse

Mersin’de misin ben de mersindeyim doktorun kim? Ben forum yaşam da yaptım da ilk aşılamam benim de yarına 9. Günüm bakayım inş. Tutmuştur tutmazsa gittiğin doktora gideyim

Arkadaşlar su gibi akıntım var bildiğimiz su renksiz kokusuz sizde oluyormu böyle.. Şu jel mantar falan yapmasın

Arkadaşlar su gibi akıntım var bildiğimiz su renksiz kokusuz sizde oluyormu böyle.. Şu jel mantar falan yapmasın
Mantar yapıyor benim işte 9. Gün kaşıntı başladı. Akıntım var bir an önce belli olsa da bıraksam diye bekliyorum depresif oldum onun yüzünden herşeye Ani tepki veriyorum psikolojimi bozdu

Mantar yapıyor benim işte 9. Gün kaşıntı başladı. Akıntım var bir an önce belli olsa da bıraksam diye bekliyorum depresif oldum onun yüzünden herşeye Ani tepki veriyorum psikolojimi bozdu
Yan etkileri cok demekki Jeli hiç sevmedim tortu şeklinde birikiyor kullanmaya başladıgım an göğüslerim acımaya başladı.Kaşıntıda yapıyor kaşıntı bugün geçti neyseki...

Kızlar merhaba aşılama yaptırcam bende ne kadar ücret ödediniz devlette mi özelde mi yaptırdınız

Kızlar merhaba aşılama yaptırcam bende ne kadar ücret ödediniz devlette mi özelde mi yaptırdınız
Devlette raporlu İki kutu gonal f, vajinal jel ve çatlatma iğnesi toplam 450 tl verdim. Kullanılan ilaca,iğneye göre değişiyor. 250 tl tutanda var. Ayrıca eczaneler farklı fiyata satıyor araştırıp en uygunu bulunabilir. Birde aşılama için katater alıyorsun oda 130 tl

Ben özelde şöyle yaptım benim klomen hap verdi ona ücret vermedim. Çatlatma iğnesini 130 tl ye aldım kateter birşey almadık biz ücretli aşılama girişi yaptık. 800 tl verdik. Sonra crinone jel istedi. Reçetesiz 150 tl dedi yazdırdık 60 tl fark verip aldık. Bir de muayene ücreti verdik.

Sanırım devlette de çok fark etmiyor arada 200 300 fark oluyor. Herşeyi kendin alıyorsun

Hayırlısı ne diyelim canım, eşim bu ay çok istemişti o dert etmedi ama üzülüyor insan işte
Herşeyin bir vakti var belki de daha zamanı var... ben de kan verdim dayanamadım 10. Gün ama beklemek çok kötü eşimle ilgili sorunlarım var ve içimden bir his olmadığını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…