Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bende asılama yaptırcam ilk defa doktor bana adetin 2. Günü gel dedi neye bakıyorlar alttan muayşne yapıyor larmı tedavi surecin i paylaşabilir misiniz
Merhaba canım evet ara ara vajinal muayene yapıyor . İğne veriyor sana tabi kontrollere gidiyorsun ,hayırlısı olsun hakkında

Kızlar merhaba bende asılama yaptırcam ilk defa doktor bana adetin 2. Günü gel dedi neye bakıyorlar alttan muayşne yapıyor larmı tedavi surecin i paylaşabilir misiniz
Yapıyorlar canım adetli bakıyorlar. (hoşuma gitmesede ) Yumurtalarını sayıyorlar aynı gün iğneni vuruyorlar sonra diğer günler kendin vuruyorsun iğneyi... Ara ara kontrole cağıracaklar yumurtan ne kadar büyümüş diye.. Yumurtan çatlayacak duruma gelince gün veriyorlar o gün o saat çatlatma iğneni vuruyorsun. 36 saat sonra hastaneye cağırıp aşılamanı yapıyolar. Aşılama hiç ağrılı bişey değil bu arada sıfır ağrı... aynı şekilde iğnede küçük hiç acımıyor... Zor değil sana zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar. Hayırlısı olsun inşallah

Ulturasyon aletiyle mi bakoyorla adetliyken

Benim spekuluma karsı korkum varda

Kızlar 2.aşılamam iptal oldu ama benim doğurganlık günlerim geçmesine rağmen ağrım var bele vuruyor
Aynı catlatma ignesinden sonra ki yaşadığım ağrı gibi sizce böyle olup tutan varmi kendiliginden

Benim spekuluma karsı korkum varda
Yumurta takiplerinde ince bi ultrason cihazı var onu sokuyor. Spekulumu sadece aşılama sırasında takıyorlar. Hiç korkma acı veren bişey değil. Zaten sen göremiyosun çoktan takmış aşılama olmuş, bitmiş oluyor.

Sagol cnm inşallah güzel gecer

benim bugün 11. günüm bel ağrım var ve ara ara kasık ağrılarım oluyor özellikle sabahları ve geceleri her şeyi ona yormakk istemiyorum çünkü adetimde yaklaştı. benim bildiğim çatlatma iğnesi vurulunca 14 gün sonra regl oluyorsun ben vurulalı bugün 13 gün oldu rabbim yardımcımz olsun inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın dualarımız kabul olsun

Belirtiler yanıltıyor çoğu zaman adetle aynı belirtiler gününü bekle bakalım hayırlısı hakkında

Benim öğleden sonraya kaldı sonuç ama e nabızdan baktım ordada yazıyor zaten bthcg 0,2 hamile değilim.Hayırlısı olsun ümitli değildim zaten cok üzülmedim

Benim öğleden sonraya kaldı sonuç ama e nabızdan baktım ordada yazıyor zaten bthcg 0,2 hamile değilim.Hayırlısı olsun ümitli değildim zaten cok üzülmedim
aynen canım daha zamanı değilmiş demekki , yinede yılmak yok. her nasip vaktine esirdir ama nasip diyerek de beklemeyeceğiz çabalayacağız. elbet rabbim bir gün bizlerede nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…