- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Merhaba canım evet ara ara vajinal muayene yapıyor . İğne veriyor sana tabi kontrollere gidiyorsun ,hayırlısı olsun hakkındaKızlar merhaba bende asılama yaptırcam ilk defa doktor bana adetin 2. Günü gel dedi neye bakıyorlar alttan muayşne yapıyor larmı tedavi surecin i paylaşabilir misiniz
Yapıyorlar canım adetli bakıyorlar. (hoşuma gitmesede ) Yumurtalarını sayıyorlar aynı gün iğneni vuruyorlar sonra diğer günler kendin vuruyorsun iğneyi... Ara ara kontrole cağıracaklar yumurtan ne kadar büyümüş diye.. Yumurtan çatlayacak duruma gelince gün veriyorlar o gün o saat çatlatma iğneni vuruyorsun. 36 saat sonra hastaneye cağırıp aşılamanı yapıyolar. Aşılama hiç ağrılı bişey değil bu arada sıfır ağrı... aynı şekilde iğnede küçük hiç acımıyor... Zor değil sana zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar. Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba bende asılama yaptırcam ilk defa doktor bana adetin 2. Günü gel dedi neye bakıyorlar alttan muayşne yapıyor larmı tedavi surecin i paylaşabilir misiniz
Ulturasyon aletiyle mi bakoyorla adetliykenYapıyorlar canım adetli bakıyorlar. (hoşuma gitmesede ) Yumurtalarını sayıyorlar aynı gün iğneni vuruyorlar sonra diğer günler kendin vuruyorsun iğneyi... Ara ara kontrole cağıracaklar yumurtan ne kadar büyümüş diye.. Yumurtan çatlayacak duruma gelince gün veriyorlar o gün o saat çatlatma iğneni vuruyorsun. 36 saat sonra hastaneye cağırıp aşılamanı yapıyolar. Aşılama hiç ağrılı bişey değil bu arada sıfır ağrı... aynı şekilde iğnede küçük hiç acımıyor... Zor değil sana zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar. Hayırlısı olsun inşallah
Benim spekuluma karsı korkum vardaYapıyorlar canım adetli bakıyorlar. (hoşuma gitmesede ) Yumurtalarını sayıyorlar aynı gün iğneni vuruyorlar sonra diğer günler kendin vuruyorsun iğneyi... Ara ara kontrole cağıracaklar yumurtan ne kadar büyümüş diye.. Yumurtan çatlayacak duruma gelince gün veriyorlar o gün o saat çatlatma iğneni vuruyorsun. 36 saat sonra hastaneye cağırıp aşılamanı yapıyolar. Aşılama hiç ağrılı bişey değil bu arada sıfır ağrı... aynı şekilde iğnede küçük hiç acımıyor... Zor değil sana zaten nasıl yapacağını anlatıyorlar. Hayırlısı olsun inşallah
Canim ben sana soyliymBenim spekuluma karsı korkum varda
Yumurta takiplerinde ince bi ultrason cihazı var onu sokuyor. Spekulumu sadece aşılama sırasında takıyorlar. Hiç korkma acı veren bişey değil. Zaten sen göremiyosun çoktan takmış aşılama olmuş, bitmiş oluyor.Benim spekuluma karsı korkum varda
Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimiz olur inşallahKasık ağrısı bendede arar sürüyor bel ağrım yokbende 4 ünde yaptırdım
Kaç gün sonra bhcg vereceksiniz?Kasık ağrısı bendede arar sürüyor bel ağrım yokbende 4 ünde yaptırdım
Teşekkür ediyorum,pozitif olmaya çalışıyorum ama korkuyorum bir yandanda.kasık ağrısı uzun süren çok var. Benim ilk gün ağrı oldu sonra geçti. Kişiye göre değişiyor olumsuz düşünmeyin
Sagol cnm inşallah güzel gecerYumurta takiplerinde ince bi ultrason cihazı var onu sokuyor. Spekulumu sadece aşılama sırasında takıyorlar. Hiç korkma acı veren bişey değil. Zaten sen göremiyosun çoktan takmış aşılama olmuş, bitmiş oluyor.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar bugün 13. Günüm kan vermeye gidiyorum dua edin pozitif çıksın
Hayırlı olsun inş. Bende sabah kan verdim sonucu bekliyorumKızlar bugün 13. Günüm kan vermeye gidiyorum dua edin pozitif çıksın
Hadi hayırlısı inş. Pozitiftir bugün şans bizden yana olsunHayırlı olsun inş. Bende sabah kan verdim sonucu bekliyorum
Belirtiler yanıltıyor çoğu zaman adetle aynı belirtiler gününü bekle bakalım hayırlısı hakkındabenim bugün 11. günüm bel ağrım var ve ara ara kasık ağrılarım oluyor özellikle sabahları ve geceleri her şeyi ona yormakk istemiyorum çünkü adetimde yaklaştı. benim bildiğim çatlatma iğnesi vurulunca 14 gün sonra regl oluyorsun ben vurulalı bugün 13 gün oldu rabbim yardımcımz olsun inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın dualarımız kabul olsun
amin inşallah hepimiz için, sizin sonuç çıktı mı?Belirtiler yanıltıyor çoğu zaman adetle aynı belirtiler gününü bekle bakalım hayırlısı hakkında
aynen canım daha zamanı değilmiş demekki , yinede yılmak yok. her nasip vaktine esirdir ama nasip diyerek de beklemeyeceğiz çabalayacağız. elbet rabbim bir gün bizlerede nasip edecek inşallahBenim öğleden sonraya kaldı sonuç ama e nabızdan baktım ordada yazıyor zaten bthcg 0,2 hamile değilim.Hayırlısı olsun ümitli değildim zaten cok üzülmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?