Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim öğleden sonraya kaldı sonuç ama e nabızdan baktım ordada yazıyor zaten bthcg 0,2 hamile değilim.Hayırlısı olsun ümitli değildim zaten cok üzülmedim
Hayırlısı ya bi dahakine tutar inş. Sıkma canını ben de korkudan gidemedim hala negatif çıkar da üzülürüm diye gidip bakacam korkunun ecele faydası yok ayaklarım geri geri gidiyor resmen

aynen canım daha zamanı değilmiş demekki , yinede yılmak yok. her nasip vaktine esirdir ama nasip diyerek de beklemeyeceğiz çabalayacağız. elbet rabbim bir gün bizlerede nasip edecek inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Evet buda bizim sınavımız sonuç alana kadar devam

Hayırlısı ya bi dahakine tutar inş. Sıkma canını ben de korkudan gidemedim hala negatif çıkar da üzülürüm diye gidip bakacam korkunun ecele faydası yok ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Amin hepimizin canım ben zaten sekreterin yüzüne bakınca bile anladım sonucu.. Eşim üzüldü biraz o bekle dedi ben baktım hemen e nabıza dedim üzülürsemde olsun bitsin ne yapalım.İllaki bi gün hepimiz güzel sonuçlar alıcaz

Hayırlısı önümüze bakalım ben bekliyorum ama gene de bekle adet olmazsan gene var bir ihtimal benim doktorum 12 gün sonra test yap çıkar dedi diye erken yaptım. Normal de adet gecikince yapılıyor. En az bir 15 gün diyorlar

Negatif çıktı olmadı
Sıkma canını sıkılma çok şükür saplıklı sıhatli insanlarız gebe kalabilme şansımız var ki uğraşıyoruz Diğer aya inşAllah çok düşünme kendini mıtive et ve adet olmazssan gene baktır çünkü grnelde 14/15 diorkar

Allah razı olsun inş. Ama sanki adet olacam gibime geliyor

Üzülmemek elde değil o kadar insan dua etti ki umre ye gidenler teyzeler dayılar ama olmadı. Demek ki vardır bir hayır inş. Diğer sefere ilk aşılamamdı heyecanlandım baya hep gebeymişim gibi umarım çok güzel bir anne oluruz en kısa zamanda

Allah en güzel zamanda versin bize emanetini. Birbirimizi tanımadan birbirimize dua eden insanlarız inşallah bizde tadacagiz o güzel duygulari, gönlünü ferah tut arkadaşım bak bende 3. Aşılamayı yaptırdım bekliyorum umut en güzel desteğimiz olsun

Merhabalar ayın 7.sinde aşılama yaptırdım,bugün 5.gün ve hala geçmeyen bel ağrım var,bugünde kasık ağrılarım başladı.Korkuyorum tutmadı mı acaba?Yardım kızlar...
Aşılamada kullandıgın ıgne veya suan aldıgın ılac varsa onlar bel ağrısı yapar, aşılamanın kendısı bel ağrısı bence. Kasıkta da döllenme olabılır veya psıkolojık olabılır. 3 kez aşılama yapmıs bırı olarak her ıkısınıde hep yasadım. yukarda da kızlar yazmıs, adetın gecmeden kendını dınleme olumlu yada olumsuz hıc bı belırtı olmuyor. Hayırlı haberler alırsın ınsallah

Kızlar merhaba bende asılama yaptırcam ilk defa doktor bana adetin 2. Günü gel dedi neye bakıyorlar alttan muayşne yapıyor larmı tedavi surecin i paylaşabilir misiniz
Yumurtanı takıp etmek ıcın 2. Gün cagırıyor, sonra 1 haftalık yada 5 günluk yumurtan büyüsün diye ılac verıyor ılactan sonra yenıden bakıyor yeterlı buyukluge gelmısse asılama yapacagı saate gore 36 saat oncesınde catlatma ıgnenı vurduruyorsun, 36 saat sonra ise eşinin laborotuarda temiz spermi sana alttan enjekte edılıyor hepsı bu

İnşallah tatlım benim,cevabın için çok teşekkürler bhcg testini ne zaman yapmalıyım peki?

Bi de progestron değerim 29 çıktı,bu ne anlama geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…