- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Siz ne zaman asilaama oldunuz ? Büyük bir ihtimalle yumurtanız çatlamışBi de progestron değerim 29 çıktı,bu ne anlama geliyor?
Siz ne zaman asilaama oldunuz ? Büyük bir ihtimalle yumurtanız çatlamış
[/QUOT7
7 Mart’ta oldum bugün 8.gün olacakSiz ne zaman asilaama oldunuz ? Büyük bir ihtimalle yumurtanız çatlamış
Benim ilk aşılamam canım,bizimde martın 7 sinde yapıldı,benimde kasık ve bel ağrılarım var aşılamanın ilk gününden beri,bende çok merak ediyorum,test ne zaman yapılmalı?Amin inşallah bebeklerimiz hayırla ve sağlıkla gelir.Merhaba kizlar
Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 3 mart ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün asilama.gunu sayiliyormu bilmiyorum ben saymadim ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez
Insallah bize tutunmuştur canim hayirlisiyla doktorum bana asilamadan 14 gün sonra yaptir dedi sali gününe denk geliyor adet olmazsam insallah pazertesi yapacam allahin izniyleBenim ilk aşılamam canım,bizimde martın 7 sinde yapıldı,benimde kasık ve bel ağrılarım var aşılamanın ilk gününden beri,bende çok merak ediyorum,test ne zaman yapılmalı?Amin inşallah bebeklerimiz hayırla ve sağlıkla gelir.
Güzel haberlerini alırız inşallahInsallah bize tutunmuştur canim hayirlisiyla doktorum bana asilamadan 14 gün sonra yaptir dedi sali gününe denk geliyor adet olmazsam insallah pazertesi yapacam allahin izniyle
Düzenli folik asit kullanıyorum,süt ve yumurtayı ihmal etmiyorumKızlar yemenizze ,icmenize dikkat ediyor musunuz ?
Ben de yumurta bulmaya çalıştım köyden al dediler mümkün olduğunca her şeyiDüzenli folik asit kullanıyorum,süt ve yumurtayı ihmal etmiyorum
Valla orası öyle de,köyü de şehri de bir artık,kimseye güven olmuyor.Ben de yumurta bulmaya çalıştım köyden al dediler mümkün olduğunca her şeyi
Öyle tabi ama bildiğin ,güvendiğin yer varsa başka tabi . İnşallah sonuçlarımız pozitif olurValla orası öyle de,köyü de şehri de bir artık,kimseye güven olmuyor.
Adetin gecikmesi lazım, aldığın hormon yada catlatma ıgnesı gibi seylerde beta’nu yukseltebılır sonrasında hayal kırıklıgına ugrama, bu yuzden kesınlıkle adetın gecmesı lazım. İnşallah güzel haberler alırsınİnşallah tatlım benim,cevabın için çok teşekkürler❤ bhcg testini ne zaman yapmalıyım peki?
Yok en fazla 36-37..boşa gıtmesın takıp et mutlakaKızlar çatlatma ignesinden sonra 36 saat deniyordu ya dün bana artık 40 saate kadar yapılabiliyor dediler
Onu hıc bılmıyorum, ben hıc takıp etmedım. Yanlıs bilgi vermıyımBi de progestron değerim 29 çıktı,bu ne anlama geliyor?
40 saate kadar artık için rahat olsun dediler benim 38 saatte olduYok en fazla 36-37..boşa gıtmesın takıp et mutlaka
İnşallah tatlımAdetin gecikmesi lazım, aldığın hormon yada catlatma ıgnesı gibi seylerde beta’nu yukseltebılır sonrasında hayal kırıklıgına ugrama, bu yuzden kesınlıkle adetın gecmesı lazım. İnşallah güzel haberler alırsın
İlk aşılamanız ise eğer kendinizi kasmayın,çok kısa ve kolay bir işlem,Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar benim de aşılamam yarın yapılacak bu sürede dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorumdualarimdasiniz.insallah Allah'ım nasip eder de bizim de yüzümüz Güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?