Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar

Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 3 mart ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün asilama.gunu sayiliyormu bilmiyorum ben saymadim ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez

Benim ilk aşılamam canım,bizimde martın 7 sinde yapıldı,benimde kasık ve bel ağrılarım var aşılamanın ilk gününden beri,bende çok merak ediyorum,test ne zaman yapılmalı?Amin inşallah bebeklerimiz hayırla ve sağlıkla gelir.

Insallah bize tutunmuştur canim hayirlisiyla doktorum bana asilamadan 14 gün sonra yaptir dedi sali gününe denk geliyor adet olmazsam insallah pazertesi yapacam allahin izniyle

İnşallah tatlım benim,cevabın için çok teşekkürler ❤ bhcg testini ne zaman yapmalıyım peki?
Adetin gecikmesi lazım, aldığın hormon yada catlatma ıgnesı gibi seylerde beta’nu yukseltebılır sonrasında hayal kırıklıgına ugrama, bu yuzden kesınlıkle adetın gecmesı lazım. İnşallah güzel haberler alırsın

Merhaba kızlar benim de aşılamam yarın yapılacak bu sürede dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum dualarimdasiniz.insallah Allah'ım nasip eder de bizim de yüzümüz Güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…