Aşılama 2020 aşılama yapanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ilk aşılamam kasacağimi sanmıyorum ama sonrasında nelere dikkat etmem gerekiyor acaba.doktorlarda pek bilgi vermiyorlar inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.

Bizim de yarın aşılamamızın 12.günü bhcg vericez ve sonuç bekleyeceğiz.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.cok heyecanlı . Bu arada 12 gün sonra belli oluyor demek. Bende 14. Gün diye biliyordum.yarin asılamadan sonra da söylerler tabi ne zaman test yapmam gerektiğini.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.cok heyecanlı . Bu arada 12 gün sonra belli oluyor demek. Bende 14. Gün diye biliyordum.yarin asılamadan sonra da söylerler tabi ne zaman test yapmam gerektiğini.
Sonrasında normal gündelik yaşamına dönüyorsun,doktorun verdiği folik asit vb kullanıyorsun düzenli olarak.Doktorum benden aşılamanın 7.günü progestron baktırmak İçin kan vermemi söyledi,progestron baktırdım ama bazı doktorlar 7.günü beklemeden direkt progestrona da başlıyorlarmış,dediğin gibi doktorun gerekenleri söyler,Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba . Bugün 14.günüm cumartesi hastaneye doktoruma gidicem . Yalnız biraz önce ayıptır söylemesi akıntı ve hafif kahve rengi pembe arası bir renkle geldi . Acaba adet mi olucam yoksa hamile miyimdir lütfen yardım edin

Kızlar bu arada Bi sorum olacak. Çoğumuzun aşılaması tutmadı regl sonrası doktora giden oldu mu. Benim içimden hiç gitmek gelmedi gitmedim ama şuan biraz pişman gibiyim kist var mı yok mu bi baktırsaydım keşke. Bi sıkıntı var mı yok mu diye. Siz naptınız giden oldu mu

Çok çok teşekkür ederim . Aşılamami oldum hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

Merhaba bende 1 hafta önce aşılama yaptırdım ve dayanamayıp 4. Günü bthcg baktırdım ve sonuç 11,92 çıktı 6.günü buğün tekrar kan verdim 4,76 ya düşmüş değerim yükselme ihtimali var mı ? Doktorum ilaçların etkisiyle değerin yükselmiş olabilir 1 hafta sonra tekrarla dedi testini bu arada progestan kullanıyorum

Ben adet oldum dün ve bugün adetimin 2.gunu canım ve doktoruma eşim ile gidip bakilicam ona göre kist vs durumunu geçtim zaten benim klomen kaynaklı kistim vardı ve doktor bı sorun açmaz dedi ama şuan sağ dada ağrı hissediyorum ve bugün doktoruma gidicez belki de artık tüp bebek için tedaviye baslayacaz çünkü inanın bende yoruldum üzülmekten Rabbim nasip etsin inşallah eğer tüp bebek olursa tüp.bebege basliycaz artık parası vs kredi çekeriz napalim o kadar ağladım ki dün bugün . Allah'ım bizimle olsun .

Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım amin ... Sinaniyoruz başka bişey değil ama kendi içinde uğraşma yetmiyormuş gibi birde elalemin cahilliği ve anlayissizligi ile de ayrıca uğraşıyoruz . Ve ben daha yeni 8 aylık evliyim . Ve şimdiden herkes çocuğumuzun olmadığını diyormuş vs . Ne bileyim Allah insanlara vicdan ve empati versin

Yaa gözünaydin canım.ne güzel böyle pozitif haberler almak bize de moral oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…