Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğneyi koluna mı yapıyordun. Benim kloman kullandığım zaman çatlatma iğnesini göbekten yaptılar. Çatlatma iğnesini sana göbekten mi yaptılar

Yokk canm iğneler hep bende göbekten yaptım yumurta gelistiriyo ve catlatiyoya göbekten olması mantıklı zaten bence

Adetin 2. gününden beri hep alttan muayne oldu Aşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya

O bende de olmuştu hamileliğin 5 belirtisi varsa hepsi bende olmuştu adet bile gecikmişti sonra tabi hayal kırıklığı napalim Allahtan ümit kesilmez

En azından regl gelmiş
Ben hamile değilsem bir an önce adet gelse de bitse çalışmalara başlasak diye dua ediyorum genelde
İnşallah bir daha ki aya canım
Ya evet hiç şaşmaz pat geliyor artık nasip bakalım vardır zamanı rabbim kimseyi boş çevirmesinnn

Kizlar agustos ayinda 18inde olmustm smdi 14 eylulde olcm yani flo takvimim oyle diyor cogu zaman şaşmaz tarihi ama sabah azbse tansiyonm dustum sol gözüme perde indi sanki smdide agrilarm var keske gebelk belrtisi olsa bhnlar. Yeni bat dedgnizi sizde ucdort gun oncesine soleyerek buraya yazdiriyorsunuz dmi benim dedgm gbi

İnşallah hamişsindir canım ama bazen değişiyor canım tarih yani stres sıkıntı bile değiştiryor eğer gelmezse bikaç gün daha geçsin test tap bakalım hakkında hayırlısı olur inşallahhhh

İnşallah hamişsindir canım ama bazen değişiyor canım tarih yani stres sıkıntı bile değiştiryor eğer gelmezse bikaç gün daha geçsin test tap bakalım hakkında hayırlısı olur inşallahhhh
Hepimizin hakknda hayirlisi olsun ❤sag kasigimda batmalar oluyor ama okdr ümitsizmki adettr herlde insallah canm ole yaparmm isteyen herkesn gobusu dolsunn ❤❤

Ben de flo kullaniyorum genelde 1 gun şaşar erken olur ben de adet benim de 16 sinda batim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…