İğneyi koluna mı yapıyordun. Benim kloman kullandığım zaman çatlatma iğnesini göbekten yaptılar. Çatlatma iğnesini sana göbekten mi yaptılar
Hayirli olsun cnm insallah guzel hber verirsin peki ne yaptilar ayip olmassa yani asagidan muayene edip ultrasyon ne biliyim kan aldilarmi sende bu surec icerisinde ve asilamayi kasikdanmi yaptilar alttanmi bn adetin 2 gunu gidicem nasil bi yol kat ettiniz 2 gunu ne yaptilar
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederimYokk canm iğneler hep bende göbekten yaptım yumurta gelistiriyo ve catlatiyoya göbekten olması mantıklı zaten bence
Kacinci gun oldu asilama olaliAdetin 2. gününden beri hep alttan muayne olduAşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Kacinci gun oldu asilama olali
Cok guzel ya insallah kipir kipir icinde büyür . Ben de heyecanla ilk defa adet olmayi bekliyorumDün bu saatlerde yapılmıştı dinleniyodum canm :) yeni daha
O bende de olmuştu hamileliğin 5 belirtisi varsa hepsi bende olmuştu adet bile gecikmişti sonra tabi hayal kırıklığı napalim Allahtan ümit kesilmez10.5 ay oldu ben deki psikolojik belirti ne zaman bebek dusunmesem belirte yaşamı ama düşündüğümde hemen belirti başlıyor çok saçma beynim benle dalga geçiyor yenik düşüyorum kesin yine enfeksiyon var bende idrar yolunda sık sık da oluyor zaten
En azından regl gelmişBu ayda olmadıııkırmızıyı gördük yinee hedef ekim bat 11 ekim
Ya evet hiç şaşmaz pat geliyorEn azından regl gelmiş
Ben hamile değilsem bir an önce adet gelse de bitse çalışmalara başlasak diye dua ediyorum genelde
İnşallah bir daha ki aya canım
İnşallah teşekkür ederim çok umutta bağlamak istemiyorum bugün birden böyle bu his canlılık geldi bana sebebi ne bilmiyorumHayırlısı olsun canım inşallah vardır
İnşallah hamişsindir canım ama bazen değişiyor canım tarih yani stres sıkıntı bile değiştiryor eğer gelmezse bikaç gün daha geçsin test tap bakalım hakkında hayırlısı olur inşallahhhhKizlar agustos ayinda 18inde olmustm smdi 14 eylulde olcm yani flo takvimim oyle diyor cogu zaman şaşmaz tarihi ama sabah azbse tansiyonm dustum sol gözüme perde indi sanki smdide agrilarm var keske gebelk belrtisi olsa bhnlar. Yeni bat dedgnizi sizde ucdort gun oncesine soleyerek buraya yazdiriyorsunuz dmi benim dedgm gbi
Hepimizin hakknda hayirlisi olsun ❤İnşallah hamişsindir canım ama bazen değişiyor canım tarih yani stres sıkıntı bile değiştiryor eğer gelmezse bikaç gün daha geçsin test tap bakalım hakkında hayırlısı olur inşallahhhh
Ben de flo kullaniyorum genelde 1 gun şaşar erken olur ben de adet benim de 16 sinda batimKizlar agustos ayinda 18inde olmustm smdi 14 eylulde olcm yani flo takvimim oyle diyor cogu zaman şaşmaz tarihi ama sabah azbse tansiyonm dustum sol gözüme perde indi sanki smdide agrilarm var keske gebelk belrtisi olsa bhnlar. Yeni bat dedgnizi sizde ucdort gun oncesine soleyerek buraya yazdiriyorsunuz dmi benim dedgm gbi
Aminnn inşallah canım haber ver test yaptığındaaHepimizin hakknda hayirlisi olsun ❤sag kasigimda batmalar oluyor ama okdr ümitsizmki adettr herlde insallah canm ole yaparmm isteyen herkesn gobusu dolsunn ❤❤
Cogu zaman hep tarihleri tutiyor benm duzenlidir adetm ama bilemedm :)Ben de flo kullaniyorum genelde 1 gun şaşar erken olur ben de adet benim de 16 sinda batim
Tabikiiii ❤❤❤Aminnn inşallah canım haber ver test yaptığındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?