- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Hadi insallllaaahh gobis şişerCogu zaman hep tarihleri tutiyor benm duzenlidir adetm ama bilemedm :)
Agzindan bal damlıyoooo keskeee iste hic umut yk belkii neblm her ay aklım bole karisiyo yaHadi insallllaaahh gobis şişer
Çok heves etme ama yoktur diye de düşünme bekle bakalım Allahtan hayırlısıİnşallah teşekkür ederim çok umutta bağlamak istemiyorum bugün birden böyle bu his canlılık geldi bana sebebi ne bilmiyorum
Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çokAdetin 2. gününden beri hep alttan muayne olduAşılama da tabi alttan oldu ince uzunca bisey vardı onunla spermi gönderiyolar zaten kanül mü ne bise demişlerdi. Ben burda çok ayıplar yol kat ettim ya
Ayy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliykenCnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok
Hayirlisi olsunBende adet oldum bugün ve tatildeyim şaka gibi
Ama hani zaten adetlisin ya ni tuhaf olmadı mıAyy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliykenacımıyor ya korkma kiz alttan bakacağını bilmiyordum . Hazirlan dedi ben geliyorum esime bakiyom kafa hareketi ile ne yapicam diyorum o da vucudu ile ne biliyim diyor sonra doktor geldi dedi ki camasirini cikarmalisin kaynar su döküldü üstüme sanki
Cikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaaAma hani zaten adetlisin ya ni tuhaf olmadı mı
İşte miğde meselesini diyorum bendeCikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaacok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordum gozumu kapattim muayene olurken cok utandim
Ne zamannboylenolsa ereğli oluyorum herhalde ereğli olucam o yüzden yine duygusal bagladimInsallah
Sende kotu dusunme bi baktin hamilesinnnn
Eregli ne demek canimNe zamannboylenolsa ereğli oluyorum herhalde ereğli olucam o yüzden yine duygusal bagladim
Aynen ya iğrençİşte miğde meselesini diyorum bendeya o an adetken olan şey geliverse nolcak
Ben de onu düşünüyordum simdiEregli ne demek canim
Biraz dusundum de regl demek istemis olabilir miEregli ne demek canim
Biraz dusundum de regl demek istemis olabilir miklavye mağduru
O kelimenin yerine regl koyarak okuBilemiyorumki
Evet mantikliO kelimenin yerine regl koyarak okumantikli oluyor cümleo zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?