Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte miğde meselesini diyorum bende ya o an adetken olan şey geliverse nolcak
Canım onlar alışık öyle düşünmeyin, zaten ultrason aletine kondom takıyorlar mutlaka kan oluyor isterse şakır şakır gelsin onlara göre problem yok eldivenli filan çalışıyorlar ama spekulum mu ne açtırdığı o aletten ben de korkuyorum acıyor sanki kasıyorum kendimi.

Adetliyken nasıl alttan bakıyor ya

Cikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaa cok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordumgozumu kapattim muayene olurken cok utandim
Ben de ilk bebik dusundgumz ay ole oldum. Erknden adet oldm tam yum zamni bide. Noldu diye gittm yatrdi catala bni

Alışıyor insan zamanla hatta esim bile alisti . Erkek doktor olmasin diyordu . Simdi ne olursa olsun diyor
Allhtan kadindi bnmkisi.
Bu en son gittgim dr erkkti. 10 gun sonra gel goremzsek alttan bakicm dedi.tm dedim ciktm korkudan. Ama hic gozum yemio. O yuzden ozele gitmyi dusunuorm

Allhtan kadindi bnmkisi.
Bu en son gittgim dr erkkti. 10 gun sonra gel goremzsek alttan bakicm dedi.tm dedim ciktm korkudan. Ama hic gozum yemio. O yuzden ozele gitmyi dusunuorm
Ozel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemisti

Ozel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemisti
aynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bile ölcem merktan yaa. Bi turlu musait olamio herif

aynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bile ölcem merktan yaa. Bi turlu musait olamio herif
En iyisi en temizi ozel para sonucta her sekilde gidiyor . Bundan sonra da bebek icin gitsin

Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Benimki geçen sene ilk bebebebek için çalışmalara başladığımızda olmuştu sonra tabi bebek olmayınca ondan sonraki 2 ay çokta önemsemedim belirtileri 2 ay sonunda hamile kaldığımı öğrendim adetim geçince test yaptım hatırladığım bir belirti yoktu ama bebeğimi kaybettim 5 aylıkken, gecen ay yine calismalara basladik yine oyle hamile oldugumu sandigim belirtiler oldu surekli test yaptım filan ama yine olmadi bakalım bu ay adet tarihini bekliycem hayırlısı artik

Bende nefret ediyorum alttan muayeneden geçen ay adetliyken gittim ama farkı olmadi normalden önemli olan kendini kasmamak o zaman pek hissedilmiyor

Inşallah canm inşallah gerek kalmadan meleğin gelir
Bende evlendikten 4 5 ay sonra yenebildim vajinismusu ama yapcak bisey yok diye defalarca alttan muayne oldum
Kasıyo insan ister istemez o yüzden acıyabiliyo ama sonu güzel olan herşey için değer bence inşallah gerek bile kalmaz da gebelik takibi için gidersin kontrollere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…