Canım onlar alışık öyle düşünmeyin, zaten ultrason aletine kondom takıyorlar mutlaka kan oluyor isterse şakır şakır gelsin onlara göre problem yok eldivenli filan çalışıyorlar ama spekulum mu ne açtırdığı o aletten ben de korkuyorum acıyor sanki kasıyorum kendimi.İşte miğde meselesini diyorum bendeya o an adetken olan şey geliverse nolcak
Adetliyken nasıl alttan bakıyor yaAyy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliykenacımıyor ya korkma kiz alttan bakacağını bilmiyordum . Hazirlan dedi ben geliyorum esime bakiyom kafa hareketi ile ne yapicam diyorum o da vucudu ile ne biliyim diyor sonra doktor geldi dedi ki camasirini cikarmalisin kaynar su döküldü üstüme sanki
Üzülmedim tatilde hastalanmak kötü ama tampon aldım onunla idare etcemHayirlisi olsunuzulmek yok tatilin tadini cikar
Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisiO bende de olmuştu hamileliğin 5 belirtisi varsa hepsi bende olmuştu adet bile gecikmişti sonra tabi hayal kırıklığı napalim Allahtan ümit kesilmez
Cok da guzel bakiyorlarAdetliyken nasıl alttan bakıyor ya
Aynen klavye maduruyum bazen hızlı yazıyorum t9 karıştırıyor k.bakmayinBiraz dusundum de regl demek istemis olabilir miklavye mağduru
Ay düşünemedimCok da guzel bakiyorlar
Ben de ilk bebik dusundgumz ay ole oldum. Erknden adet oldm tam yum zamni bide. Noldu diye gittm yatrdi catala bniCikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaacok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordum gozumu kapattim muayene olurken cok utandim
Alışıyor insan zamanla hatta esim bile alisti . Erkek doktor olmasin diyordu . Simdi ne olursa olsun diyorBen de ilk bebik dusundgumz ay ole oldum. Erknden adet oldm tam yum zamni bide. Noldu diye gittm yatrdi catala bni
Alışıyor insan zamanla hatta esim bile alisti . Erkek doktor olmasin diyordu . Simdi ne olursa olsun diyor
Ozel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemistiAllhtan kadindi bnmkisi.
Bu en son gittgim dr erkkti. 10 gun sonra gel goremzsek alttan bakicm dedi.tm dedim ciktm korkudan. Ama hic gozum yemio. O yuzden ozele gitmyi dusunuorm
aynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bileOzel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemisti
En iyisi en temizi ozel para sonucta her sekilde gidiyor . Bundan sonra da bebek icin gitsinaynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bileölcem merktan yaa. Bi turlu musait olamio herif
Ole valla mecbur gideck.bastan biliorz bunu. cok sukur bizmkisi acimio hic bi sekilde parayaEn iyisi en temizi ozel para sonucta her sekilde gidiyor . Bundan sonra da bebek icin gitsin
Olsun saglikli olsunOle valla mecbur gideck.bastan biliorz bunu. cok sukur bizmkisi acimio hic bi sekilde parayaolsun yeter ki
Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Benimki geçen sene ilk bebebebek için çalışmalara başladığımızda olmuştu sonra tabi bebek olmayınca ondan sonraki 2 ay çokta önemsemedim belirtileri 2 ay sonunda hamile kaldığımı öğrendim adetim geçince test yaptım hatırladığım bir belirti yoktu ama bebeğimi kaybettim 5 aylıkken, gecen ay yine calismalara basladik yine oyle hamile oldugumu sandigim belirtiler oldu surekli test yaptım filan ama yine olmadi bakalım bu ay adet tarihini bekliycem hayırlısı artikSen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Bende nefret ediyorum alttan muayeneden geçen ay adetliyken gittim ama farkı olmadi normalden önemli olan kendini kasmamak o zaman pek hissedilmiyorCnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok
Cok guzel ya insallah kipir kipir icinde büyür . Ben de heyecanla ilk defa adet olmayi bekliyorumpersembe gunu görüştük gel dedi adetin 2. Gunu
Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?