- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallah adetimi heyecanla bekliyorumCanim banda ilaclarinin ismini falan soyler misin en azindan eksik birsey var mi diye karsilastirim kendim asilamaya baslamadan once mi sonra mi progersteron kullandirtiyorlarmis sende kullan istersen dusuk engellemek icin insallah hayirli haberlerini beklyrm kuzum❤
Tabi tedavini ol asla olma demem bende oluyrm sakin kalmaya calis cok yipraniyoruz hepimiz anliyorum seni toplum baskisi da bir tarafdan ustumuzde ama guclu olup guclu bebisler dogurcaz insallah onlarda bizlere simsiki tutunsunEvet hayirlisi tabi ama engel sebeb varsa biran önce tedavi olmak lazim
Insallahhhhh olmaaazzsinnn insallahBendede adete yakin öyle oluyorrr
Insallah bu sefer adet olmam
HimmKaşık değilde vajinanın arada dudakları ağrıyor bel ağrısı da yok zaten biraz da yigenime canim sikildi
Allah isteyen herkeze nasip etsinInsallahhhhh olmaaazzsinnn insallah
Amiiinnn demekten bikmiyycaaammmmm AMMIIIINNN COK AMMMMIIINNNNNNNAllah isteyen herkeze nasip etsin
Kaşık değilde vajinanın arada dudakları ağrıyor bel ağrısı da yok zaten biraz da yigenime canim sikildi
Rahatsız canim cocugum olsa bu kadar severim sanki çok seviyorum kan değerleri bizi üzdüNederenn
Allah şifa versinnRahatsız canim cocugum olsa bu kadar severim sanki çok seviyorum kan değerleri bizi üzdü
Inşallah tutinurlar canim herkes niye olmuyo gözüyle bakıyor sanki istiyorlar daTabi tedavini ol asla olma demem bende oluyrm sakin kalmaya calis cok yipraniyoruz hepimiz anliyorum seni toplum baskisi da bir tarafdan ustumuzde ama guclu olup guclu bebisler dogurcaz insallah onlarda bizlere simsiki tutunsun❤❤❤❤
Bende belli vajina ağrısı kesin enfeksiyon nelson ereğli bitsin hemen dr gidicem ama ins senin tutmusturHimm
Bakalim bata kadar neler olcak
Aminn canim inşallah tez zaman da iyilesirAllah şifa versinn
InsallahBende belli (SANSÜR!) ağrısı kesin enfeksiyon nelson ereğli bitsin hemen dr gidicem ama ins senin tutmustur
Insallah yaAminn canim inşallah tez zaman da iyilesir
Ayyy ne güldüm yaaa ilahii
Kızlar izleyin neşeniz yerine gelsin gülmekten altıma kaçıracaktım mutlaka izleyin
Evet canm doktor takviye verir bence sana büyük ihtimal ama engel mi bilmiyorum benim komşumda hamiş olmak istiyor onunda kan değrrleri hep düşmüş dpktor bu şekilde olmaz depolarının dolu olması lazım sağlıklı bir gebelik için demiş birkaç takviye başlatmışkizlae ya dun kan vermistim de sonuclarina simdi baktim . Kan degerlerim cok dusuk bu gebelige engel midir sizce . Kansizlik anemi diyor internetten arastirgim kadariyla ben kansizmisimkendi kendime teshis koydum
Kotu bisey degildir umarim ya gece internetten baktim da korktumEvet canm doktor takviye verir bence sana büyük ihtimal ama engel mi bilmiyorum benim komşumda hamiş olmak istiyor onunda kan değrrleri hep düşmüş dpktor bu şekilde olmaz depolarının dolu olması lazım sağlıklı bir gebelik için demiş birkaç takviye başlatmış
Hadi bakalım bu mübarek cuma günü hürmetine hayırlısıyla güzel haberler alırsın sağlıkla ilerler gebeliğin ve sağlıkla alırsın kucağınahayırlı uzun ömürlü bebeğin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?