Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu örgüden anlamamış halin mi kız 😃 hiç yeni başlayan birine benzemiyor baya başarılı yani benim birşeyler örmüşlüğüm vardır ama bunu yapamam mesela 😀😀
Ya internetten nasil yapildigini uc bes kez izledim sonra durdura durdura video yu ögrendim elim yeni yeni alisti 2 ay oldu sanirim simdi daha hizliyim sonucda analarimiz bi zinciri bi kutuyu ogretti gecmisti bi o deneyimim var 😂😂😂😂

Biz gizli dogursun galiba bizim bile haberimiz olmadan 😂😂😂😂 sinirlerin bozuldu yaa agresiflik hat safada 😢
Aynn sanirim 😂😂😂 sakin ol ya kotu bisey yok sonucda biz kadinlar herseyden etkilenebilioruz havalar yediklerimiz pskolojimiz oyuzden bazi seyler cok normal hep rahmin temizlenio ve vucudun yenlenio hemde daha uzun daha cok öle dusun herseyde bi iyi yan var 🥰😂😂😂🙂

İnsallah hepimizin ugraslarini gorsun Rabbim bebegim benim ♥ Usutmusum valla cok fena sirtimdan gogsume vuruyo agri bugun hiccc yapcak havamda degilim insallah aksama toplarim kendimi 🤲🏻
Toparlarsın canım bolbol bal pekmez kasıkla😍

Kizlar ben evlendigimin 4. Ayi kumbara acmistim bebek niyetine😂😍hani bebek icin birikin yapmaya simdi ağzına kadar dolmuş patlatsam mi😂😂

Kizlar ben evlendigimin 4. Ayi kumbara acmistim bebek niyetine😂😍hani bebek icin birikin yapmaya simdi ağzına kadar dolmuş patlatsam mi😂😂

Bende hamile kalınca düşünüyorum onu 😍😀 Bence bekle hamile kalınca patlat sonra bida yap kumbara doğana kadar bekle 🤭😀
Ama ben dayanamam kesin 9 ay bizde hep yapıyoruz biraz dolunca patlatalim diye basını yiyorum eşimin ne sabırsızsın dolsun bi der hep 🤭😁

Bende hamile kalınca düşünüyorum onu 😍😀 Bence bekle hamile kalınca patlat sonra bida yap kumbara doğana kadar bekle 🤭😀
Ama ben dayanamam kesin 9 ay bizde hep yapıyoruz biraz dolunca patlatalim diye basını yiyorum eşimin ne sabırsızsın dolsun bi der hep 🤭😁
Bi tane daha dolduralim o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X