- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53

İnşallah canım yaHeycanliyimmyum haftasi oldugu icin o jelide kullaniyorumm bakalim insallah bu ay tuttururuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaHeycanliyimmyum haftasi oldugu icin o jelide kullaniyorumm bakalim insallah bu ay tuttururuz
![]()
Vala ekstra şeyler yapmıyorum ben rutin senin yaptıkların beyazlari 60 renklileri 40 derecede yikarim deterjanım fiyata göre Rinso Bingo değişiyor lekeler genelde çıkıyor acaba çok mu dolduruyorsun ki fazla çamaşır atınca çıkmıyor benim de bazenKizlar sizden ciddi anlamda bi bilgi alicam camasir yikama konusunda bn ewlenene kadar camasir makinesini bilmezdim annem hallederdi nys 1 seneyi gecti ewleneli sorarak yapiorum camasir makinem arcelik ama temizlemio kiyafetleri kim ne diosa onun soledigine gore atiom her seyi denedim olmuo bingonun deterjani var hele beyazlar hic beyaz olmuo 60 derecede hijjende yikiorum sirf beyaz olsun die sivi deterjan aldim yok olmuo camasir suyuna yatirdim yine yok bi bilgi verirmisiniz cidden soruorum ne yapmaliyim beyazlari hangi programda kac derecede nasil yikamaliyim ve renklileride cidden cok madurum bu konuda bi senede herseyi mahfettim havlularin lekesi töbe cekmio kaldi ole solerseniz cok mutlu olurum
Havluları renklileri pamuklu 40 atıyorum 800 devirde sıktırıyorum. / çarşaf sofra bezi tarzı kumaşları sentetik 30-40 derece atıyorum/ beyazları 60derece pamuklu da yıkıyorum. // kızlar havluların yumuşak olması için ne yapıyorsunuz. Ben ütülüyorumKizlar sizden ciddi anlamda bi bilgi alicam camasir yikama konusunda bn ewlenene kadar camasir makinesini bilmezdim annem hallederdi nys 1 seneyi gecti ewleneli sorarak yapiorum camasir makinem arcelik ama temizlemio kiyafetleri kim ne diosa onun soledigine gore atiom her seyi denedim olmuo bingonun deterjani var hele beyazlar hic beyaz olmuo 60 derecede hijjende yikiorum sirf beyaz olsun die sivi deterjan aldim yok olmuo camasir suyuna yatirdim yine yok bi bilgi verirmisiniz cidden soruorum ne yapmaliyim beyazlari hangi programda kac derecede nasil yikamaliyim ve renklileride cidden cok madurum bu konuda bi senede herseyi mahfettim havlularin lekesi töbe cekmio kaldi ole solerseniz cok mutlu olurum
Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Düzene sokuyor mu sokmuyor mu bilmiyorum açıkcası.Olaylara hep iyi yerinden bakmaktan da sıkıldım işin açıkçasıO zmn size gunaydin bna tatlis r
Rahim filmi duzene sokmuomu gerci bnde bu ay iki kere adet oldum sanirim rahim temizlenio uzunme![]()
Kızlar bende bu C Life macunu almayı düşünüyorum çok olumlu sonuçlar alanlar var.Bu arada kızlar hani dedimya doktor doğum kontrol hapı verdi bana 3 ay korun felan dedi eşimle karar aldık hapı kullanmicam c life diye bi sayfadan macun aldım onu denemeye başlicam kısmetse
Nasıl gidiyor iğnelerBen 9 doguruyorum1![]()
Kontrol ediom elimle bosluk oluo anlamiom ki bak yun ve perdelerin programi uazio zaten yikiom efsane cikio ama renkli ve beyazlari ne denediysem cikmadi camasir suyunda bklettim , sivi deterjan aldim karbonat dediler yok olmuo bulamiom acaba derecesi dusukmu die dusundumVala ekstra şeyler yapmıyorum ben rutin senin yaptıkların beyazlari 60 renklileri 40 derecede yikarim deterjanım fiyata göre Rinso Bingo değişiyor lekeler genelde çıkıyor acaba çok mu dolduruyorsun ki fazla çamaşır atınca çıkmıyor benim de bazen
Derecede ayniymis nie bnmki olmuo ki ayiptir solemesi ter izi bile kalio yeminle anlamadim bazi badilerim rezil oldu öle attimHavluları renklileri pamuklu 40 atıyorum 800 devirde sıktırıyorum. / çarşaf sofra bezi tarzı kumaşları sentetik 30-40 derece atıyorum/ beyazları 60derece pamuklu da yıkıyorum. // kızlar havluların yumuşak olması için ne yapıyorsunuz. Ben ütülüyorum
Ben ekstra olarak şu tül beyazlatıcıları var ya, ondan koyuyorum canım.Kontrol ediom elimle bosluk oluo anlamiom ki bak yun ve perdelerin programi uazio zaten yikiom efsane cikio ama renkli ve beyazlari ne denediysem cikmadi camasir suyunda bklettim , sivi deterjan aldim karbonat dediler yok olmuo bulamiom acaba derecesi dusukmu die dusundum![]()
Bi de çok renkleri gittiyse durulamaya geçeceğinde makinayı kapat deterjanlı bi kaç saat beklet sonra en baştan programı ayarla deterjanı koy yıkaKontrol ediom elimle bosluk oluo anlamiom ki bak yun ve perdelerin programi uazio zaten yikiom efsane cikio ama renkli ve beyazlari ne denediysem cikmadi camasir suyunda bklettim , sivi deterjan aldim karbonat dediler yok olmuo bulamiom acaba derecesi dusukmu die dusundum![]()
Bncede boswer kotu dusunme rabbim kullarina en hayirlisini nasip ederDüzene sokuyor mu sokmuyor mu bilmiyorum açıkcası.Olaylara hep iyi yerinden bakmaktan da sıkıldım işin açıkçasıNeyse bu ay hamile kalmadığım iyi oldu rahimdeki ilaç iyice dağılsın. Bari bu şekilde düşünüp mutlu edeyim kendimi
![]()
Bulunduğunuz şebeke suyunun sertliğine göre deterjan koymayı unutmayın. Deterjanların kireçli sularda %30 daha fazla konulması için yazılmış yıkama talimatlarında yazar genelde ist.un suyu oldukça sert normal ölçüden daha fazla deterjan koymayı deneyin derim.Kizlar sizden ciddi anlamda bi bilgi alicam camasir yikama konusunda bn ewlenene kadar camasir makinesini bilmezdim annem hallederdi nys 1 seneyi gecti ewleneli sorarak yapiorum camasir makinem arcelik ama temizlemio kiyafetleri kim ne diosa onun soledigine gore atiom her seyi denedim olmuo bingonun deterjani var hele beyazlar hic beyaz olmuo 60 derecede hijjende yikiorum sirf beyaz olsun die sivi deterjan aldim yok olmuo camasir suyuna yatirdim yine yok bi bilgi verirmisiniz cidden soruorum ne yapmaliyim beyazlari hangi programda kac derecede nasil yikamaliyim ve renklileride cidden cok madurum bu konuda bi senede herseyi mahfettim havlularin lekesi töbe cekmio kaldi ole solerseniz cok mutlu olurum
Beyazlarami koyuyon ?Ben ekstra olarak şu tül beyazlatıcıları var ya, ondan koyuyorum canım.
Çamaşır suyunda da bekletiyorsun olmuyor muDerecede ayniymis nie bnmki olmuo ki ayiptir solemesi ter izi bile kalio yeminle anlamadim bazi badilerim rezil oldu öle attimbnm nie olmuo yaa ayni iste derece sıkma
![]()
Beyazlarami koyuyon ?
Simdi programi ayarlicam calistircam durulamaya gecince durdurup tekrar yeniden koymus gibi calistircam o kadar dimi beyazlar icin ?Bi de çok renkleri gittiyse durulamaya geçeceğinde makinayı kapat deterjanlı bi kaç saat beklet sonra en baştan programı ayarla deterjanı koy yıka