- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayy hadi insallllaaahhhh testler yaniltiyorTest yaptım negatif çıktı daha adet olmadım kuzum insallah da olmamda hamile olurum idrarda cikmamistirda kese olusurda anlaşılır inşallah kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi insallllaaahhhh testler yaniltiyorTest yaptım negatif çıktı daha adet olmadım kuzum insallah da olmamda hamile olurum idrarda cikmamistirda kese olusurda anlaşılır inşallah kuzum
Kan vermek icin neyi bekliyorsun 1 ay gecmesini mi acöböö17si adet tarihimdi şimdi 4 üncü güne girdim daha adet olmadım bebem![]()
Bilmiyorum yarın öğrencez valla belki denerimTup icin kac tane igne veriyorlar . Yapilir ya ama insan cesarer edemiyor kendine batirmaya
Aynen aşkım inşallah bebemAyy hadi insallllaaahhhh testler yaniltiyor
Bebem burda özel hastane yok devlet var devletde acil hamilelik testi yapmıyor birde ben bu ay grip oldum bebem acaba antibiyotik den mi gecikiyor diye pazartesini bekliyrm kuzumKan vermek icin neyi bekliyorsun 1 ay gecmesini mi acöböö![]()
Evet ya kendi yapiyormis gercekten . Esime diyom ben yapamam yok oyle yapamam falan mecbur kalinca yapicaksin diyor . Asla masla zamani degilBilmiyorum yarın öğrencez valla belki denerim15yusra11 kendi yapıyor yaparsın demişti ama bilmiyorum biraz korkağım galiba
herkes kendi yapıyormuş ama
Antobiyotiksiz de hastalik gecmiyor ki yaBebem burda özel hastane yok devlet var devletde acil hamilelik testi yapmıyor birde ben bu ay grip oldum bebem acaba antibiyotik den mi gecikiyor diye pazartesini bekliyrm kuzum![]()
Amin kuzum Amin inşallahAntobiyotiksiz de hastalik gecmiyor ki yahadi insalllaahh grc dollenmedir
Kac yillik evlisinAmin kuzum Amin inşallah![]()
6 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istyrz cnm sen kaç yıldır evlisinKac yillik evlisin
Eşimin saatleri tutsa yaptırırdım ona bnde bilmiyorum ya aslında ögrensek iyi küçükken normal iğne yapmıştım ne cesaret varmış eskidenEvet ya kendi yapiyormis gercekten . Esime diyom ben yapamam yok oyle yapamam falan mecbur kalinca yapicaksin diyor . Asla masla zamani degil
5 yil boyunca korundunuz mu kizzzz ne gerek vardi o kaadar uzun tutmaya arayi6 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istyrz cnm sen kaç yıldır evlisin
Kuzum hayat şartı çok borcumuz vardı karışık olaylar bebem5 yil boyunca korundunuz mu kizzzz ne gerek vardi o kaadar uzun tutmaya arayiben de nerdeyse 2 yillik evliyim evledigim dakikadan beri istiyorum
![]()
Ben de hic grip olmamL Loriklorik Tek yaz gribi olan benim herhalde zaten kuzum
Aannnaaaaaaa nasil yaptinEşimin saatleri tutsa yaptırırdım ona bnde bilmiyorum ya aslında ögrensek iyi küçükken normal iğne yapmıştım ne cesaret varmış eskiden![]()
Ben de sey gibi akraba baskisi gibi sordumKuzum hayat şartı çok borcumuz vardı karışık olaylar bebem
Valla ablam hemşire o dedi buraya yapcan diye anneme yapmıştım bikaç sefer valla bnde bilmiyorum şimdi yapamam amaBen de hic grip olmamne yaz ne kis tek cektigim bademcik zaten hepsine bedel
Aannnaaaaaaa nasil yaptin![]()
Onlarda var ama kuzum görünen köy kılavuz istemez biliyorlardi durumumuzu ki hala durumumuz yok ama 1 tane istyrz EŞİM ozellikleBen de sey gibi akraba baskisi gibi sordumhayirlisi insallaahh gelir artik
![]()
Bebek bereketi ile gelirOnlarda var ama kuzum görünen köy kılavuz istemez biliyorlardi durumumuzu ki hala durumumuz yok ama 1 tane istyrz EŞİM ozellikle
Vallahi ben kış yaz sonbahar ilkbahar her seferde hasta oluyrm araliksizBen de hic grip olmamne yaz ne kis tek cektigim bademcik zaten hepsine bedel
Aannnaaaaaaa nasil yaptin![]()