- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Günaydın amin inşallahGunaydin can kizlar bal kizlar bol bebisli gunlere insallah❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın amin inşallahGunaydin can kizlar bal kizlar bol bebisli gunlere insallah❤![]()
Ayyy yoksaaaaKizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dediyok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2538971
Ben çizgi gördüm canım ama bu marka duyduğum kadarıyla pek güvenilir değilmiş başka bir markayla tekrarla inşallah hamilesindir.Canim normal hali bu
Var gibi canım ya sankiCanim normal hali bu
Canım valla ben doktora sordum E vitamini alabilir dedi. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ben sabah akşam. Ceviz falanda çok faydalıymıs bide incir diyorlar incirede başlatcam inşkızlar bir şey sormak istiyorum.esinize daha sağlıklı sperm için ne yedirip iciriyorsunuz?
Hayırlısı olsun insallahOnunla ilgili olumsuz yorum çok bende güvenemedim o kadından sipariş vericem☺
24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar
Benimkide benzer oldu akşam bi çizgi var gibiydi ama regl oldum yani testi tekrarlamak daha mantikliValla canim dedigim gibi sabah ilk birkac dakika baktim ve alelacele ise ciktim. O baktigim sirada yoktu bence. Aksam esime gostermek icin getirdim boyletdi bende anlamadim valla
Canım hakkaten var gibi ama ümit vermek de istemem bu marka güvenilir değil diyorlar albi galiba dimiKizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dediyok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2538971
Benim geldi siparişimHayırlısı olsun insallah
Kuzum sorununuz ney sebepsiz miCanım birkaç ay daha olmazsa aşılama dedi doktor. Acaba ben de direkt tüp bebek için para mı biriktirsem bilemedim
Hiiisettimmmm yatak odasindaydim dolabin agzi yarim acikti carpti yatak ileri geri gittiKızlar deprem oldu evde tek başımayım bide hissettiniz mi![]()
Bnde yatak odası dayadım yatak niye sallanıyor dedim tıkırtılarda gelince dedim kesin deprem eşim aradı hemen hissettin mi korkuyor musun diyeHiiisettimmmm yatak odasindaydim dolabin agzi yarim acikti carpti yatak ileri geri gitti![]()
Kaynanam yazik odu koptu kadininBnde yatak odası dayadım yatak niye sallanıyor dedim tıkırtılarda gelince dedim kesin deprem eşim aradı hemen hissettin mi korkuyor musun diye
Kız korkulmucak gibi değil bu kaçıncı insan korkuyor Rabbim beterinden korusunKaynanam yazik odu koptu kadinin
Amin insallahhhhKız korkulmucak gibi değil bu kaçıncı insan korkuyor Rabbim beterinden korusun
İyi yaptın kuzum daha öncede çok oldu hissetmediniz mi onlarıda ilk aklımdan daha anne olcam ben geçti biliyor musunAmin insallahhhhkorkunctu ya ilk defa sallandim ama spguk kanliyim ben kadinin tansiyonu cikmasin diye panik yapmadim