• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dedi:KK47: yok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuzo_OEki Görüntüle 2538971
Ayyy yoksaaaa 😍😍😍 gorunuo orda bariiizzz

kızlar bir şey sormak istiyorum.esinize daha sağlıklı sperm için ne yedirip iciriyorsunuz?
Canım valla ben doktora sordum E vitamini alabilir dedi. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ben sabah akşam. Ceviz falanda çok faydalıymıs bide incir diyorlar incirede başlatcam inş☺️☺️

24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar

Çok güzeeelllll 😍😍 Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gayet güzel artış var bence koyulaşmış.
Bişey yapmış mıydın bu ay.? Belirti oldu mu 🤔😀

Kizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dedi:KK47: yok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuzo_OEki Görüntüle 2538971
Canım hakkaten var gibi ama ümit vermek de istemem bu marka güvenilir değil diyorlar albi galiba dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X